Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

A kor bélyegei dekoltázsunkon

Abban mindenki egyetért, hogy a nőiesség egyik legfontosabb elemei a külsőnk szempontjából a keblek. Már fiatalabb korban is akadnak olyan problémáink velük, melyek miatt nem vagyunk teljesen elégedettek – legyen az a túl kicsi méret, vagy a nem megfelelő forma -, mégis idősebb korban válik nagyobb gonddá, hogy milyen is lesz dekoltázsunk.

A mellnagyobbítás tökéletes megoldást jelenthet a fent leírt problémákra, de akinek nincs egyáltalán semmi gondja a kebleivel fiatalabb korában, legkésőbb az idő múlásával ez megváltozik. Az évek során ugyanis megindul egy természetes öregedési folyamat, melynek következtében a mellek idővel lógni kezdenek, hiszen a kötőszövetek megereszkednek, még akkor is, ha kisebb keblekről beszélünk. Amennyiben ráadásul időközben még életet is adtunk akár egy, akár több csöppségnek, bizony a tejtermelés, szoptatás időszaka után még inkább látványos lesz a mellek megereszkedése.

Ezt követően sokan vannak úgy vele, hogy inkább rejtegetik magukat, és próbálnak olyan ruhákat viselni, melyek minél inkább eltakarják a dekoltázsukat. Emellett pedig mindent elkövetnek azért, hogy egy kényelmes, mégis a külalakot valamennyire helyrehozó melltartót tudjanak találni, ami legtöbb esetben szinte egyenlő a lehetetlennel.

Akit zavar az évek során kialakult változás, annak egyáltalán nem ajánlatos, hogy bele is törődjön ebbe, és teljesen megváltoztassa ruhatárát csak azért, mert mit szólnának mások. A legjobb megoldást ilyen esetekben a mellfelvarrás jelenti, mely nem csak megszabadít minket a lógó külalaktól, hanem gyönyörű, feszes kebleket varázsol.

Sok esetben a tökéletes eredmény eléréséhez szükséges ezt a szépészeti eljárást a mellnagyobbítással együtt elvégeztetni. Ahhoz, hogy számunkra – és persze saját adottságainknak is – megfelelő legyen a végső összkép, szükséges a beavatkozás előtt személyes konzultáción részt venni, és megvitatni a plasztikai sebésszel a részleteket és az elképzeléseket. A végeredmény mindenképpen egy fiatalos, önbizalmat adó és esztétikus dekoltázs lesz.

 

Ismerkedjen meg a mellplasztikával és az EstehticHungary Klinikával:

http://esthetichungary.hu/

Konzultációs időpontfoglalás: 06 (30) 552 0940

Bőrápolás kor szerint

Nyugodtan kijelenthetjük, hogy akár fiatalabb, akár idősebb korosztályról beszélünk, az egyik legfontosabb részlet, amire a hölgyeknek mindig oda kell figyelniük, az arcbőrük állapota. Persze ez a férfiakra is vonatkozik, akik közül manapság már sokan törődnek szintén a külsejükkel, de még mindig vannak, akik felesleges időtöltésnek vélik ezt.

Azonban nem mindegy, mennyi idősek vagyunk, hiszen más és más a teendőnk akkor, amikor még 20 évesen állunk a tükör előtt, és természetesen eltérő ápolást igényel egy 40 év feletti arc is. Most megismerhetjük, melyik korban mire érdemes nagyobb hangsúlyt fektetni.

A 20-as éveinkben fiatal bőrünk főképp hidratálásra vágyik, hiszen rengeteg káros, külső tényezőnek van kitéve. Beszélhetünk itt a napsugarak hatása mellett az éjszakai élet öregítő hatásairól, a vastagabb sminkről, a kevesebb alvásról. A 30-as éveinkben aztán megjelennek sajnos a mindenki által utált öregedés jelei, így a fáradtabb bőr kezelésére már nem elég a hidratálás. Ilyenkor igencsak jót tesznek a különböző korrigáló kezelések, valamint akár otthon elkészített, akár drogériában vásárolt ránctalanító készítmények alkalmazása is. 40 éves kor felett pedig hozzá kell vennünk arcunk ápolásához a nyak és a dekoltázs folyamatos kezelését is, hiszen a ráncok egyre inkább terjednek, és mélyülnek.

Persze az életmód és egyéb tényezők is jócskán beleszólhatnak abba, mikor indul meg az öregedés látható folyamata, és akár már fiatalabb korban úgy érezhetjük, hogy évekkel nézünk ki idősebbnek igazi korunknál. A mélyülő redők térnyerése pedig csak ideig-óráig feltartóztatható, majd teljesen elveszítjük felettük hatalmunkat.

Ilyenkor érdemes olyan megoldást keresni, mely hosszú távon oldja meg ezt a problémát, ahelyett, hogy beletörődnénk – nem jó értelemben vett – új kinézetünkbe, és egyre kényelmetlenebbül éreznénk magunkat saját, öregedő bőrünkben.

A szálbehúzásos arcfiatalítás kifejlett technológiája lehetővé teszi, hogy bőrünk saját regenerációját elindítva, természetesen és szépen fiatalodjon arcunk. Az eredmény ráadásul fokozatosan alakul ki a behúzott szálak felszívódásával, és nem is gondolnánk, milyen hosszan tart a számunkra már tökéletesen elfogadható, új kinézetünk. Szépüljünk és fiatalodjunk könnyedén az EstheticHungary Klinika segítségével, elfelejtve a kegyetlen ráncokat!

 

Bővebben az arcfiatalításról és az EstheticHungary Klinikáról:

EstheticHungary Klinika
www.esthetichungary.hu

Tökéletes, de mégsem?

Nincs bajunk az alakjával, hiszen formás és feszes. A mérete is rendben van, sem túl nagy, sem túl kicsi. Mégis van valami baj, ami miatt nem vagyunk teljesen kibékülve vele. Esztétikailag nagyon zavaró lehet ugyanis, ha a mellbimbó aránytalanul nagy, vagy széles, és bármennyire is gyönyörűnek mondható a dekoltázs, ilyen probléma mellett mégis kialakul egyfajta elégedetlenség.

Ugyan a legtöbb nőnek inkább a kebleik méretével van bajuk, vagy az idő múlásával kialakuló rugalmatlansággal és lógással, mégis akadnak, akiknél elsősorban nem ezekről a problémákról beszélünk. A mellbimbóval előforduló gondok ráadásul szintén okozhatnak lelki bajokat, hiszen akik ezzel küszködnek, azoknak általában az önbizalmukon is csorba esik, rejtegetik magukat még a magánéletben is, az pedig szinte teljességgel kizárható, hogy valaha melltartó nélkül vegyenek fel egy ruhát.

Az EstheticHungary Klinika a mellett, hogy számtalan hölgynek segített már olyan domborulatok varázslásában, melyekről mindig is álmodtak, bizony a mellbimbó hibáira is tudja a megoldást. A mellbimbó korrekció persze azok számára is lehetséges, akik további változtatásokat szeretnének – például mellnagyobbítás vagy mellfelvarrás -, de sok esetben elegendő lehet csak ez az egy eljárás ahhoz, hogy esztétikailag tökéletes kebleink lehessenek.

A műtét során mindaz a bőr- és szövettöbblet eltávolításra kerül, mely eddig zavaró volt. A beavatkozás során végrehajtott műveletek után megmaradó varratok számunkra szinte teljesen láthatatlanok, és néhány héttel később el is távolítják őket. Természetesen az eljárást követően szükséges még a kompressziós kötés viselése, de a későbbiek folyamán már csak az a dolgunk, hogy gyönyörködjünk szép, új és most már teljes elégedettséggel övezett kebleinkben.

A mellbimbó korrekció ráadásul képes bizonyos típusú mell megereszkedések korrekciójára is. Ahhoz, hogy a lehető legszebb és legtermészetesebb eredményt érhessük el, szükségesek a műtétet megelőző, személyes konzultációk is, melyeket a Klinika – mint minden más beavatkozás tekintetében – rendkívül fontosnak tart, hiszen így lesz személyre szabott és tökéletes a végén kapott kép.  

 

Ismerje meg jobban az EstheticHungary Klinikát és a mellplasztika nyújtotta lehetőségeket:

www.esthetichungary.hu

Konzultációs időpontfoglalás: 06 (30) 552 0940

Bőröregedés genetika miatt

Mint minden természetes folyamatot, a ráncosodást is lehet késleltetni, vagy éppen gyorsítani olyan életmódbéli szokásokkal, mint például a vitamin gazdag étrend vagy éppen a túl sok stressz, kevés alvás. Persze nem minden tényező függ tőlünk, ilyen például a genetika is. Ilyenkor bármennyire is küzdünk ellene, sajnos a mély redők előbb jelentkezhetnek, mint mi azt szeretnénk.

Ugyan rengeteg külső és belső tényező szabja meg azt, hogy mennyire adja be derekát szervezetünk és főként kinézetünk az idősödésnek, arról azonban nem tehetünk, hogy mit hordozunk génjeinkben. És bizony, sajnos a korai ráncosodás is örökölhető – voltaképpen anyai génekből -, méghozzá a bőrtípusunkkal egyetemben.

Az tehát, ha annak ellenére is makacs ráncok jelennek meg idejekorán rajtunk, hogy mindent elkövetünk ellenük - a legtöbb erre irányuló, életmódbéli szabály betartásával -, valószínűleg a génjeinknek köszönhető. Sokan el tudják fogadni, hogy a ráncosodás egyre inkább teret nyer arcukon, azonban valljuk be, mindenkinek az lenne az álma, hogy minél később legyen észrevehető rajta a korosodás folyamata.

Éppen ezért fejlesztették már olyan fokokra az esztétika kínálta lehetőségeket, mint amilyet a szálbehúzásos arcfiatalítás is képvisel. Ez a kiforrott technológia úgy adja vissza bőrünk fiatalságát, hogy saját bőrregenerációs folyamatokat indít be. Ugyanis, ahogy a bőr alá húzott finom szálak folyamatosan szívódnak fel, úgy aktivizálódnak ezáltal a bőr saját elemei, rugalmasságot és feszességet eredményezve.

A fiatal arc így hosszútávon lesz biztosított, és nem kell azon dühöngenünk, miért is mélyebbek egyre inkább az arcunkat tarkító redők vonalai. Ráadásul egyáltalán nem fognak ettől megváltozni arcvonásaink sem, egyszerűen csak kisimultnak fogunk tűnni, és jó pár évet letagadhatunk majd, vagy éppen így fogunk kinézni végre pont olyan idősnek, mint ahány évesek vagyunk.

A tökéletes és természetes eredményt adó eljárás megtalálható az EstheticHungary Klinika különböző plasztikai beavatkozásainak széles palettáján. A különleges arcfiatalítást Klinikánkon ingyenes konzultáció előzi meg minden esetben, hogy a szálak fajtája, valamint a behúzási technika és a kezelt terület pontos meghatározásra kerülhessenek a páciens adottságainak megfelelően. Az eredmény így biztosan el fogja nyerni nem csak a saját, hanem környezete tetszését is!

Bővebben az arcfiatalításról és az EstheticHungary Klinikáról:

EstheticHungary Klinika
www.esthetichungary.hu

Ajakápolás nyáron

Ajkaink állapota igencsak fontos tényező arcunk kinézetében. Amikor repedezett vagy cserepes a szánk, nagyon csúnya látványt tud nyújtani, és elrontja az összképet. Sokan azt hiszik, csak a téli hideg és az őszi szél száríthatja ki nagymértékben ajkainkat, de ez nem így van. Nyáron is könnyen kiszáradhat a szánk ugyanis a sok napozástól.

Ahogy bőrünket, bizony ajkainkat is kiszárítják az erős napsugarak, és ezt még csak fokozza az, ha vízbe mártózunk a napozások közben. Az általában természetes, hogy hazaérve a strandolásból bekenjük bőrünket, azzal viszont ritkán foglalkozunk, hogy ajkainkat is helyrehozzuk kicsit. Pedig ugyanúgy, ahogy bőrünknek, szánknak is szüksége van az ápolásra.

Ehhez keverjünk egy kevés kristálycukrot egy kanálnyi mézhez, és ezzel dörzsöljük át óvatosan szánkat. Ezzel az elhalt, leszáradt hámrétegeket eltávolítjuk, ajkaink pedig különleges ápolást kapnak. A pakolásunkat dörzsölés után rajta is hagyhatjuk szánkon, majd pár perc múlva nedves törlőkendővel töröljük le. Ha ezt hetente többször megtesszük, akkor ajkaink gyönyörűen ápoltak lesznek.

Persze lehetséges, hogy ez még kevés ahhoz, hogy tökéletesen elégedettek legyünk szánkkal. Sokan túl keskenynek, vagy vékonynak érzik ajkaikat, ezért sosem azt látják a tükörben, amit szeretnének. Ilyen esetekre tökéletes megoldást jelent a PermaLip ajakimplantátum, mely nem csak vastagabb, telt szájat eredményez, hanem gyönyörű, természetes hatást kelt, hiszen mindenki számára meg lehet találni a tökéletes méretű és formájú implantátumot.

Az eljárás ráadásul tartós eredményt ad, szemben az ajakfeltöltéssel, így nem kell attól félnünk, hogy rendszeres időközönként, újra és újra vissza kell majd járnunk plasztikai sebészünkhöz. Csupán annyi lesz a dolgunk a beavatkozást követően, hogy foglalkozzunk ajkaink megfelelő ápolásával – akár a fent említett módszerrel -, így garantáltan varázslatos lesz a mosolyunk.

Tudjon meg többet a PermaLip ajakimplantátumról és az EstheticHungary Klinikáról:

http://esthetichungary.hu/

Lájkolj és kövess minket!


EstheticHungary Klinika

Google+

HairHungary

EstheticHungary - Szépészeti Blog

blogavatar

Mindig megalkuvás nélkül keressük a lehető legjobb megoldást pácienseink számára. Meggyőződésünk, hogy csak a legjobb és legoptimálisabb eredmény az amire törekedhetünk. Plasztikai és esztétikai beavatkozások a legújabb módszerekkel.