Talán nyugodtan kijelenthetjük, hogy Renée Zellweger színésznő nevét szinte mindenki a „Bridget Jones” filmekhez köti, hiszen csak nagyon kevesen vannak, akik nem látták ezt a sokakat, sok irányból megérintő, mégis vidámsággal teli két alkotást. Persze a színésznő más filmekben is remekelt már, de mi lesz most, az új külsővel?

Kalapunkat emelhettük eddig a filmcsillag előtt, hiszen pont a fent említett filmek kedvéért hozta meg azt az áldozatot, hogy több mint 15 kilót hízott, hogy tökéletesen hozza a karaktert, majd a filmfogatások után még többet le is adott. Most viszont értetlenül áll minden rajongója és közönsége az előtt, hogy mit tett az arcával.

A színésznő ugyanis olyan szinten átszabatta magát, hogy szinte teljesen felismerhetetlen. A régi cuki vagy éppen férfiakat elcsábító mosolya, a csinos kis szemek és a kissé kerekded arc ugyanis teljesen semmivé lett, és mintha egy másik nő nézne bele a fényképezőgépekbe.

Sajnos Renée-t is elérte a túlzás és mértéktelenség hatalma, valamint a plasztikai sebészének sem volt annyi sütnivalója, hogy a természetesség keretei között tartsa sztárunkat. A színésznőn olyan szemhéjplasztikát hajtottak végre, amely teljesen elvette tulajdonosuk régi tekintetét. Emellett olyan mértékű ráncfelvarráson esett keresztül, mely nem csak a mosolyát, de egész arcmimikáját felülírta.

Renée jobba tette volna, ha csak kisebb volumenű műtéteket választ. Ésszerűbb lett volna például ilyen fokú arcfelvarrás helyett olyan eljárást választani, mint a szálbehúzásos arcfiatalítás. Ez a beavatkozás ugyanis azon alapszik, hogy a behúzott finom szálak fokozatosan szívódnak fel, mellyel egy saját bőrregenerációt indítanak el, így arcunk természetesen fiatalodik és válik feszessé. Az eljárás után már egyből észrevehető különbséget fedezhetünk fel, viszont a végleges eredményt körülbelül 6 hónappal később láthatjuk, mely aztán akár 2 évig is kitarthat.

Az EstheticHungary Klinikán is végzett arcfiatalítás tehát sokkal jobb megoldás lett volna a színésznő számára, és nem kellene most attól tartanunk, hogy milyen lesz majd Bridget Jones a film 3. részében. Hiszen ilyen arccal kétséges, hogy szívesen látjuk majd a filmvásznakon.

Ismerje meg jobban a szálbehúzásos arcfiatalítást és az EstheticHungary Klinikát:

http://esthetichungary.hu/