Szokták mondani, hogy a mosoly mindenkit széppé varázsol. Ez nagyon is igaz, hiszen a jó kedv, a csillogó szemek és a vidám arc tényleg jobban áll bármelyikünknek, ráadásul, ha mosolygunk, akkor nagy a valószínűsége annak, hogy az emberek is visszamosolyognak ránk. De mi is kell pontosan ahhoz, hogy egy mosoly valóban gyönyörű lehessen?

Nem mindegy ugyanis, hogy mi rejtőzködik a szánk mögött, ha már meg akarjuk mutatni, és az sem mindegy, hogy maguk az ajkak hogy néznek ki. Az igazán, üdítően szép száj látványához hozzátartozik, hogy a fogaink rendben legyenek, hiszen ha valami nem stimmel velük, akkor inkább az ellenekezőjét érjük el mosolyunkkal.

Az ajkak szempontjából pedig ügyelnünk kell arra, hogy ne száradjanak ki, mert nincs is rondább egy cserepes, sebes szájnál, ráadásul a regenerálódása elég hosszú ideig is eltarthat. Éppen emiatt, a nyári melegben még inkább figyelnünk kell a száj ápolására is, és ugyanúgy kell védeni a napsugaraktól, mint arcunk és testünk többi részét is.

Emellett pedig nagyon sokan vannak, akkik egyáltalán nem elégedettek ajkaikkal, akár a mérete, akár a formája miatt. Aki pedig nem szereti száját kiemelni, az sajnos általában kevesebbet is mosolyog, vagy figyel, hogy ne legyenek egyszerűen feltűnőek semmilyen tekintetben ajkai.

Amennyiben csak az hiányzik az igazi, gyönyörű, csábos mosolyhoz, hogy ajkaink is megfelelőek legyenek számunkra, akkor a PermaLip ajakimplantátum lehet a legtökéletesebb megoldás problémánkra. Mivel az implantátum mérete és alakja is – a plasztikai sebész segítségével - ahhoz igazítva kerül kiválasztásra, hogy milyenek a saját adottságaink, ezért a végeredmény teljesen természetes és esztétikus lesz. Egy kívülálló meg sem tudná mondani, hogy plasztikai műtéten esett át a páciens.

Az új ajkakkal pedig biztosak lehetünk abban, hogy minden megváltozik, hiszen nem csak saját magunk számára jelent majd pozitív átalakulást ez, hanem a külvilágra is csodás hatással lesz gyönyörű, varázslatos mosolyunk. És egy biztos: büszkén fogunk mosolyogni!

 

Tudjon meg többet a PermaLip ajakimplantátumról és az EstheticHungary Klinikáról:

http://esthetichungary.hu/