Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Jelentkezzen még a héten!

Az EstheticHungary Klinika által kínált mellnagyobbítási kedvezmény hamarosan lejár, így érdemes jelentkezni még a héten, hogy senki ne maradjon le a mindenki számára kedvező lehetőségről! A mellnagyobbítás ráadásul most nem csak pénztárca kímélőbb áron elérhető, hanem további nagyszerű opciók is megkönnyítik az anyagiakat.

Ha változtatásról van szó, akkor a legtöbb hölgy a keblei méretével és/vagy formájával nincs kibékülve a leginkább, éppen ezért tartja fontosnak az EstheticHungary csapata, hogy még azok számára is kedvező feltételeket kínáljon, akik eddig csak az anyagi oldala miatt nem tudtak belevágni a hőn áhított átalakulásba.

A mellnagyobbítás – sok sztereotípiával ellentétben – nem csak arról szól, hogy valaki nagyobb kebleket szeretne magának. A dekoltázs ugyanis az egyik legszebb és legfontosabb ékszere egy nőnek, sőt, maga a nőiesség. Ha pedig nem vagyunk megelégedve vele, akkor az bizony erősen rányomja a bélyegét kisugárzásunkra, rosszul érezzük magunkat a bőrünkben, a ruháinkban, és kialakulhat egy sérült önkép, mely lelki és ezzel együtt magánéleti, párkapcsolati problémákhoz is vezethet.

Most a kifizethető ár mellett további segítséget jelenthet még a részletfizetési lehetőség, vagy egy hosszabb lejáratú egészséghitel, aszerint, kinek melyik lenne a legmegfelelőbb megoldás. A kedvezménycsokor tetőzéseként pedig további 10% engedményt kap minden páciens, aki egy nyilvános blogot vezet majd arról, hogyan zajlott a beavatkozás, milyen érzések kavarogtak benne előtte, mi vezette el a döntésig, és persze, hogy milyen lett a végeredmény. Ez amiatt is nagyon fontos, mert nem csak segítséget nyújt mindazok számára, akik még a döntés vagy éppen a műtét előtt állnak, hanem választ kaphatunk nagyon sok kétségre és kérdésre közvetlen olyan emberek írásaiból, akik saját tapasztalataikat osztják meg velünk.

Itt az idő tehát, jelentkezzen még a héten, és részese lehet egy olyan kedvezményprogramnak, mely mindenki számára személyre szabott megoldásokat, kifizethető árakat és fantasztikus lehetőségeket rejt magában!

 

További részletekért látogasson el honlapunkra:

> A kedvezményprogram részletei

> Nézze meg eredményeinket! - Mellnagyobbítás előtte-utána képek

Konzultációs időpontfoglalás: 06 (30) 552 0940

Ne csak irigykedjünk

Nagyon rossz, de talán minden emberben fellelhető szokás az irigykedés. Szinte természetes, hogy valakinek olyan adatik meg, ami nekünk nem, és az ezt az érzést szüli. De sokkal jobban tennénk, ha ehelyett lépnénk álmaink megvalósítása felé, minden téren.

Így van ez a kinézettel kapcsolatban is. Hölgyeket tekintve főleg alig akad olyan, aki teljesen meg lenne elégedve magával. Vagy ez, vagy az nem tetszik magunkon, pedig hány olyan szembejövőt látunk, akin ez is vagy az is sokkal szebb.

A strandszezon pedig az egyik legbővelkedőbb időszak abban, hogy még az is látszik, ami máskor nem. A nők többsége vagy a fenekével, vagy a melleivel nincs megelégedve, és talán ezek azok a testrészek is, melyeket megnézünk a másikon. Ilyenkor vagy megbékélünk kicsit, hogy sok a hasonlóság, vagy irigykedni kezdünk, hogy a másiknak mi és mennyivel szebb.

A keblek tekintetében legtöbbször a mérettel van problémánk, majd ezt a tényt követi néha a forma is. Ahhoz azonban, hogy jobban érezzük magunkat bikininkben, bizony döntést kell hoznunk. Saját, természet adta adottságainkon ugyanis mi magunk nem fogunk tudni változtatni, de ha szeretnénk, akkor más segíthet abban, hogy változzunk.

Az EstheticHungary Klinikán ráadásul most egy olyan kedvezményprogram részesei lehetünk, melyet kár lenne kihagyni. A mellnagyobbítás nem csak árban verhetetlen most, hanem további segítséget nyújthat a részletfizetés, vagy a hosszabb lejáratú egészséghitel lehetősége. Illetve továbi 10% kedvezményt kap, aki nyilvános blogon meséli el a beavatkozás előtti és utáni tapasztalatait, segítve ezzel másoknak, akik még a döntés előtt állnak.

A mellnagyobbítás szótól még mindig sokan félnek, pedig egy tökéletes megoldást jelent mind a méreti, mind a formai gondokra. Mivel a Klinikán a pácienseknek saját adottságaikhoz mérten választják ki az implantátumokat, ezért szép, esztétikus eredményt kapunk, és nem kell félnünk attól, hogy mű lesz majd kinézetünk. Jelentkezzen most, július 31.-ig, és az elégedettség nem csak dekoltázsa miatt garantált, hanem pénztárcája is jobban jár!

 

Keresse fel honlapunkat a további részletekért:

> A kedvezményprogram részletei

> Nézze meg eredményeinket! - Mellnagyobbítás előtte-utána képek

Konzultációs időpontfoglalás: 06 (30) 552 0940

Egyedülálló ajánlat

A plasztika szó hallatán a legtöbben egyből arra gondolnak, hogy rengeteg pénzbe kerül. Ez nem csak azért van így, mert tökéletes és bevizsgált anyagokkal kell dolgozni, hanem azért is, mert egy ember kinézetének átalakítása bizony hatalmas felelősség, ezért precízitást, kifogásolhatatlan munkát igényel.

A mellnagyobbításra sokan legyintenek, mert túl mű dolgnak tartják, és persze szívesen nyomnak bélyeget azokra, akik ezt a beavatkozást választották. Pedig itt általában nem is csak arról van szó, hogy valaki nagyobb melleket szeretne. Sokkal komplexebb problémáról beszélünk akkor, ha valaki nincs megelégedve dekoltázsával.

mellek dekoltázs mellplasztika mellnagyobbítás kedvezmény blog 10% ajánlat kedvezményprogram estehtichungary önbizalomhiány

Nagyon sok esetben persze a keblek méretével van a gond. Ez viszont nem csupán esztétikai kérdés. Ha valaki nem érzi jól magát úgy, ahogy alapból kinéz, az sajnos komoly lelki traumához is vezethet. Emellett egy sérülékeny önkép alakul ki, ez pedig hozza magával azt is, hogy kapcsolati téren is gondjaink lesznek. Ez egy nagyon mélyen gyökerező probléma tehát, és nem szabad félvállról vennünk.

Más esetben nem biztos, hogy kifejezetten a mellek méretével van bajunk. Az idő múlása során megereszkedő keblek, esetleges szülés utáni állapot sajnos szintén sokszor eredményezi azt, hogy egyszerűen nem tudjuk szépnek látni magunkat. És nincs az a kényelmes melltartó, ami segítene ezen a problémán. A mellnagyobbítás sok esetben megoldást jelenthet ilyenkor is, akár mellfelvarással kiegészítve.

A nőiességünk legfontosabb szereplői tehát kiugró hatással lehetnek egész kisugárzásunkra. Éppen ezért, ha valaki nincs megelégedve kebleivel, jobban teszi, ha olyan döntést hoz, mely nem csak átmenetileg oldja meg a problémát.

Pontosan amiatt, mert sokan még mindig előítéletekkel és félve gondolnak a mellplasztikára, az EsheticHungary Klinika azt is bevette kedvezményprogramjába, hogy 10%-kal csökken majd a végösszeg, ha valaki egy nyilvános blogon keresztül írja meg, milyen érzelmeket élt át, míg meghozta a döntést, milyen volt a műtét előtt és után, mennyire elégedett az eredménnyel, és miben változtatta meg mindez életét.

Az ajánlatban továbbá egyedülálló ár és részletfizetési lehetőség is szerepel, mely még inkább megkönnyíti a beavatkozás anyagi részét. Jelentkezzen most július 31.-ig, és Ön is részesülhet a kihagyhatatlan kedvezményben!

Keressen fel minket a további részletekért:

> A kedvezményprogram részletei

> Nézze meg eredményeinket! - Mellnagyobbítás előtte-utána képek

Konzultációs időpontfoglalás: 06 (30) 552 0940

Blogoljon kedvezményért!

Amikor valamilyen műtéti beavatkozás kerül szóba, teljesen érthető, hogy mindenki gyomra összerándul. Soha nem tudhatjuk, mire számíthatunk, fájdalommal jár-e vagy éppen hogyan fogjuk érezni magunkat utána. Ráadásul még nehezebb a döntés, ha nem kifejezetten egészségügyi, hanem szépészeti beavatkozásról van szó.

A szépülés azonban nem csak esztétikai gondokra nyújt segítséget, hanem bizony lelki problémáinkra is gyógyírt jelenthet. Sokan ugyanis pontosan azért érzik magukat annyira rosszul saját bőrükben, mert nincsenek megelégedve a látvánnyal. A legtöbb esetben pedig a mellek méretével van gond. Ez lehet, hogy csak az öltözködésünkre hat ki, de akár párkapcsolati problémákat is eredményezhet.

mellek mellplasztika mellnagyobbítás esthetichungary kedvezmény kedvezményprogram dekoltázs blog blogolás blogírás 10%

Az EstheticHungary Klinika most egy olyan kedvezményprogrammal állt elő, mely igazán nagy segítsget nyújt egyrészről anyagilag is, másrészről pedig a résztvevő páciensek írásai alapján segít mindazoknak, akik a kétségeik miatt nem mernek lépni a szépülés felé. A kedvezményes árból ugyanis további 10% jön le, ha a páciens nyilvános blogon írja meg mindazt, ami a beavatkozással járt, legyen szó akár csak az érzelmekről, vagy magáról a plasztikai műtét menetéről. Így választ kaphatunk rengeteg kérdésre, és könnyebben el tudjuk majd dönteni, hogy mit is szeretnénk.

Akit csak az anyagiak tartottak eddig vissza attól, hogy olyanná változtassa dekoltázsát, amilyentől igazán nőiesnek és szexinek érezheti majd magát, annak itt az idő, hogy megvalósítsa álmait. A kedvezményprogram egészen július 31-ig tart, és több lehetőséget is tartogat magában. A szenzációs ár mellett ugyanis igényelhető még kamatmentes részletfizetés, vagy hosszabb lejáratú egészséghitel is.

mellek mellplasztika mellnagyobbítás esthetichungary kedvezmény kedvezményprogram dekoltázs blog blogolás blogírás 10%

Ezen felül pedig ne feledkezzünk meg a már korábban említett, további 10% kedvezményről sem, amivel a blogolás csökkenti le még jobban a mellnagyobbítás végösszegét. Az őszinte véleménynél nincs is nagyobb segítség, így nem csak magunknak teszünk jót ezzel, hanem mindazoknak is, akik elégedetlenek testükkel, mégsem mertek még lépni, vagy akik éppen egy ilyen beavatkozás előtt állnak, és tele vannak félelemmel. A végeredmény pedig számunkra hozza el a legjobb érzéseket, melyek az elégedettség, a büszkeség és főleg a nőiesség érzete.

Látogasson el honlapunkra a további részletekért:

> A kedvezményprogram részletei

> Nézze meg eredményeinket! - Mellnagyobbítás előtte-utána képek

Konzultációs időpontfoglalás: 06 (30) 552 0940

Lájkolj és kövess minket!


EstheticHungary Klinika

Google+

HairHungary

EstheticHungary - Szépészeti Blog

blogavatar

Mindig megalkuvás nélkül keressük a lehető legjobb megoldást pácienseink számára. Meggyőződésünk, hogy csak a legjobb és legoptimálisabb eredmény az amire törekedhetünk. Plasztikai és esztétikai beavatkozások a legújabb módszerekkel.