Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Egyedülálló ajánlat

A plasztika szó hallatán a legtöbben egyből arra gondolnak, hogy rengeteg pénzbe kerül. Ez nem csak azért van így, mert tökéletes és bevizsgált anyagokkal kell dolgozni, hanem azért is, mert egy ember kinézetének átalakítása bizony hatalmas felelősség, ezért precízitást, kifogásolhatatlan munkát igényel.

A mellnagyobbításra sokan legyintenek, mert túl mű dolgnak tartják, és persze szívesen nyomnak bélyeget azokra, akik ezt a beavatkozást választották. Pedig itt általában nem is csak arról van szó, hogy valaki nagyobb melleket szeretne. Sokkal komplexebb problémáról beszélünk akkor, ha valaki nincs megelégedve dekoltázsával.

mellek dekoltázs mellplasztika mellnagyobbítás kedvezmény blog 10% ajánlat kedvezményprogram estehtichungary önbizalomhiány

Nagyon sok esetben persze a keblek méretével van a gond. Ez viszont nem csupán esztétikai kérdés. Ha valaki nem érzi jól magát úgy, ahogy alapból kinéz, az sajnos komoly lelki traumához is vezethet. Emellett egy sérülékeny önkép alakul ki, ez pedig hozza magával azt is, hogy kapcsolati téren is gondjaink lesznek. Ez egy nagyon mélyen gyökerező probléma tehát, és nem szabad félvállról vennünk.

Más esetben nem biztos, hogy kifejezetten a mellek méretével van bajunk. Az idő múlása során megereszkedő keblek, esetleges szülés utáni állapot sajnos szintén sokszor eredményezi azt, hogy egyszerűen nem tudjuk szépnek látni magunkat. És nincs az a kényelmes melltartó, ami segítene ezen a problémán. A mellnagyobbítás sok esetben megoldást jelenthet ilyenkor is, akár mellfelvarással kiegészítve.

A nőiességünk legfontosabb szereplői tehát kiugró hatással lehetnek egész kisugárzásunkra. Éppen ezért, ha valaki nincs megelégedve kebleivel, jobban teszi, ha olyan döntést hoz, mely nem csak átmenetileg oldja meg a problémát.

Pontosan amiatt, mert sokan még mindig előítéletekkel és félve gondolnak a mellplasztikára, az EsheticHungary Klinika azt is bevette kedvezményprogramjába, hogy 10%-kal csökken majd a végösszeg, ha valaki egy nyilvános blogon keresztül írja meg, milyen érzelmeket élt át, míg meghozta a döntést, milyen volt a műtét előtt és után, mennyire elégedett az eredménnyel, és miben változtatta meg mindez életét.

Az ajánlatban továbbá egyedülálló ár és részletfizetési lehetőség is szerepel, mely még inkább megkönnyíti a beavatkozás anyagi részét. Jelentkezzen most július 31.-ig, és Ön is részesülhet a kihagyhatatlan kedvezményben!

Keressen fel minket a további részletekért:

> A kedvezményprogram részletei

> Nézze meg eredményeinket! - Mellnagyobbítás előtte-utána képek

Konzultációs időpontfoglalás: 06 (30) 552 0940

Dekoltázsnézőben

Azt hinnénk, hogy a mellek tökéletes formája, a méretük és maga a dekoltázs inkább a férfi szemeknek fontos, de ez nem így van. Sőt! A nők számára is az egyik leginkább meghatározó részlet a saját melleik kihangsúlyozása, öltöztetése.

Egy hölgy életében kimagaslóan fontos szerepet tölt be a kinézet, és lehet bármilyen alakja, lehet akárhány éves, akkor is elengedhetetlen az, hogy saját dekoltázsával megfelelően foglalkozzon. A jól kiválasztott melltartó – mely akkor látja el igazán feladatát, ha amellett, hogy esztétikus látványt okoz, még kényelmes is viselőjének -, nem elegendő ahhoz, hogy jól nézzünk ki.

Mindenki számára fontos az, hogy megtalálja a módját, hogyan emelje ki dekoltázsát helyesen. Attól függően, hogy éppen milyen alkalomra megyünk, ügyesen kell kiválasztani a ruhákat. Ne legyen túl kihívó, ha nem odaillő, de ne is rejtsen el mindent a külvilág elől. A téli időszakban persze általános, hogy olyan pulcsikat és meleg ruhákat viselünk, melyek védik a hidegtől ezen testrészünket is, azonban nemsokára jön a tavasz, amikor elkezdhetjük ledobni a vastag cuccokat, és persze egyszer majd csak beköszönt a nyár is, amikor a lenge öltözet veszi át a hatalmat.

Nem mindegy azonban, hogyan várjuk ezt az időszakot. Ugyanis, ha valaki elégedetlen saját melleinek méretével, alakjával, vagy éppen azzal, hogy az idő múlásával emlői megereszkedtek, akkor inkább takargatni szeretné őket, és ezen okból kifolyólag nem is várja a meleget. Sokan ódzkodnak a tavaszi és nyári szezontól pontosan ezért, hiszen önbizalomhiánnyal küszködve nem éppen leányálom az öltözködés.

Aki nincs megelégedve melleivel, annak ajánlatos még ebben az időszakban meghozni azt a döntést, mely megváltoztathatja külsejét, ezzel együtt az életét is. A mellnagyobbítás és mellfelvarrás nem csak gyönyörű, tökéletes dekoltázst eredményez, hanem viselőjét is felvértezi nagyobb önbizalommal, csodás kisugárzással és nőiességgel. Ne habozzon hát belevágni az újulásba, és nyárra garantált, hogy nem csak férfiak, hanem nőtársai elismerő tekintetét is magára fogja vonzani!

 

Bővebben az EstheticHungary Klinikán végzett mellplasztikáról:

EstheticHungary Klinika
www.esthetichungary.hu

Plasztikázva boldogan

A nők, de sok esetben a férfiak is általában több részlettel sem elégedettek külsejükön. Persze a nők ezt hangoztatják is, illetve elismerésre vágynának olyan tekintetben, hogy ezen megszólalásaikat – amikor valamely részük miatt panaszosak – a férfiak igenis cáfolják meg, és nyugtassanak meg minket, hogy nincs is semmi gond…

Sajnos azonban vannak olyan testi problémák, melyek szembe tűnőek, és amiket hiába cáfolnak, akkor sem leszünk jobban, hiszen reálisan látjuk, hogy az bizony nem szép. Ezt okozhatja genetika, de akár az idő múlása is elég ahhoz, hogy olyan elváltozások menjenek végbe testünkön, melyek miatt elégedetlenek leszünk, és nem fogjuk jól érezni magunkat a bőrünkben.

Nők tekintetében ilyen hatása lehet a túl kicsi vagy épp túl nagy melleknek, vagy annak például, ha nagy különbség van a két kebel között. Ugyancsak rosszul érezhetjük magunkat, ha arcunk elkezd ráncosodni, és nem tudjuk eltakarni már semmilyen sminkkel sem a mély redőket. A has, a fenék és a combok állapotáról nem is beszélve, hiszen azok meg sosem lehetnek tökéletesek.

Akármilyen gondunk van kinézetünkkel, egy biztos. Ha nem tudjuk elfogadni magunkat olyannak, amilyenek vagyunk, vagy amilyenekké épp válunk, akkor az elégedetlenség önbizalomhiányt szül, mely rányomja bélyegét hangulatunkra, kisugárzásunkra. Ezzel olyan lavinát megindítva, ami már másra is kihat, például partnerünkre. Hiszen ha nem tetszünk magunknak, akkor az olyan gátakat tud emelni, melyeket már együtt sem fogunk tudni lebontani, ilyen például a szexuális életben elkezdődő zavarok jelenléte.

Ilyen esetekben nyújthatnak segítséget azon esztétikai eljárások, melyek személyre szabottan tudják megoldani a különböző problémákat. Legyen szó zsírleszívásról, hasplasztikáról, arcon történő kezelésekről vagy épp a mellplasztikáról, mindenképpen olyan eredményt kaphatunk, melyet meglátva elillan majd önbizalomhiányunk. Helyébe egy sokkal magabiztosabb és erősebb kisugárzás kerül, ami azt eredményezi, hogy a hangulatunk is jobb lesz. Ez pedig láncreakcióként hozza magával azokat a jóleső változásokat, melytől újra boldogabbak és kiegyensúlyozottabbak lehetünk.

 

Ismerje meg jobban a különböző szépészeti beavatkozásokat az EstheticHungary Klinikán:

http://esthetichungary.hu/

Kínzó önbizalomhiány

Akár férfiakról, akár nőkről beszélünk, szinte mindenkinek, egytől egyig van valami problémája saját külsejével. Ez valamilyen szinten normális, és kezelhető egy-egy trükk, szép ruha vagy új frizura segítségével, sokszor az is elég, ha néha kapunk egy-egy bókot, azonban sokaknál olyan mértékben van jelen az önbizalomhiány, hogy az kóros depresszióhoz is vezethet.

Ha engedjük elhatalmasodni azt az érzést, hogy nem vagyunk szépek, ez és az a részlet sem jó külsőnkön, sokszor szorongás és kisebbségi komplexus lehet úrrá rajtunk. Ez egy nagyon veszélyes folyamat, hiszen ha hagyjuk elmélyülni, akár még betegessé is válhat. Aki teljesen elveszíti önbizalmát, annak sajnos az önbecsülése is el fog tűnni.

Ahhoz, hogy ezt a folyamatot megfordítsuk, sikerélményekre van szükségünk, és arra, hogy ha belenézünk a tükörbe, akkor ne elkeseredjünk, hanem inkább tetsszen az, amit látunk. Elsősorban lelkileg kell helyreraknia magát az embernek, de természetesen léteznek olyan megoldások külsőnk megváltoztatására, amelyek nagymértékben hozzásegíthetnek, hogy úgy nézzünk ki, ahogy szeretnénk. Mindenkinek megvannak a maga elképzelései, hogy min lenne jó, ha változtatni tudna. Viszont sokakban nem merül fel az a kézenfekvő megoldás, hogy manapság szinte mindent formáltathatunk magunkon.

Ha az öregedés kínzó jeleit szeretnénk eltűntetni, segítségünkre lehet egy szemhéjplasztikai beavatkozás, vagy a ráncok kisimítására alkalmazott botox kezelés, esetleg az idők során megereszkedett mellek felvarrása. Amennyiben az alak, vagy a méret ad okot némi önbizalomhiányra, a hölgyeknek a mellnagyobbítás jelentheti a megoldást. Természetesen minden ilyen beavatkozás mellett csak hosszas mérlegelés után szabad dönteni, és először lelkileg kell helyreállítani a rendet, hogy utána a várt külső megszerzésével csak még kiegyensúlyozottabbak és megelégedettebbek lehessünk.

Ismerje meg az EstheticHungary Klinika által nyújtott szolgáltatásokat:

http://esthetichungary.hu/

Lájkolj és kövess minket!


EstheticHungary Klinika

Google+

HairHungary

EstheticHungary - Szépészeti Blog

blogavatar

Mindig megalkuvás nélkül keressük a lehető legjobb megoldást pácienseink számára. Meggyőződésünk, hogy csak a legjobb és legoptimálisabb eredmény az amire törekedhetünk. Plasztikai és esztétikai beavatkozások a legújabb módszerekkel.