Egy csábos mosoly, egy érzéki suttogás… Bizony szánk az egyik legrafináltabb vonzerővel bíró, sokszor hamis, mégis olyan mindig és mindenhol bevethető eszköz, mely mindenkit képes levenni a lábáról. Ez persze csakis akkor lehetséges, ha ajkaink szépek és ápoltak, visszataszító sminktől mentesek és az sem hátrány természetesen, ha a kivillanó fogak is rendben vannak. De mi kell egy tökéletes, varázslatos mosolyhoz pontosan?

Sokszor említettük már, hogy szánkat, mint minden más bőrfelületünket ápolni kell, különlegesen az olyan hideg hónapokban, melyeknek most nézünk elébe. Az erős, fagyos szél nem kíméli ajkainkat sem, így jobban tesszük, ha mindig hordunk magunknál ajakápolót ahhoz, hogy ne száradjon és repedezzen ki sehol a szánk. Ezen felül persze a tökéletes mosoly eléréséhez fogaink karbantartásáról sem szabad megfeledkeznünk, hiszen nincs is taszítóbb annál, ha elszíneződött vagy éppen hiányos fogsor villan ki egy amúgy gyönyörűnek mondható ajak mögül.

Nagyon fontos odafigyelni arra is, hogy ne legyen túl kirívó a száj festése, muszáj illeszkednie az egész sminkhez, és ha nagyon ki szeretnénk emelni ajkainkat, akkor is egyéniségünkhöz megfelelő színt használjunk, erős kontúrok nélkül. A túlzásba vitt sminkelés sokszor szintén elrontja az egész összképet.

És ha mindez megvan, akkor is fennáll még egy tényező fenyegetése, méghozzá az elégedetlenség saját ajkainkkal szemben. Ugyanis ha valakinek nem tetszik saját szája, az bizony nem fogja tudni, vagy éppen nem is akarja szépen kiemelni. Sokszor azok, akik ilyen problémákkal küszködnek, hogy túl keskenynek vagy éppen formátlannak látják ajkaikat, nem is képesek szép mosolyt vagy bármi mást közvetíteni felénk.

Erre a gondra is létezik már egy tökéletes megoldás, méghozzá a PermaLip ajakimplantátum képében. Mivel az implantátumnak mind a méretét, mind pedig az alakját személyre szabva, az egyén adottságainak megfelelően választják ki, így az eredmény egy teljesen természetes hatású, gyönyörűen telt száj lesz. A beavatkozás után pedig ténylegesen csak annyi lesz a dolgunk, hogy varázslatos mosolyunkkal nyűgözzünk le mindenkit!

 

> Bővebben az EstheticHungary Klinikán végzett PermaLip ajakimplantátumos beavakozásról

EstheticHungary Klinika
www.esthetichungary.hu