Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Mellnagyobbítási kedvezmény

Mint tudjuk, a nők szinte soha, semmilyen körülmények között nem képesek kimondani azt még maguknak sem, hogy teljes mértékben meg vannak elégedve testükkel. Ez persze sok esetben nem érthető, de valljuk be, saját magával szemben mindenki kicsit kritikusabb. A hölgyek pedig leginkább fenekük, de főként kebleik méretével nincsenek kibékülve.

Ezek közül a hátsónkon még tudunk segíteni, hiszen edzés segítségével formálható és kisebbé tehető, de a mellekkel már nem ugyanez a helyzet. Lehetséges, hogy a formájával még tudunk is kezdeni valamit, na de a méretével már egyáltalán nem. Akiket pedig kis keblekkel áldott meg a sors, azok vagy beletörődnek, vagy olyan mértékben csorbul az önképük és az önbizalmuk, ami sajnos igen komoly lelki gondokhoz, valamint magánéleti problémákhoz vezethet.

A mellnagyobbítás tökéletes megoldást jelent ilyen helyzetekben, hiszen az, hogyan is érezzük magunkat a bőrünkben, szinte mindennél fontosabb. Ugyan sokan néznek előítéletekkel még mindig a mellplasztikára, fontos, hogy megértsük: ha a változtatás normális és esztétikus kereteken belül történik, a saját adottságoknak megfelelően, akkor nem kell tartanunk attól, hogy az eredmény túl mű vagy éppen vonzó helyett taszító lenne.

Az EstheticHungary Klinika most egy kedvezményprogrammal várja egészen július 31.-ig mindazokat, akik nincsenek megelégedve dekoltázsuk méretével. Amellett, hogy mind az implantátum méretétől, mind pedig a formájától függetlenül, mindenki 750.000.- Ft-ért juthat hozzá a mellnagyobbítási eljáráshoz, további lehetőségek is segítséget nyújthatnak az anyagiak rendezésében.

A fantasztikus ár mellett ugyanis kamatmentes részletfizetési lehetőséget is kínál a Klinika, illetve, aki hosszabb lejárattal szeretné rendezni szépülését, megteheti egy kedvező egészséghitel segítségével. Ezen felül még további 10% kedvezményben részesül minden kedves páciens, aki egy nyilvános blogon keresztül ossza meg az átélteket.

Érdemes tehát most jelentkezni! A beavatkozás után garantált, hogy nem csak elégedettek leszünk az eredménnyel, hanem belsőleg is képesek leszünk megbékélni kinézetünkkel, ami nem csak magunknak, hanem akár párkapcsolati téren is pozitív változásokat eredményezhet.  

 


> Nézze meg eredményeinket! - Mellnagyobbítás előtte-utána képek

Konzultációs időpontfoglalás: 06 (30) 552 0940

SEX by STEP

A „sex by step” elnevezésű előadássorozat az „Inside of Love” szervezésében indul el most szombaton. A szerelmi és szexuális jellegű témákkal foglalkozó blog oldal ugyanis már fél éve elindult, és az érdeklődés nagyságát figyelembe véve úgy gondolták a szervezők, hogy itt az ideje egy olyan előadást összehozni, mely személyes kontaktot hozhat létre az érdeklődőkkel.

A sorozat első előadásán most olyan témákkal fognak foglalkozni, melyek a leggyakrabban tűnnek fel a blogon, kérdések formájában, vagyis pont azokkal a legégetőbb témákkal, melyek sokakat érintenek, és sokakat foglalkoztatnak.

Az előadáson több meghívott vendég fogja boncolgatni a fent említett témákat, hogy ezzel segítséget és tanácsokat nyújtsanak mindazoknak, akik nem csak, hogy nyitottak erre a mások által sajnos tabuként kezelt tárgykörre, hanem ténylegesen megoldást keresnek felmerülő gondjaikra, problémáikra. Mert akármennyire is tagadjuk, sajnos ezekből van elég, főleg amiatt is, mert nemigen adódik lehetőségünk arra, hogy ezekről beszélgessünk, kitárulkozzunk vagy éppen befogadjunk.

Az EstheticHungary Klinika plasztikai sebésze, Dr. Vancsó Péter is részt vesz az előadáson egy olyan témát feltárva, mely ugyancsak nagyon sokakat érint, és amelyről többször esett már szó oldalunkon is. Az „Elégedetlen TEST – önértékelési problémák, helyreállított önértékelés. Hol a határ?” megnevezést kapó előadás ugyanis azt fogja boncolgatni, hogy mennyire nem vagyunk elégedettek külsőnkkel, ez milyen hatással van ránk és milyen megoldások születhetnek az önértékelésünk helyreállítására.

Az előadássorozat tehát lehetőséget szeretetne kínálni egy kiegyensúlyozottabb és boldogabb életcél eléréséhez mindazoknak, akik nem csak nyitottak a párkapcsolati témákra minden területen, hanem ténylegesen változtatni szeretnének, meg akarják oldani problémáikat és nem félnek minderről beszélni, hallgatni, kérdezni. Az újabb és újabb kérdések feltevése ugyanis egyre több kaput fog kinyitni, melyek kiszélesítik látókörünket, és engedik, hogy más irányból is megközelítsük a sokaknak oly kényes, mégis mindennapjainkhoz szervesen tartozó témákat.

 

Részletek a holnapi előadásról, a szervezőkről és az előadó vendégekről:

 www.insideoflove.hu

https://www.facebook.com/events/286933054837598/

www.insideoflove.cafeblog.hu

www.esthetichungary.hu

Lájkolj és kövess minket!


EstheticHungary Klinika

Google+

HairHungary

EstheticHungary - Szépészeti Blog

blogavatar

Mindig megalkuvás nélkül keressük a lehető legjobb megoldást pácienseink számára. Meggyőződésünk, hogy csak a legjobb és legoptimálisabb eredmény az amire törekedhetünk. Plasztikai és esztétikai beavatkozások a legújabb módszerekkel.