Már igazán pici korunkban jön az első vágy arra, hogy sminkelhessük magunkat. Nagyon nagy szó, amikor anyukánk otthon megengedi, hogy viseljük a rúzsát, ezen talán minden kislány átesik egyszer. Aztán amikor felnövünk, és odaérünk, hogy ténylegesen használhatjuk ezeket a szépségcikkeket, sok esetben elkélne néhány tanács, hogyan is lesz a végeredmény tökéletes.

A rúzsozás lehet, hogy egyszerűnek tűnik, de korántsem az. Egész sminkelésünket tönkreteheti ugyanis egy rosszul kiválasztott szín, vagy egy ügyetlenül felvitt kontúr. Most megtudhatjuk, hogyan is lehet csábító ajkunk a rúzs segítségével.

Fontos, hogy nem csak a ruhánkhoz, hanem saját egyéniségünkhöz is passzoljon az a szín, amit kiválasztunk. Az erősebb színek nem mindenkinek állnak jól, de egyes esetekben vaddá tehetik viselőjüket.

Először a kontúrt vigyük fel, a száj formáját követve. Ne próbálkozzunk azzal, hogy kijjebb rajzoljuk meg a szánk szélét, mert az sajnos a visszájára is elsülhet, és ahelyett, hogy nagyobb ajkakat kölcsönözne, inkább röhejessé válik majd az összkép. Ezek után egy vastagabb ajakceruzát, vagy rúzst alkalmazzunk ahhoz, hogy a kontúrt kitöltsük. Nem szabad sem túl sokat, sem túl keveset használni, ezért egy ecset segítségével oszlassuk el egyenletesen a megfelelő mennyiséget. Erre aztán tehetünk egy kis púdert a tartósság eléréséhez, vagy szájfényt, attól függően, hogy matt vagy fényes felületet szeretnénk.

Természetesen a csábos ajakak nem csak a sminkeléstől lesznek olyanok, amilyennek megálmodjuk őket. Az ajkakat viselni is tudni kell. Aki azonban nem elégedett saját szájával, annak sajnos ez nem fog menni, és akármilyen szépen is festi ki ajkait, sosem lesz megfelelő számára a végeredmény. Akit nem áldott meg a sors dús, vastag ajkakkal, és ez örök elégedetlenségét eredményezi, annak olyan megoldás után kell néznie, mely ezt a helyzetet tartósan megváltoztatja.

A PermaLip ajakimplantátum lehetőséget ad erre mindenkinek, aki telt, szexi ajkakat szeretne, mindezt hosszú távon. Az implantátum segítségével gyönyörű, természetes hatású eredményt kapunk, melynek köszönhetően tényleg már csak azzal kell foglalkoznunk, hogyan rúzsozzuk ki megfelelően csábos ajkainkat.

 

Tudjon meg többet a PermaLip ajakimplantátumról és az EstheticHungary Klinikáról:

http://esthetichungary.hu/