A nagy kánikulában folyamatosan lehet hallani innen-onnan a panaszkodást a miatt, mert meleg van. Sokan azonban nem ebből az okból kifolyólag utálják ezt az időszakot. Lehet, hogy szeretjük a meleget, mégis rengetegen nem vagyunk képesek kibékülni a tükörképünkkel, melyet a lenge ruhák okoznak.

Ugyanis ilyenkor, ha tetszik, ha nem, meg kell szabadulni az eddig olyan kényelmesen és főként kedvesen takaró ruhadaraboktól, és fel kell cserélnünk őket minél lengébb és minél hiányosabb öltözetekkel. Ezzel csak annyi probléma van, hogy ha valaki nincs megelégedve önmagával külsőleg, annak komoly gondokat fog okozni a ruhaválasztás, illetve a fürdőruhában való megjelenés.

Utóbbinál a legtöbb esetben nem csak az úszógumik megléte a zavaró, hanem általában a nők inkább saját melleikkel nincsenek megelégedve. Ha túl kicsik, vagy nem szép a formájuk, nagyon nehéz találni olyan bikinit, melyben szívesen mutatkozunk a strandokon. Főleg azok után, hogy minden reklámban és minden üzletben a sovány, mégis nagy mellű alkatokra fektetik a hangsúlyt, még inkább rossz érzést keltve azokban, akiknek nem tökéletes a külsejük.

Amennyiben elégedetlenek vagyunk, az sajnos nagymértékben ronthatja önbecsülésünket, önképünket. Éppen ezért léteznek olyan lehetőségek, melyek segíteni tudnak akkor is a külsőnk megújításában, ha azok nem tőlünk függnek, tehát mi magunk nem tudunk tenni ellenük vagy értük.

Ilyen megoldás például a mellnagyobbítás, vagy a mellfelvarrás, mely beavatkozások segítenek abban, hogy megálmodott külsőnk lehessen, amelyben jól érezzük magunkat. Az esztétikum keretein belül maradva mindenképpen pozitív lesz az eredmény, és nem lesz gond többé, hogy milyen bikinit válasszunk magunknak, milyen ruhát vegyünk fel a nyár kellős közepén. Emellett kisugárzásunk is meg fog változni pozitív irányban, hiszen ha saját magunknak megfelelünk, a külvilág is csak olyan visszajelzéseket fog adni, melyek még inkább megemelik majd önbizalmunkat.

 

Ismerkedjen meg a mellplasztikával és az EstehticHungary Klinikával:

http://esthetichungary.hu/