Ajkaink teljességgel központi szerepet töltenek be arcunk szempontjából. Eleve középpontban vannak, és bizony nem csak étkezünk vagy beszélgetünk a segítségükkel, hanem a mimikában is előtérbe helyezzük. Egy ápolt arc akkor tökéletes, ha a szájjal is minden rendben van, de hogyan tudjuk ezt elérni?

Nem csak sminkelés miatt kell használni rúzst, vagy ajakírt. Szánk védelme ugyanis nagyon fontos, és ha már elért minket a baj, akkor is minél gyorsabban helyre kell hozni azt. A kirepedezett, sebes ajkaknál kevés olyan dolog van, ami ennyire el tudja rontani az összképet.

Ha olyan vírusos fertőzés támadt meg minket, mint a herpesz, minél hamarabb vegyük fel vele a harcot, hiszen ez nem csak fájdalmas, hanem esztétikailag is zavaró. Ilyenkor segítségünkre lehetnek a kifejezetten erre való krémek, emellett pedig nyugtatja a száj bőrét, ha jegeljük, vagy mézzel kenegetjük.

A tökéletes mosolyért nagyon fontos odafigyelnünk fogaink és fogínyünk egészségére is. Nagyon sok készítményből válogathatunk ilyen téren is, legyen szó a fogkrémekről, vagy a szájvizekről, de természetesen, ha problémánk van, azonnal fogorvoshoz kell fordulnunk.

Még egy részlet van, amely ronthatja az összképet, és igazából leginkább saját magunkat zavarja ez, méghozzá az ajkak alakjával, vagy nagyságával való elégedetlenségünk. Nagyon fontos ezzel is foglalkozni, hiszen ha folyamatosan zavar minket saját kinézetünk, akkor az lelki gondokhoz is vezethet.

A tökéletes száj eléréséhez létezik egy olyan tökéletes és gyönyörű eredményt nyújtó plasztikai beavatkozás, mely mindenki számára elhozhatja a várva várt kinézetet. A PermaLip ajakimplantátum segítségével nem csak telt ajkaink lesznek, hanem minden részletében hozzánk illő, esztétikus és természetes hatást keltő szánk is. A személyre szabott szépülés tehát garantált, és ha a fentebb leírt dolgokat is betartjuk, akkor biztosak lehetünk abban, hogy a központi szerepet betöltő száj nem a negatívumokkal fogja felhívni magára a figyelmet, hanem az élettel teli dússág fogja odavonzani a szemeket.

 

> Bővebben az EstheticHungary Klinikán végzett PermaLip ajakimplantátumos beavakozásról

EstheticHungary Klinika
www.esthetichungary.hu