Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

A kor bélyegei dekoltázsunkon

Abban mindenki egyetért, hogy a nőiesség egyik legfontosabb elemei a külsőnk szempontjából a keblek. Már fiatalabb korban is akadnak olyan problémáink velük, melyek miatt nem vagyunk teljesen elégedettek – legyen az a túl kicsi méret, vagy a nem megfelelő forma -, mégis idősebb korban válik nagyobb gonddá, hogy milyen is lesz dekoltázsunk.

A mellnagyobbítás tökéletes megoldást jelenthet a fent leírt problémákra, de akinek nincs egyáltalán semmi gondja a kebleivel fiatalabb korában, legkésőbb az idő múlásával ez megváltozik. Az évek során ugyanis megindul egy természetes öregedési folyamat, melynek következtében a mellek idővel lógni kezdenek, hiszen a kötőszövetek megereszkednek, még akkor is, ha kisebb keblekről beszélünk. Amennyiben ráadásul időközben még életet is adtunk akár egy, akár több csöppségnek, bizony a tejtermelés, szoptatás időszaka után még inkább látványos lesz a mellek megereszkedése.

Ezt követően sokan vannak úgy vele, hogy inkább rejtegetik magukat, és próbálnak olyan ruhákat viselni, melyek minél inkább eltakarják a dekoltázsukat. Emellett pedig mindent elkövetnek azért, hogy egy kényelmes, mégis a külalakot valamennyire helyrehozó melltartót tudjanak találni, ami legtöbb esetben szinte egyenlő a lehetetlennel.

Akit zavar az évek során kialakult változás, annak egyáltalán nem ajánlatos, hogy bele is törődjön ebbe, és teljesen megváltoztassa ruhatárát csak azért, mert mit szólnának mások. A legjobb megoldást ilyen esetekben a mellfelvarrás jelenti, mely nem csak megszabadít minket a lógó külalaktól, hanem gyönyörű, feszes kebleket varázsol.

Sok esetben a tökéletes eredmény eléréséhez szükséges ezt a szépészeti eljárást a mellnagyobbítással együtt elvégeztetni. Ahhoz, hogy számunkra – és persze saját adottságainknak is – megfelelő legyen a végső összkép, szükséges a beavatkozás előtt személyes konzultáción részt venni, és megvitatni a plasztikai sebésszel a részleteket és az elképzeléseket. A végeredmény mindenképpen egy fiatalos, önbizalmat adó és esztétikus dekoltázs lesz.

 

Ismerkedjen meg a mellplasztikával és az EstehticHungary Klinikával:

http://esthetichungary.hu/

Konzultációs időpontfoglalás: 06 (30) 552 0940

Kebleink szülés után

A legtöbb nő életében eljön az idő, amikor kisbabát szeretne. Ez egy gyönyörű készülődés kezdete, és abban a pillanatban, amikor úgy döntünk, gyermeket szeretnénk, azzal együtt bizony azt is elhatározzuk, hogy mostantól fogva teljesen megváltozik az életünk.

A nők tekintetében pedig nem csak az életvitel fog változni, hanem bizony egész testük átalakuláson megy át. A terhesség ideje alatt olyan folyamatok indulnak be, melyek természetes változásokat eredményeznek. Persze, itt nem csak a pocak növekedéséről beszélünk. Az egész hormonháztartás a feje tetejére áll, más lesz a bőr szerkezete, más lesz szinte minden.

A terhesség során a tejtermelődés is megindul az emlőkben, hogy mikor a pici világra jön, elkezdhessük táplálását. A mellek ilyenkor megduzzadnak, és természetesen kissé meg is nyúlnak. Ez a változás egészen a szoptatás végéig tart, majd azt követően a tej termelődése megszűnik. Ilyenkor a keblek mérete ugyan visszacsökken, sajnos azonban a kötőszövetek megereszkedése miatti lógás nem fog megszűnni már.

Rengeteg anyukát zavar az, hogy bármilyen módon is szerzi vissza szülés előtti formáját, a mellekkel sajnos nem tud mit kezdeni. Ilyen esetekben tökéletes megoldást jelenthet a mellfelvarrás, melynek során eltávolítják a bőrfelesleget, egyben megformázzák az emlők állományát. A tökéletes eredmény eléréséhez nem minden esetben, de néha szükséges kombinálni ezt az esztétikai beavatkozást a mell nagyobbításával is. Persze ez teljesen adottságfüggő, így a személyre szabott, illetve a kívánt eredmény érdekében az EsthetciHungary Klinikán ingyenes, személyes konzultációkon beszélhetjük meg a részleteket azelőtt, hogy a műtét mellett döntenénk.

Az eljárást követően újra fiatalos kebleink lesznek majd, éppúgy, mint a babavárást megelőző időszakban, sőt, talán még annál is tökéletesebb eredményt kapunk. A fiatalos dekoltázs nem csak a szemeknek nyújt gyönyört, hanem visszanyerhetjük általa régi formánkat, önbizalmunkat is.

 

Ismerkedjen meg a mellplasztikával és az EstehticHungary Klinikával:

http://esthetichungary.hu/

Fiatalon is utolérhet

Az öregedés egy természetes folyamat, amely előbb vagy utóbb mindenkit utolér. Persze mindenki nagyon jól ismeri a velejáróit, mint például az őszülés, a haj ritkulása, a ráncok szaporodása és mélyülése, valamint a különböző testrészek és főként a bőr megereszkedése.

Ha valaki már túl van a sokadik x-en, az könnyebben elfogadja ezeket, és együtt él velük, de sokan amíg tehetik, vissza akarják fordítani az idő kerekét, és ha csak néhány évet le tudnak tagadni, már elégedettebbek magukkal. De mi van akkor, ha valamilyen oknál fogva hamarabb jelennek meg egyes gondok a kelleténél? Aki fiatalabb korában észlel magán változásokat, annak sokkal nehezebb azokat elfogadnia. De miért is kellene elfogadni? Hiszen nem csak az idősek tehetnek lépéseket a fiatalodás felé, hanem bizony a zsenge korúak is dönthetnek úgy, hogy megőrzik fiatalságukat egyes beavatkozások segítségével.

A mai rohanó világban bizony mindenki életében jelen van a stressz, ami okozhat olyan nem várt és hirtelen eredményeket, melyekkel sokkal öregebbnek és túlhajszoltabbnak tűnünk. Ezen felül ott van még a genetika, mely ellen sajnos nem tudunk küzdeni, így ha olyan dolgokat örököltünk, mint például a csüggő szemhéj idő előtti kialakulása, akkor bizony már csak biztos megoldást kereshetünk a problémánkra.

Az esztétikai műtétek éppen ezért nem csak idősödő és fiatalodni vágyó páciensek számára jelentik az egyetlen utat a kívánt külsőhöz. Egyre több fiatal is fordul ezekhez a beavatkozásokhoz, hogy külsejét karban tartsa, és egyúttal önbizalmát növelje azzal, hogy a kívánt kinézetet eléri.

Legyen szó a szemhéjakról, az arc területéről, a mellek vagy épp a száj nagyságáról és formájáról, mind-mind olyan kényes és fontos rész, melyeknél ha nem stimmel valami, bizony be tudja árnyékolni az ember életét és közérzetét.

Az EstheticHungary Klinikán rengeteg fiatalító, illetve fiatalságot megtartó kezelés és beavatkozás között választhat mindenki. Egy biztos, a végeredménnyel mindenki elégedett lesz, és újra üde érzéssel nézhet majd a tükörbe.

 

Keresse fel az EstheticHungary Klinikát, hogy többet megtudhasson a különböző esztétikai eljárásokról:

http://esthetichungary.hu/

Babavállalás előtt

A hölgyek körében egyre elterjedtebb az, hogy akár esztétikai, akár egészségügyi okok miatt meg szeretnék csináltatni melleiket. Nagyon sokat dob ugyanis az önértékelésünkön, ezzel együtt az általános hangulatunkon, a lelki világunkon, ha úgy nézhetünk ki, ahogy azt álmainkban elképzeljük. És valljuk be, a mellek azon testrészek közé tartoznak, melyekkel a legtöbben nincsenek megelégedve.

Azonban egy mellnagyobbító vagy esetleg csak formázó műtét előtt számot kell vetnünk minden körülménnyel, hogy az eredmény a lehető legszebb legyen. Az egyik nagy kérdés akkor merül fel, ha a páciens épp gyermekvállalás előtt áll. Ugyanis ha valaki biztos abban, hogy babát szeretne, és abban is biztos, hogy melleit plasztikáztatni akarja, érdemes elgondolkodni azon, hogy a kettőt hogyan hangolja össze.

A beültetett implantátum ugyan semmilyen problémát vagy nehézséget nem okoz a szoptatáskor, viszont ha tudunk várni még a beavatkozásra, akkor a legjobb döntés az, ha csak szülés, illetve a szoptatási időszak után vágunk bele a műtétbe. Ugyanis a terhesség ideje alatt, majd a szülés utáni szoptatás szakaszában a női emlők mind méretükben, mind pedig alakjukban is nagymértékben megváltozhatnak. Éppen ezért számos esetben előfordul az is, hogy aki korábban nem akart mellkorrekciót végrehajtatni magán, az is ehhez a megoldáshoz fordul, vagy aki már implantátummal rendelkezik, szükséges szintén egy korrekciós beavatkozás ezen időszak után.

Testünkben rengeteg változás megy át, amikor teherbe esünk, és kihordunk egy kisbabát. Ezért mindenképpen javasolt a mellplasztika mellett csak a szoptatást követően döntenünk. Így nem csak az eredeti elképzeléseinket tudjuk megvalósítani ezzel, hanem a babavállalással járó változásokat is vissza tudjuk állítani. A személyes konzultáció, mint minden szépészeti beavatkozás előtt, itt is elengedhetetlen, melynek segítségével a legjobb döntést fogjuk tudni meghozni majd.

 

Tudjon meg többet a mellplasztikáról és az EstheticHungary Klinika többi szolgáltatásáról:

http://esthetichungary.hu/

Lájkolj és kövess minket!


EstheticHungary Klinika

Google+

HairHungary

EstheticHungary - Szépészeti Blog

blogavatar

Mindig megalkuvás nélkül keressük a lehető legjobb megoldást pácienseink számára. Meggyőződésünk, hogy csak a legjobb és legoptimálisabb eredmény az amire törekedhetünk. Plasztikai és esztétikai beavatkozások a legújabb módszerekkel.