Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Ne csak irigykedjünk

Nagyon rossz, de talán minden emberben fellelhető szokás az irigykedés. Szinte természetes, hogy valakinek olyan adatik meg, ami nekünk nem, és az ezt az érzést szüli. De sokkal jobban tennénk, ha ehelyett lépnénk álmaink megvalósítása felé, minden téren.

Így van ez a kinézettel kapcsolatban is. Hölgyeket tekintve főleg alig akad olyan, aki teljesen meg lenne elégedve magával. Vagy ez, vagy az nem tetszik magunkon, pedig hány olyan szembejövőt látunk, akin ez is vagy az is sokkal szebb.

A strandszezon pedig az egyik legbővelkedőbb időszak abban, hogy még az is látszik, ami máskor nem. A nők többsége vagy a fenekével, vagy a melleivel nincs megelégedve, és talán ezek azok a testrészek is, melyeket megnézünk a másikon. Ilyenkor vagy megbékélünk kicsit, hogy sok a hasonlóság, vagy irigykedni kezdünk, hogy a másiknak mi és mennyivel szebb.

A keblek tekintetében legtöbbször a mérettel van problémánk, majd ezt a tényt követi néha a forma is. Ahhoz azonban, hogy jobban érezzük magunkat bikininkben, bizony döntést kell hoznunk. Saját, természet adta adottságainkon ugyanis mi magunk nem fogunk tudni változtatni, de ha szeretnénk, akkor más segíthet abban, hogy változzunk.

Az EstheticHungary Klinikán ráadásul most egy olyan kedvezményprogram részesei lehetünk, melyet kár lenne kihagyni. A mellnagyobbítás nem csak árban verhetetlen most, hanem további segítséget nyújthat a részletfizetés, vagy a hosszabb lejáratú egészséghitel lehetősége. Illetve továbi 10% kedvezményt kap, aki nyilvános blogon meséli el a beavatkozás előtti és utáni tapasztalatait, segítve ezzel másoknak, akik még a döntés előtt állnak.

A mellnagyobbítás szótól még mindig sokan félnek, pedig egy tökéletes megoldást jelent mind a méreti, mind a formai gondokra. Mivel a Klinikán a pácienseknek saját adottságaikhoz mérten választják ki az implantátumokat, ezért szép, esztétikus eredményt kapunk, és nem kell félnünk attól, hogy mű lesz majd kinézetünk. Jelentkezzen most, július 31.-ig, és az elégedettség nem csak dekoltázsa miatt garantált, hanem pénztárcája is jobban jár!

 

Keresse fel honlapunkat a további részletekért:

> A kedvezményprogram részletei

> Nézze meg eredményeinket! - Mellnagyobbítás előtte-utána képek

Konzultációs időpontfoglalás: 06 (30) 552 0940

Bikini nézőben

Ahogy minden másnak, a fürdőruhának is megvan a saját divatja. Míg régen a konzervatívabb egyrészesek, valamint a nagyobbnál nagyobb bugyik uralkodtak, mára már nem csak a bikinik, de az úszódresszek is egyre szexisebbek. Azonban ha megtetszik a kirakatban egy-egy darab, az sajnos nem jelenti még azt, hogy jól is áll majd nekünk.

A fürdőruha divatja leginkább abban változik évről-évre, hogy még több variációt enged meg magának, kiszélesítve ezzel a választékok tárházát. Már szinte nem is létezik olyan szín, melyet ne vetnének be, és természetesen a fazonok száma is közelít a végtelenhez. Éppen ezért ha okosan választunk, akkor biztosak lehetünk abban, hogy jól fogunk kinézni majd a strandokon.

A bikiniket nézve az egyik legfontosabb elem a pánt. Ugyanis ez a részlet nagyban befolyásolja azt, milyen alakunk van a fürdőruhában, mit hangsúlyozunk ki. Pici mellekhez például semmi esetre sem ajánlott nyakba akasztós bikinit választani, nagyobb melleknél pedig figyelni kell arra, hogy a vállpánt széthúzza azokat, a közép nyakpánt pedig középen emeli meg őket. Idén hódít a pántnélküli felsőrész, amit szintén nem viselhet mindenki, csak akinek feszes, szép tartásúak a mellei. Semmiképp sem szabad hazavinni tehát anélkül egy fürdőrucit, hogy előtte ne próbálnánk fel.

Persze előfordulhat, hogy azért nem találjuk meg a megfelelő bikinit, mert saját dekoltázsunkkal vagyunk elégedetlenek, és hiába tetszene egy-egy darab, felvéve látjuk, hogy nem hozzánk való. Aki elégedetlen mellei méretével és alakjával, annak sajnos a fürdőruhaszezon maga a rémálom.

Ahhoz, hogy jól érezzük magunkat a bőrünkben, és fürdődresszünkben, bizony meg kell hozni néha olyan döntéseket, melyek orvosolhatják addigi elégedetlenségünket. Hiszen ha nem vagyunk kibékülve magunkkal, akkor bizony másoknak sem fog tetszeni az, amit látnak. A mellplasztika lehetővé teszi valamennyiünknek, hogy olyan dekoltázsunk lehessen, amelyet szeretnénk majd inkább mutogatni, mint eltakarni.

Mivel mindenkinek más adottságai vannak, ezért az EstheticHungary Klinikán ingyenes, személyes konzultációk során választhatjuk ki - természetesen szakértő segítséggel -, hogy milyen méretű és alakú implantátumot szeretnénk. Az eredmény pedig magáért beszél majd. Nem csak magabiztosságot, hanem elismerő tekinteteket is érezni fogunk magunkon.

 

Bővebben a Klinikáról és a mellplasztikáról:

EstheticHungary Klinika
www.esthetichungary.hu

Szép bőrrel a strandokon

A szőrtelenítés mindig egy olyan feladat, amelyet újra és újra - attól függően, hogy ki milyen eszközt használ hamarabb vagy később -, el kell végeznünk. Persze télen vannak olyan testrészek, melyeket el tudunk dugni a vizslató szemek elől, de most, hogy nyakunkon a nyár, még sűrűbben foglalkoznunk kell azzal, hogy sima bőrt teremtsünk ott, ahol szeretnénk.

Természetesen ez nem mindig sikerül úgy, ahogy azt elképzeljük. Néha egyszerűen nincs rá időnk, néha pedig hiába borotváltuk le mondjuk a lábunkat, két-három nap múlva már ronda borosta jelenik meg rajta. Ilyenkor vagy beletörődünk ebbe, vagy újra a borotvához nyúlunk, ami viszont nem csak a kis szőrszálakat, hanem bizony a bőrünket is nyúzni fogja, nem beszélve az amúgy is felmerülő vágott sérülésekről. És ha már volt szerencsénk napozni, akkor ezzel együtt búcsút inthetünk lábaink barnaságának is, ami sok esetben még mulatságosan is néz ki. Ebben az esetben pedig ez egyáltalán nem pozitív.

szőrtelenítés LightSheer Duet esthetichungary strand strandszezon nyár borotva napozás barnulás szép bőr

Éppen ezért érdemes olyan lehetőség mellett dönteni a szőrtelenítés terén, ami nem csak bőrünket kíméli meg, hanem hosszú távon nyújt megoldást. A LightSheer Duet vákuumtechnológiás szőrtelenítés 4-5 kezelés után akár 95%-os szőrtelenséget is eredményez. Az eljárás során pedig folyamatosan hűti bőrünket a kezelőfej, ezzel is biztosítva, hogy semmilyen kellemetlenség ne érjen bennünket. Nem lesz roncsoló hatása a bőrünkre sem, és sima, puha eredményt fogunk kapni hosszútávon.

Vágjunk hát bele – persze most ne a bőrünkbe -, és számoljunk le a szőrös részekkel, hogy ne legyen többé sürgető gond, mikor épp bikinit vennénk magunkra. Felejtsük el a gyors, bőrirritáló és sokszor nem éppen megfelelő eredményt adó eszközöket, és kényelmesen, szép bőrrel vágjunk neki a strandszezonnak! Ezután már csak arra kell odafigyelnünk, hogy a leégéstől megóvjuk puha, sima bőrfelületünket.

Ismerje meg jobban a szőrtelenítés új, csúcstechnológiás kezelését, és jelentkezzen Klinikánkon konzultációra:

http://esthetichungary.hu/

Lájkolj és kövess minket!


EstheticHungary Klinika

Google+

HairHungary

EstheticHungary - Szépészeti Blog

blogavatar

Mindig megalkuvás nélkül keressük a lehető legjobb megoldást pácienseink számára. Meggyőződésünk, hogy csak a legjobb és legoptimálisabb eredmény az amire törekedhetünk. Plasztikai és esztétikai beavatkozások a legújabb módszerekkel.