Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Izzasztó hőség

Most ugyan kaphattunk egy kis felfrissülést a rekkenő hőség után, de a kánikula még biztosan vissza fog térni a nyár folyamán, többször is. Bár nem panaszkodhatunk, hiszen, egész télen ezt vártuk, akkor is vannak olyan kellemetlen velejárói a nagy melegnek, melyek megkeserítik nyári napjainkat.

Ilyen – és talán ez a legnagyobb – kellemetlenség például az izzadás. A nagy forróságban még azok is izzadnak, akik általában kevésbé szoktak. Viszont ha valaki eleve nagyon izzadós, annak még inkább borzasztó átvészelni ezt az időszakot. A verejtékezés ellen természetesen többféle módszert kipróbálhatunk, de ezek többsége jó, ha a rossz szagokat megszűnteti, vagy semlegesíti, az izzadás maga nem igazán áll meg.

A fokozott verejtékezés nem csak azért zavaró, mert folyik rólunk a víz, hanem, mert foltokat hagyhat a ruhánkon, ráadásul akármilyen dezodort használtunk, előbb vagy utóbb sajnos a szagokat sem lehet elűzni. Nem csak saját magunk számára, hanem sajnos a külvilág számára is visszataszító tud lenni, amikor valakiről láthatóan vagy érezhetően folyik a verejték.

Ilyen esetekben segítségünkre lehet a botoxos kezelés, melyet a hónaljra alkalmaznak a túlzott izzadás ellen. Most lehetséges, hogy sokan felkapják a fejüket, és nem értik, hogyan, hiszen a botox ismert felhasználása az arc ránctalanítására irányul. A botoxos injekció azonban nem csak erre alkalmas, ugyanis hatással van a verejtékmirigyek működésére, így meggátolja a folyamatos izzadást, megszűntetve ezzel az összes kellemetlenségünket, melyek a verejtékezésből fakadtak.

Érdemes minél előbb belevágnunk, hiszen a nyárnak még koránt sincs vége, bőven kaphatunk még a kánikulából, amit aztán izzadásmentesen sokkal inkább élvezni tudnánk. Nem kell majd tovább görcsölni azon, mit fújjunk magunkra, vagy milyen ruhát vegyünk fel, melyiken nem látszik annyira az izzadságfolt, hanem gondtalanul vakációzhatunk. Az EstheticHungary Klinikán ezt az eljárást is igényelhetjük több, más szépészeti beavatkozás mellett.

 

EstheticHungary – Hivatásunk a szépség!
www.esthetichungary.hu

 

Nyár, forróság, izzadás

A napi többszöri tusolás, és mindenféle kozmetikum magunkra szórása jót tesz, de ennek ellenére még azoknak is gondja van néha az izzadással, akik szeretik a nyári hőséget. Ma már nagyon sok mindent lehet kapni a kellemetlen testszagok elűzésére, legyen szó golyós, púderes vagy épp szórófejes dezodorról, és természetesen végtelen mennyiségű illatválasztékról. Ezek azonban csak ideig-óráig érnek valamit, és magát az izzadást nem oldják meg teljesen.

Abban az esetben, ha valaki fokozott izzadással küszködik, szinte egyáltalán nem ér semmit a fent említett dezodorok használata, és ez igencsak sok kényelmetlenséggel jár. Ilyenkor kipróbálhatunk erősebb, gyógyszertári készítményeket is, de azok sem biztos, hogy segítenek.

A fokozott verejtékezés borzasztóan kellemetlen lehet, éppen ezért érdemes elgondolkozni olyan megoldáson, mely hosszútávon oldja meg a problémát. A botox injekció nem csupán arra hivatott, hogy az egyre jobban mélyülő ráncokat kisimítsa, és eltűntesse a mogorva árkokat, hanem bizony arra is, hogy segítsen az erős izzadás megszűntetésében.

Mivel hatással van a verejtékmirigyek működésére, a botoxos kezelés csodákat tud tenni hónaljunkkal. Az eljárás rendkívül gyors és szinte teljesen fájdalommentes, hatása pedig 6-8 hónapig is kitart. Segítségével elfelejthetjük a kínos foltokat ruháinkon, és nem kell kétszer is meggondolnunk a nagy hőségben, hogy kimenjünk-e egyáltalán az utcára.

Érdemes még most, nyár elején elvégeztetnünk ezt a beavatkozást, hogy a legmelegebb évszak többi részét nyugodtan és izzadásmentesen élvezhessük ki. Az EstheticHungary Klinika több szépészeti eljárás mellett ezzel a lehetőséggel is várja pácienseit, hogy segítsen szebbé tenni nyári napjainkat. Mint minden beavatkozás előtt, ebben az esetben is ingyenes konzultációk előzik meg a kezelést. Vágjon bele most, hogy a nyaralást gondtalanul élvezhesse, és hagyja maga mögött a kellemetlen izzadás problémáját!

 

EstheticHungary – Hivatásunk a szépség!
www.esthetichungary.hu

A bosszúság öregít

Mivel arcizmainkkal folyamatosan kommunikálunk, akkor is, ha épp nem figyelünk oda rájuk, mindig kifejezzük velük az épp aktuális érzeleminket, hangulatainkat. Ez azt jelenti, hogy szinte megállás nélkül dolgoznak ezek az izmok, így természetes, hogy ennek függvényében előbb vagy utóbb mindenkinél kialakulnak a dinamikus ráncok.

Erre persze mondhatjuk, hogy az öregedésnek ez egy természetes folyamata, de ha jobban megfigyeljük, akkor bizony vannak olyan esetek, amikor nem csak szimplán az idősödésről beszélhetünk, illetve nem azt okolhatjuk azért, hogy milyen és mennyire mély barázdák alakultak ki arcunkon.

Ugyanis nem mindegy, hogy milyen mimikából használunk a legtöbbet… Ha valaki kiegyensúlyozott, nyugodt és inkább vidám életet él, annak többnyire ténylegesen csak olyan ráncok fogják tarkítani arcát, melyet rá lehet fogni az öregedésre, sőt, néhány nevető ránc még édes is tud lenni. Azonban a mai, rohanó, stresszel teli világban sajnos ez nagyon ritka, hiszen mindenkit ér rengeteg bosszúság.

Ahhoz azonban, hogy megóvjuk külsőnket, bizony meg kellene tanulni leereszteni, minél többet kikapcsolódni és lazábban kezelni a dolgokat. Ugyanis ha valaki túl sokat mérgelődik, és használja az ilyen lelkiállapothoz illő mimikákat, annak bizony igencsak hamar mélyülni kezdenek majd redői, és idejekorán olyan ráncos homloka és karakteres barázdái lesznek, melyekkel még akkor is bosszúsnak láthatjuk, amikor nem az. A folyamatos homlokráncolás és szemöldök összehúzás sajnos hamar megalkotja a nem várt képet arcunkon.

Akiket zavar az így kialakult összkép, azok számára természetesen létezik már olyan megoldás, mely visszahozhatja az üde és fiatalos, gondterheltség-mentes arcot. Ez nem más, mint a botoxos kezelés, melynek során a befecskendezett anyag átmenetileg lebénítja az izmokat, ennek következtében a bőr kisimul homlokunkon. Persze ez tényleg csak egy átmeneti hatás, azonban az eredmény 4-6 hónapig is fennállhat. Ne törődjünk hát bele abba, hogy örökös morcossággal éljünk arcunkon, hanem vágjunk bele a fiatalodásba, és az eljárás után nem csak a ráncoktól vehetünk búcsút, hanem az örökös bosszúságtól is, hiszen már csak ez az átalakulás is jobbá teszi majd mindennapjainkat.  

 

Keresse fel az EstheticHungary Klinikát, hogy többet megtudhasson a botoxos eljárásról:

http://esthetichungary.hu/

Végzetes önplasztika

Bár a címet látván sokan fejükhöz kaphatnak, hogy „úristen, ilyen létezik?”, sajnos a válasz erre az, hogy igen, és nem is kis számban. Mindig is voltak olyan emberek, akik úgy gondolták, hogy maguk intéznek el majd olyan dolgokat, amelyekhez szakember kellene, csak azért, hogy spóroljanak. Viszont nem mindegy, hogy egy rosszul megszerelt csaptelepről vagy saját testünkről van-e szó!

Bizony az emberi találékonyság, és ezzel együtt a butaság is határtalan, és nem kevesen próbálkoznak azzal, hogy saját magukat önkezűleg próbálják megváltoztatni. Mivel rengetegen elégedetlenek önmagukkal, és még többen úgy érzik, hogy plasztikai sebészt felkeresni nagyon sokba kerülne, ezért úgy döntenek, hogy spórolás céljából majd megoldják maguk a problémájukat.

Az ötletek tára sajnos kimeríthetetlen, viszont egyik veszélyesebb, mint a másik. Ipari szilikont, mindenféle olajat és egyéb anyagot fecskendeznek be magukba ezek az őrültnek mondható szépülni vágyók. A nők főként arcukat próbálják így ránctalanítani, esetleg feneküket vagy mellüket megnövelni, a férfiak pedig főként izomnövelés céljából próbálkoznak. Ám az ilyen önplasztikázásnak csak rossz vége lehet. A különböző gyulladásoktól az örök csúfságig, az átélt fájdalmakon keresztül csak negatívum érheti a kísérletezőket, hiszen egytől egyig halálra vannak ítélve ezek a próbálkozások. A helyrehozás sok esetben szinte lehetetlen, ha pedig mégis van rá remény, egy egész vagyon mehet rá a visszaállításra.

Amennyiben változásokat szeretnénk külsőnkön, mindenképpen szakértő segítséghez kell fordulnunk, hiszen nem véletlen, hogy minden plasztikai beavatkozás steril és kifejlesztett környezetet, valamint cáfolhatatlan hozzáértésű plasztikai sebészt és biztos kezeket igényel.

Az EstheticHungary Klinikán mindenki, aki valamilyen formában szépülni szeretne, megtalálhatja a neki való beavatkozást, hiszen szolgáltatások hosszú sora várja a pácienseket. Az eljárások nem csak szebbé tesznek, hanem olyan eredményt is hoznak, amivel tökéletesen meg leszünk elégedve, hiszen fő szempont az esztétikum és a természetesség határainak megtartása.

 

Keresse fel az EstheticHungary Klinikát, hogy többet megtudhasson szolgáltatásairól:

http://esthetichungary.hu/

Szépítő alvás

Pici korunkban szinte el sem tudjuk képzelni, miért jó annyit aludni. Örök törvény az élet körforgásában, hogy amit szabad vagy kell, azt nem kérjük, ami viszont nem lehetséges, arra áhítozunk. Így van ez az alvás szempontjából is, mire felnövünk, és jól esne a pihenés, bizony sokkal kevesebb időnk marad rá, mint szeretnénk.

Egy biztos, a megfelelő óraszámú és minőségű alvás bizony szépíti az embert, vagy inkább úgy is fogalmazhatunk, hogy „tartósítja”. Ahhoz, hogy elérjük a tökéletes, szépítő alvást, bizony oda kell figyelnünk pár dologra: sötétítsünk be minél jobban, alvás előtt legkésőbb egy órával fogyasszunk ételt és italt, arcunkat pedig tisztítsuk meg lefekvés előtt. Végül, de nem utolsó sorban, ha megtehetjük, 7-8 órát hagyjunk magunknak a szunyókálásra, mert ennyi idő kell a sejtregenerációhoz és egyéb olyan szervezeti tevékenységekhez, melyeket testünk az éjszaka folyamán végez el.  

 

Sajnos a mai rohanó világban nagyon kevesen jutnak ennyi alváshoz, amikor pedig végre van idejük a pihenésre, akkor sokkal több órán át húzzák a lóbőrt. Egyik verzió sem jó. A túl kevés alvástól ugyanis már idő előtt elkezdenek mélyülni a szem környéki ráncok, nem beszélve a táskákról. A túl sok alvás pedig hirtelen megduzzasztja a szem környékét, a bőr ilyenkor megnyúlik kicsit, és csak ront az addigi helyzeten.

Ha valakinek a pihentető alvás nem tartozik bele a mindennapjaiba, annak nagyon hamar szembe kell néznie arca öregedésével, és annak egyre jobban látszódó nyomaival. Ilyen esetekben szokták elkezdeni a különböző kencék és kozmetikumok használatát mérhetetlen mennyiségben, ám ezek csak ideig-óráig jelentenek segítséget, a ráncokat teljesen nem tudják eltűntetni.

Amennyiben valakit zavarnak az idősödés korai jelei, igénybe tud venni olyan esztétikai beavatkozásokat, melyek személyre szabva oldják meg ezeket a problémákat. A táskás szemek orvoslója lehet az alsó szemhéjplasztika, a csüngő szemhéjat a felső szemhéjplasztika tűnteti el, az arc különböző ráncaira pedig a botoxos injekció és egyéb arcfeltöltések, esetleg a szálbehúzásos fiatalítás jelentheti a megoldást.

 

Ismerje meg jobban a különböző arcplasztikai beavatkozásokat az EstheticHungary Klinikán:

http://esthetichungary.hu/

Lájkolj és kövess minket!


EstheticHungary Klinika

Google+

HairHungary

EstheticHungary - Szépészeti Blog

blogavatar

Mindig megalkuvás nélkül keressük a lehető legjobb megoldást pácienseink számára. Meggyőződésünk, hogy csak a legjobb és legoptimálisabb eredmény az amire törekedhetünk. Plasztikai és esztétikai beavatkozások a legújabb módszerekkel.