Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Mosolyogjunk a világra!

Szokták mondani, hogy a mosoly mindenkit széppé varázsol. Ez nagyon is igaz, hiszen a jó kedv, a csillogó szemek és a vidám arc tényleg jobban áll bármelyikünknek, ráadásul, ha mosolygunk, akkor nagy a valószínűsége annak, hogy az emberek is visszamosolyognak ránk. De mi is kell pontosan ahhoz, hogy egy mosoly valóban gyönyörű lehessen?

Nem mindegy ugyanis, hogy mi rejtőzködik a szánk mögött, ha már meg akarjuk mutatni, és az sem mindegy, hogy maguk az ajkak hogy néznek ki. Az igazán, üdítően szép száj látványához hozzátartozik, hogy a fogaink rendben legyenek, hiszen ha valami nem stimmel velük, akkor inkább az ellenekezőjét érjük el mosolyunkkal.

Az ajkak szempontjából pedig ügyelnünk kell arra, hogy ne száradjanak ki, mert nincs is rondább egy cserepes, sebes szájnál, ráadásul a regenerálódása elég hosszú ideig is eltarthat. Éppen emiatt, a nyári melegben még inkább figyelnünk kell a száj ápolására is, és ugyanúgy kell védeni a napsugaraktól, mint arcunk és testünk többi részét is.

Emellett pedig nagyon sokan vannak, akkik egyáltalán nem elégedettek ajkaikkal, akár a mérete, akár a formája miatt. Aki pedig nem szereti száját kiemelni, az sajnos általában kevesebbet is mosolyog, vagy figyel, hogy ne legyenek egyszerűen feltűnőek semmilyen tekintetben ajkai.

Amennyiben csak az hiányzik az igazi, gyönyörű, csábos mosolyhoz, hogy ajkaink is megfelelőek legyenek számunkra, akkor a PermaLip ajakimplantátum lehet a legtökéletesebb megoldás problémánkra. Mivel az implantátum mérete és alakja is – a plasztikai sebész segítségével - ahhoz igazítva kerül kiválasztásra, hogy milyenek a saját adottságaink, ezért a végeredmény teljesen természetes és esztétikus lesz. Egy kívülálló meg sem tudná mondani, hogy plasztikai műtéten esett át a páciens.

Az új ajkakkal pedig biztosak lehetünk abban, hogy minden megváltozik, hiszen nem csak saját magunk számára jelent majd pozitív átalakulást ez, hanem a külvilágra is csodás hatással lesz gyönyörű, varázslatos mosolyunk. És egy biztos: büszkén fogunk mosolyogni!

 

Tudjon meg többet a PermaLip ajakimplantátumról és az EstheticHungary Klinikáról:

http://esthetichungary.hu/

A szép száj titka

Ajkaink teljességgel központi szerepet töltenek be arcunk szempontjából. Eleve középpontban vannak, és bizony nem csak étkezünk vagy beszélgetünk a segítségükkel, hanem a mimikában is előtérbe helyezzük. Egy ápolt arc akkor tökéletes, ha a szájjal is minden rendben van, de hogyan tudjuk ezt elérni?

Nem csak sminkelés miatt kell használni rúzst, vagy ajakírt. Szánk védelme ugyanis nagyon fontos, és ha már elért minket a baj, akkor is minél gyorsabban helyre kell hozni azt. A kirepedezett, sebes ajkaknál kevés olyan dolog van, ami ennyire el tudja rontani az összképet.

Ha olyan vírusos fertőzés támadt meg minket, mint a herpesz, minél hamarabb vegyük fel vele a harcot, hiszen ez nem csak fájdalmas, hanem esztétikailag is zavaró. Ilyenkor segítségünkre lehetnek a kifejezetten erre való krémek, emellett pedig nyugtatja a száj bőrét, ha jegeljük, vagy mézzel kenegetjük.

A tökéletes mosolyért nagyon fontos odafigyelnünk fogaink és fogínyünk egészségére is. Nagyon sok készítményből válogathatunk ilyen téren is, legyen szó a fogkrémekről, vagy a szájvizekről, de természetesen, ha problémánk van, azonnal fogorvoshoz kell fordulnunk.

Még egy részlet van, amely ronthatja az összképet, és igazából leginkább saját magunkat zavarja ez, méghozzá az ajkak alakjával, vagy nagyságával való elégedetlenségünk. Nagyon fontos ezzel is foglalkozni, hiszen ha folyamatosan zavar minket saját kinézetünk, akkor az lelki gondokhoz is vezethet.

A tökéletes száj eléréséhez létezik egy olyan tökéletes és gyönyörű eredményt nyújtó plasztikai beavatkozás, mely mindenki számára elhozhatja a várva várt kinézetet. A PermaLip ajakimplantátum segítségével nem csak telt ajkaink lesznek, hanem minden részletében hozzánk illő, esztétikus és természetes hatást keltő szánk is. A személyre szabott szépülés tehát garantált, és ha a fentebb leírt dolgokat is betartjuk, akkor biztosak lehetünk abban, hogy a központi szerepet betöltő száj nem a negatívumokkal fogja felhívni magára a figyelmet, hanem az élettel teli dússág fogja odavonzani a szemeket.

 

> Bővebben az EstheticHungary Klinikán végzett PermaLip ajakimplantátumos beavakozásról

EstheticHungary Klinika
www.esthetichungary.hu

Varázslatos mosoly

Egy csábos mosoly, egy érzéki suttogás… Bizony szánk az egyik legrafináltabb vonzerővel bíró, sokszor hamis, mégis olyan mindig és mindenhol bevethető eszköz, mely mindenkit képes levenni a lábáról. Ez persze csakis akkor lehetséges, ha ajkaink szépek és ápoltak, visszataszító sminktől mentesek és az sem hátrány természetesen, ha a kivillanó fogak is rendben vannak. De mi kell egy tökéletes, varázslatos mosolyhoz pontosan?

Sokszor említettük már, hogy szánkat, mint minden más bőrfelületünket ápolni kell, különlegesen az olyan hideg hónapokban, melyeknek most nézünk elébe. Az erős, fagyos szél nem kíméli ajkainkat sem, így jobban tesszük, ha mindig hordunk magunknál ajakápolót ahhoz, hogy ne száradjon és repedezzen ki sehol a szánk. Ezen felül persze a tökéletes mosoly eléréséhez fogaink karbantartásáról sem szabad megfeledkeznünk, hiszen nincs is taszítóbb annál, ha elszíneződött vagy éppen hiányos fogsor villan ki egy amúgy gyönyörűnek mondható ajak mögül.

Nagyon fontos odafigyelni arra is, hogy ne legyen túl kirívó a száj festése, muszáj illeszkednie az egész sminkhez, és ha nagyon ki szeretnénk emelni ajkainkat, akkor is egyéniségünkhöz megfelelő színt használjunk, erős kontúrok nélkül. A túlzásba vitt sminkelés sokszor szintén elrontja az egész összképet.

És ha mindez megvan, akkor is fennáll még egy tényező fenyegetése, méghozzá az elégedetlenség saját ajkainkkal szemben. Ugyanis ha valakinek nem tetszik saját szája, az bizony nem fogja tudni, vagy éppen nem is akarja szépen kiemelni. Sokszor azok, akik ilyen problémákkal küszködnek, hogy túl keskenynek vagy éppen formátlannak látják ajkaikat, nem is képesek szép mosolyt vagy bármi mást közvetíteni felénk.

Erre a gondra is létezik már egy tökéletes megoldás, méghozzá a PermaLip ajakimplantátum képében. Mivel az implantátumnak mind a méretét, mind pedig az alakját személyre szabva, az egyén adottságainak megfelelően választják ki, így az eredmény egy teljesen természetes hatású, gyönyörűen telt száj lesz. A beavatkozás után pedig ténylegesen csak annyi lesz a dolgunk, hogy varázslatos mosolyunkkal nyűgözzünk le mindenkit!

 

> Bővebben az EstheticHungary Klinikán végzett PermaLip ajakimplantátumos beavakozásról

EstheticHungary Klinika
www.esthetichungary.hu

Lájkolj és kövess minket!


EstheticHungary Klinika

Google+

HairHungary

EstheticHungary - Szépészeti Blog

blogavatar

Mindig megalkuvás nélkül keressük a lehető legjobb megoldást pácienseink számára. Meggyőződésünk, hogy csak a legjobb és legoptimálisabb eredmény az amire törekedhetünk. Plasztikai és esztétikai beavatkozások a legújabb módszerekkel.