Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Szépség mértékletességgel

Ha plasztikai sebészetről esik szó, még mindig nagyon sokan gondolják úgy, hogy a végeredmény mindig túlzott és mű. Pontosan emiatt kell jól meggondolnunk, és a plasztikai sebész segítségével átbeszélnünk, mit is szeretnénk pontosan, hiszen a szépség legtöbbször csak mértékletességgel érhető el.

Az EstheticHungary Klinika éppen ezért tartja fontosnak, hogy minden egyes beavatkozás előtt ingyenes, személyes konzultációkon fogadják a pácienseket, hogy az összes apró részlet tisztázva legyen, hiszen ez elengedhetetlen ahhoz, hogy mindenki számára kielégítő eredményt kapjunk majd.

Ha nagyságról beszélünk, akkor természetesen két plasztikai irányzat a leggyakoribb, méghozza a mellnagyobbítás és az ajakplasztika. Mind a kettő eljárás esetében azzal a problémával fordulnak segítségért a páciensek, hogy amivel megáldotta őket a sors, az túl kicsi, és nagyobbat, formásabbat szeretnének.

Nincs is ezzel baj, hiszen, aki elégedetlen magán bármilyen apró részlettel, az nem is fog tudni beletörődni soha, hogy milyenek a saját adottságai. Beletörődni pedig nem is kell, hiszen a változtatás jó, mindaddig, amíg ésszerű és persze esztétikus kereteken belül maradunk. Pontosan erre jók a műtétek előtti konzultációk, hiszen a plasztikai sebész segítségével és javaslataival kerül mindig kiválasztásra, hogy egyéntől függően mi az a forma és méret, ami szép eredményt fog adni majd.

Ez vonatkozik a mellplasztikára, melynek során fontos, hogy a beültetett implantátumok méretben és formailag is illeszkedjenek a páciens saját adottságaihoz, illetve ugyanúgy vonatkozik az ajakplasztikára is, ahol a PermaLip ajakimplantátum segítségével varázsolnak gyönyörű, dús – de nem eltúlzott – ajkakat a pácienseknek.

A végeredmény csak így lesz szép és esztétikus, kizárva ezzel a természetellenességet. Így biztosak lehetünk abban is, hogy a tekintetek elismerőek lesznek, nem pedig röhej tárgyává válunk azzal, hogy változtatni mertünk testünkön. Ne feledje, a héten még lehet jelentkezni mellnagyobbítási kedvezményünkre is, mely rengeteg lehetőséget rejt magában a fantasztikus ár mellett!

 

Tudjon meg többet a PermaLip ajakimplantátumról és a mellplasztikáról:

http://esthetichungary.hu/

> A mellnagyobbítási kedvezményprogram részletei

> Nézze meg eredményeinket! - Mellnagyobbítás előtte-utána képek

Konzultációs időpontfoglalás: 06 (30) 552 0940

Segítség a döntésben

Kétféle viselkedés van azt figyelembe véve, hogyan áll hozzá valaki egy plasztikai beavatkozáshoz, illetve maga a döntés meghozatalához, hogy mit szeretne magán formáltatni. Az egyik, aki teljesen bizonytalan, és semmit nem tud pontosan, mit hogyan is szeretne, a másik, aki teljesen biztos a dolgában, néha még túlságosan is, vagyis sokszor jobban tudja – legalábbis szerinte -, hogy mi kell neki, mint a plasztikai sebész.

Mindkét esetben elengedhetetlen az, hogy józan ész segítségével, a hozzáértő személy ajánlásaival történjenek a döntéshozatalok, ugyanis másképp nem kapunk olyan eredményt, amilyenre vágyunk. Aki túl bizonytalan, abból ki kell ölni a kétségeket, aki viszont túl biztos a dolgában, segíteni kell, hogy ésszerűen válasszon.

A személyes konzultációk éppen ezért elengedhetetlenek ahhoz, hogy a tökéletes megoldást válasszuk. Nem csak kérdéseinkre kapunk válaszokat, kizárva ezzel minden kétségünket, de pontosan tudni fogjuk, mi történik a beavatkozások során, és mire lehet számítanunk.

Ha valaki csak annyit tud például, hogy túl idősnek látja az arcát, de nem tudja, pontosan mit szeretne változtatni, annak a plasztikai sebész tudja ajánlani a szemhéjkorrekciókat, a botoxos kezelést, vagy más egyéb eljárást. Ha viszont valaki azt szeretné például, hogy implantátumot helyezzenek be ajkaiba, vagy melleibe, annak olyan iránymutatást fog adni a sebész, hogy az adottságaihoz megfelelően válassza majd ki mind a formát, mind pedig a méretet.

Az EstheticHungary Klinikán minden egyes beavatkozást megelőz legalább egy, de akár több személyes konzultáció is éppen azért, hogy ne csak a páciens minden igényének feleljen meg az eredmény, hanem a természetesség és az esztétikum minden kritériumának is. Azok, akik valamilyen esztétikai eljárás mellett döntenek, teljesen biztosak így a műtétet megelőzően abban, hogy mit is szeretnének.

 

Ismerje meg jobban a különböző szépészeti beavatkozásokat, és az EstheticHungary Klinikát:

http://esthetichungary.hu/

Lájkolj és kövess minket!


EstheticHungary Klinika

Google+

HairHungary

EstheticHungary - Szépészeti Blog

blogavatar

Mindig megalkuvás nélkül keressük a lehető legjobb megoldást pácienseink számára. Meggyőződésünk, hogy csak a legjobb és legoptimálisabb eredmény az amire törekedhetünk. Plasztikai és esztétikai beavatkozások a legújabb módszerekkel.