Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Mit ne tegyünk ajkainkkal?

Ajkunk központi része arcunknak, így nagyon fontos, hogy megfelelően ápolt és szép legyen, hiszen nem jó, ha azzal vonzza oda a szemeket, hogy ki van száradva, cserepes, repedezett. Inkább azzal vonjuk rá a tekinteteket, hogy mennyire gyönyörű és csábos.

Sok dolgot tehetünk azért, hogy szánk egészséges állapotban legyen, most azonban azt vizsgáljuk meg, mit kerüljünk, és mit ne tegyünk annak érdekében, hogy ne pont a másik irányba menjen el ajkunk állapota.

Kerülnünk kell mindenképpen az olyan ajakápolókat, melyek kámfort vagy fenolt tartalmaznak, hiszen ezek a kémiai anyagok fertőtlenítő hatásuk mellett sajnos igencsak ludasak lehetnek a száj bőrének kiszáradásában. A száraz ajkak pedig nagyon hamar cserepesednek ki, és megindul egy ördögi kör az ilyen típusú ajakápolók használatával.

Amennyiben már kiszáradt a bőr ajkunkon, akkor amellett, hogy inkább természetes anyagokból készített kencékkel segítjük regenerálódását, fontos kerülnünk a nagyon sós és savas ételeket is, hiszen ezek csak még inkább kicsípnék szánk bőrét. Ugyanígy hanyagolnunk kell az erősen mentolos fogkrémeket is ilyen helyzetben, mivel ezek szintén durva hatással lehetnek ajkunkra.

Ahhoz azonban, hogy teljesen elégedettek lehessünk szánk kinézetével, sok esetben nem csak az kell, hogy szépen ápoltak legyenek ajkaink. Hiába nem repedezett a bőr rajta, ha saját magunknak nem tetszik a szánk mérete vagy épp formája miatt, és ilyenkor természetes, hogy nem is emeljük ki, vagy utáljuk, ha ránéznek a beszélgetőpartnereink. A saját adottságokkal azonban csak akkor vehetjük fel a kesztyűt, ha megfelelő szakemberhez fordulunk, és megfelelő segítséget kérünk a változtatáshoz. Eszünkbe ne jusson olyan megoldás, mint például a sok tini által elkövetett szájduzzasztás!

Az EstheticHungary Klinika egy olyan eljárással tud segítséget nyújtani mindazoknak, akik nem elégedettek ajkaik méretével, formájával vagy épp mindkettővel, mely egy teljesen természetes, szép eredményt ad. A PermaLip ajakimplantátum ugyanis teljesen egyénre szabott alakot és nagyságot képes megadni ajkainknak, ami azt jelenti, hogy a beavatkozást követően már imádni fogjuk a szánkat, és ennek megfelelően ki is fogjuk emelni, és fürdünk majd a jóleső magabiztosságban, ha rátévednek az elismerő tekintetek.

 

Tudjon meg többet a PermaLip ajakimplantátumról és az EstheticHungary Klinikáról:

http://esthetichungary.hu/

Fáradt szemek

A fáradt, duzzadt, petyhüdt szemhéjat nagyon sok minden eredményezheti. Sokaknál sajnos olyan szemhéjlógásról beszélünk, mely öröklött jellegű, de természetesen ez a csüngés egy természetes öregedési folyamat is lehet. De mi van akkor, ha a szemhéjunk nem is lóg, hanem inkább duzzadt, és emiatt takarja szemünk egy részét?

Ilyen esetekben tényleg számos ok állhat a háttérben. Kialakulhat ugyanis például a túlzott alkoholfogyasztástól, de előjöhet ez a probléma akkor is, amikor a szervezetünk vízháztartásával van baj. Az egyik legkézenfekvőbb és leggyakoribb oka pedig nem más, mint amikor rosszul alszunk, nem elég kényelmes a párnánk, és éjszaka nem tudjuk kipihenni magunkat.

Ellentétben a  szemhéjcsüngéssel, a fent említett dolgok ellen magunk is fel tudjuk venni a kesztyűt. Ugyanis ha odafigyelünk arra, hogy ne együnk túl sós ételeket, igyunk sok vizet, viszont alkoholból kevesebbet, és helyesen válasszuk ki a megfelelő párnát, akkor bizony hamarosan számíthatunk arra, hogy szemünk környékéről – így a felső szemhéjunkról is – eltűnnek a duzzanatok.  

Azonban ha nem az életmódunkból adódóan duzzadtak a szemeink, hanem olyan szemhéjcsüngéssel állunk szemben, melyet mi magunk nem tudunk orvosolni, akkor persze az imént leírt gyógymódok erre sajnos nem lesznek hatással.

A szemhéjcsüngés nem csak esztétikailag zavaró részlet, hanem sajnos meggátolja a tökéletes látást, és hamarosan romlani fog szemünk. Nem beszélve arról, hogy egy folyamatos mogorva, szomorú tekintet biztosít tulajdonosának. Ezen helyzeteken segít a felső szemhéjplasztika, amely során eltávolítják a felesleges szemhéjrészt. Az eljárás után nem csak fiatalabb lesz tekintetünk, hanem hamarosan jobban is fogunk látni, és az olyan hétköznapi rutindolgok is sokkal egyszerűbbek lesznek, mint a sminkelés.

Bármilyen esztétikai problémánk van tehát a szemünk környékén, mindegyikre van megoldás. Vegyük hát kezünkbe a kinézetünket, és ha mi fel tudjuk venni a harcot, akkor tegyünk meg mindent a fiatalos, kipihent szemekért, ha viszont ez nem rajtunk múlik, akkor forduljunk szakértő kezekhez. Az EstheticHungary Klinika már számos páciensnek nyújtott segítséget abban, hogy újra üde tekintete és jobb látása lehessen a zavaró szemhéjrészektől megszabadulva.

 

Ismerje meg jobban a szemhéjplasztikát és az EstheticHungary Klinikát:

http://esthetichungary.hu/

Lájkolj és kövess minket!


EstheticHungary Klinika

Google+

HairHungary

EstheticHungary - Szépészeti Blog

blogavatar

Mindig megalkuvás nélkül keressük a lehető legjobb megoldást pácienseink számára. Meggyőződésünk, hogy csak a legjobb és legoptimálisabb eredmény az amire törekedhetünk. Plasztikai és esztétikai beavatkozások a legújabb módszerekkel.