Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Szépség mértékletességgel

Ha plasztikai sebészetről esik szó, még mindig nagyon sokan gondolják úgy, hogy a végeredmény mindig túlzott és mű. Pontosan emiatt kell jól meggondolnunk, és a plasztikai sebész segítségével átbeszélnünk, mit is szeretnénk pontosan, hiszen a szépség legtöbbször csak mértékletességgel érhető el.

Az EstheticHungary Klinika éppen ezért tartja fontosnak, hogy minden egyes beavatkozás előtt ingyenes, személyes konzultációkon fogadják a pácienseket, hogy az összes apró részlet tisztázva legyen, hiszen ez elengedhetetlen ahhoz, hogy mindenki számára kielégítő eredményt kapjunk majd.

Ha nagyságról beszélünk, akkor természetesen két plasztikai irányzat a leggyakoribb, méghozza a mellnagyobbítás és az ajakplasztika. Mind a kettő eljárás esetében azzal a problémával fordulnak segítségért a páciensek, hogy amivel megáldotta őket a sors, az túl kicsi, és nagyobbat, formásabbat szeretnének.

Nincs is ezzel baj, hiszen, aki elégedetlen magán bármilyen apró részlettel, az nem is fog tudni beletörődni soha, hogy milyenek a saját adottságai. Beletörődni pedig nem is kell, hiszen a változtatás jó, mindaddig, amíg ésszerű és persze esztétikus kereteken belül maradunk. Pontosan erre jók a műtétek előtti konzultációk, hiszen a plasztikai sebész segítségével és javaslataival kerül mindig kiválasztásra, hogy egyéntől függően mi az a forma és méret, ami szép eredményt fog adni majd.

Ez vonatkozik a mellplasztikára, melynek során fontos, hogy a beültetett implantátumok méretben és formailag is illeszkedjenek a páciens saját adottságaihoz, illetve ugyanúgy vonatkozik az ajakplasztikára is, ahol a PermaLip ajakimplantátum segítségével varázsolnak gyönyörű, dús – de nem eltúlzott – ajkakat a pácienseknek.

A végeredmény csak így lesz szép és esztétikus, kizárva ezzel a természetellenességet. Így biztosak lehetünk abban is, hogy a tekintetek elismerőek lesznek, nem pedig röhej tárgyává válunk azzal, hogy változtatni mertünk testünkön. Ne feledje, a héten még lehet jelentkezni mellnagyobbítási kedvezményünkre is, mely rengeteg lehetőséget rejt magában a fantasztikus ár mellett!

 

Tudjon meg többet a PermaLip ajakimplantátumról és a mellplasztikáról:

http://esthetichungary.hu/

> A mellnagyobbítási kedvezményprogram részletei

> Nézze meg eredményeinket! - Mellnagyobbítás előtte-utána képek

Konzultációs időpontfoglalás: 06 (30) 552 0940

Csókolózni jó

A plasztikai sebészettől még mindig nagyon sokan félnek, és nem mernek belevágni a változtatásokba. Az egyik legnagyobb félelem az, hogy a beavatkozások után valami nem lesz természetes. Pedig higgyük el, a plasztika mára már úgy kiforrott, hogy természetesebb eredményeket nem is lehetne kapni!

A hölgyek körében sokszor ad elégedetlenségre okot saját ajkaik nagysága és formája. Ez nem véletlen, hiszen örök idők óta azt láthatjuk, hogy a leginkább kívánatos száj az vastag, telt és szép formája van. Férfiak ezrei vesznek meg nőkért csak a szájuk miatt. Éppen ezért sokszor elégedetlenek magukkal azok, akiket vékony, keskeny ajkakkal áldott meg a sors.

Ilyenkor az első kérdés, hogy ezen változtatni szeretnének-e, hiszen a rúzsozás trükkjeivel és egyéb terjengő praktikákkal maximum ideig-óráig lehet csak megoldani ezt a problémát. A legkézenfekvőbb döntés ilyenkor a plasztika, ám nagyon sokan rettegnek a végeredménytől. Mivel irdatlan mennyiségű iszonyatos, elrettentő példát lehetett már látni, ez nem is csoda, de a másik oldala a félelemnek az, hogy milyen érzés lesz utána.

A legtöbben ugyanis attól tartanak, hogy nem fogja-e zavarni őket az új száj, leginkább a csókolózásban. Más lesz-e az egész, érezni fogja-e, illetve milyen lesz a partnerének? A válasz nagyon egyszerű.

A PermaLip ajakimplantátum segítségével nem csak gyönyörű, telt ajkaink lehetnek, hanem bizony a természetesség látszatát is megkapjuk. Mindezt elősegíti az, hogy személyes konzultációk során kerülnek kiválasztásra az egyén adottságaihoz illő implantátumok, melyek közül mind méretben, mind pedig formában lehet válogatni.

E mellett semmi nem fog módosulni, az ajkak érzékelése marad a régi. A telt, szexi ajkak pedig inkább csak vonzóbbak, és partnerünk számára még nagyobb elégedettséget jelentenek majd. A csókolózás pedig édesebb lesz így, mint valaha!

 

Ismerje meg jobban a PermaLip ajakimplantátumot és az EstheticHungary Klinikát:

http://esthetichungary.hu/

Végzetes önplasztika

Bár a címet látván sokan fejükhöz kaphatnak, hogy „úristen, ilyen létezik?”, sajnos a válasz erre az, hogy igen, és nem is kis számban. Mindig is voltak olyan emberek, akik úgy gondolták, hogy maguk intéznek el majd olyan dolgokat, amelyekhez szakember kellene, csak azért, hogy spóroljanak. Viszont nem mindegy, hogy egy rosszul megszerelt csaptelepről vagy saját testünkről van-e szó!

Bizony az emberi találékonyság, és ezzel együtt a butaság is határtalan, és nem kevesen próbálkoznak azzal, hogy saját magukat önkezűleg próbálják megváltoztatni. Mivel rengetegen elégedetlenek önmagukkal, és még többen úgy érzik, hogy plasztikai sebészt felkeresni nagyon sokba kerülne, ezért úgy döntenek, hogy spórolás céljából majd megoldják maguk a problémájukat.

Az ötletek tára sajnos kimeríthetetlen, viszont egyik veszélyesebb, mint a másik. Ipari szilikont, mindenféle olajat és egyéb anyagot fecskendeznek be magukba ezek az őrültnek mondható szépülni vágyók. A nők főként arcukat próbálják így ránctalanítani, esetleg feneküket vagy mellüket megnövelni, a férfiak pedig főként izomnövelés céljából próbálkoznak. Ám az ilyen önplasztikázásnak csak rossz vége lehet. A különböző gyulladásoktól az örök csúfságig, az átélt fájdalmakon keresztül csak negatívum érheti a kísérletezőket, hiszen egytől egyig halálra vannak ítélve ezek a próbálkozások. A helyrehozás sok esetben szinte lehetetlen, ha pedig mégis van rá remény, egy egész vagyon mehet rá a visszaállításra.

Amennyiben változásokat szeretnénk külsőnkön, mindenképpen szakértő segítséghez kell fordulnunk, hiszen nem véletlen, hogy minden plasztikai beavatkozás steril és kifejlesztett környezetet, valamint cáfolhatatlan hozzáértésű plasztikai sebészt és biztos kezeket igényel.

Az EstheticHungary Klinikán mindenki, aki valamilyen formában szépülni szeretne, megtalálhatja a neki való beavatkozást, hiszen szolgáltatások hosszú sora várja a pácienseket. Az eljárások nem csak szebbé tesznek, hanem olyan eredményt is hoznak, amivel tökéletesen meg leszünk elégedve, hiszen fő szempont az esztétikum és a természetesség határainak megtartása.

 

Keresse fel az EstheticHungary Klinikát, hogy többet megtudhasson szolgáltatásairól:

http://esthetichungary.hu/

A felismerhetetlen sztár

Talán nyugodtan kijelenthetjük, hogy Renée Zellweger színésznő nevét szinte mindenki a „Bridget Jones” filmekhez köti, hiszen csak nagyon kevesen vannak, akik nem látták ezt a sokakat, sok irányból megérintő, mégis vidámsággal teli két alkotást. Persze a színésznő más filmekben is remekelt már, de mi lesz most, az új külsővel?

Kalapunkat emelhettük eddig a filmcsillag előtt, hiszen pont a fent említett filmek kedvéért hozta meg azt az áldozatot, hogy több mint 15 kilót hízott, hogy tökéletesen hozza a karaktert, majd a filmfogatások után még többet le is adott. Most viszont értetlenül áll minden rajongója és közönsége az előtt, hogy mit tett az arcával.

A színésznő ugyanis olyan szinten átszabatta magát, hogy szinte teljesen felismerhetetlen. A régi cuki vagy éppen férfiakat elcsábító mosolya, a csinos kis szemek és a kissé kerekded arc ugyanis teljesen semmivé lett, és mintha egy másik nő nézne bele a fényképezőgépekbe.

Sajnos Renée-t is elérte a túlzás és mértéktelenség hatalma, valamint a plasztikai sebészének sem volt annyi sütnivalója, hogy a természetesség keretei között tartsa sztárunkat. A színésznőn olyan szemhéjplasztikát hajtottak végre, amely teljesen elvette tulajdonosuk régi tekintetét. Emellett olyan mértékű ráncfelvarráson esett keresztül, mely nem csak a mosolyát, de egész arcmimikáját felülírta.

Renée jobba tette volna, ha csak kisebb volumenű műtéteket választ. Ésszerűbb lett volna például ilyen fokú arcfelvarrás helyett olyan eljárást választani, mint a szálbehúzásos arcfiatalítás. Ez a beavatkozás ugyanis azon alapszik, hogy a behúzott finom szálak fokozatosan szívódnak fel, mellyel egy saját bőrregenerációt indítanak el, így arcunk természetesen fiatalodik és válik feszessé. Az eljárás után már egyből észrevehető különbséget fedezhetünk fel, viszont a végleges eredményt körülbelül 6 hónappal később láthatjuk, mely aztán akár 2 évig is kitarthat.

Az EstheticHungary Klinikán is végzett arcfiatalítás tehát sokkal jobb megoldás lett volna a színésznő számára, és nem kellene most attól tartanunk, hogy milyen lesz majd Bridget Jones a film 3. részében. Hiszen ilyen arccal kétséges, hogy szívesen látjuk majd a filmvásznakon.

Ismerje meg jobban a szálbehúzásos arcfiatalítást és az EstheticHungary Klinikát:

http://esthetichungary.hu/

Spóroljon okosan!

A plasztikai műtétek ára köztudott, hogy nem a legolcsóbb szépészeti szolgáltatások között lelhető fel, hiszen olyan beavatkozásokról van szó, melyek egész életünket befolyásolják, megváltoztatják addigi kinézetünket, megoldják problémáinkat, és végül, de nem utolsó sorban olyan szakértelem és precizitás szükséges hozzájuk, melynek természetes, hogy megvan a maga ára.

Sokan tévesen ítélik meg, és túl drágának titulálják a fent említett eljárásokat. Ők sajnos nem mérlegelik megfelelően ezt, és végzetükre még mindig rengetegen vannak, akik emiatt olyan nem profi sebészhez mennek el, aki nem kér el annyit a beavatkozásokért. Ez természetesen hozza magával a nem tökéletesen elvégzett munkát, a nem megfelelő körülményeket, melyek mind ahhoz vezetnek, hogy a végeredmény nemhogy nem tökéletes, hanem egyszerűen katasztrofális és akár szövődményei is lehetnek.

Emellett valószínűleg a rossz munkát annyiszor próbáljuk majd kijavíttatni, hogy a végén már többszörösét adjuk ki annak, mint amit rászánhattunk volna egy igazi, szakértő kezek alól kikerülő plasztikára. Ilyen helyzetbe került például a régen igencsak sármos, jóképű színész is, Mickey Rourke, aki saját elmondása szerint nem egy profi sebészt keresett fel, és a spórolásának nagyon megitta a levét, hiszen már sosem lesz helyrehozható az arca.

Ilyen megoldások helyett inkább keressük fel az EstheticHungary Klinikát, ahol amellett, hogy átalakulásunkat tökéletesen hajtják majd végre a profi sebészkezek, bizony még kedvezményekkel is várják a szépülni vágyókat. Így ténylegesen biztosak lehetünk abban, hogy nem csak kinézetünk, de pénztárcánk is jól jár a végén.

Ráadásul a Klinikán nem csak az olyan ismert eljárások találhatóak meg a szolgáltatások széles palettáján, mint például arcfiatalítás terén a botoxos kezelés vagy egyéb arcfeltöltések, hanem olyan különleges és több szempontból is előnyös beavatkozás, mint a szálbehúzásos arcfiatalítás.

Jól gondoljuk meg tehát, hogy egy olyan plasztikai műtétet választunk, mellyel akár tönkre is tehetjük egész életünket, vagy egy biztos hátterű, professzionális eljárások sorát kínáló klinikához fordulunk, ahonnan csakis elégedetten fogunk majd távozni.  

 

Keresse fel az EstheticHungary Klinikát, hogy többet megtudhasson szolgáltatásairól:

http://esthetichungary.hu/

Lájkolj és kövess minket!


EstheticHungary Klinika

Google+

HairHungary

EstheticHungary - Szépészeti Blog

blogavatar

Mindig megalkuvás nélkül keressük a lehető legjobb megoldást pácienseink számára. Meggyőződésünk, hogy csak a legjobb és legoptimálisabb eredmény az amire törekedhetünk. Plasztikai és esztétikai beavatkozások a legújabb módszerekkel.