Ahogy minden másnak, a fürdőruhának is megvan a saját divatja. Míg régen a konzervatívabb egyrészesek, valamint a nagyobbnál nagyobb bugyik uralkodtak, mára már nem csak a bikinik, de az úszódresszek is egyre szexisebbek. Azonban ha megtetszik a kirakatban egy-egy darab, az sajnos nem jelenti még azt, hogy jól is áll majd nekünk.

A fürdőruha divatja leginkább abban változik évről-évre, hogy még több variációt enged meg magának, kiszélesítve ezzel a választékok tárházát. Már szinte nem is létezik olyan szín, melyet ne vetnének be, és természetesen a fazonok száma is közelít a végtelenhez. Éppen ezért ha okosan választunk, akkor biztosak lehetünk abban, hogy jól fogunk kinézni majd a strandokon.

A bikiniket nézve az egyik legfontosabb elem a pánt. Ugyanis ez a részlet nagyban befolyásolja azt, milyen alakunk van a fürdőruhában, mit hangsúlyozunk ki. Pici mellekhez például semmi esetre sem ajánlott nyakba akasztós bikinit választani, nagyobb melleknél pedig figyelni kell arra, hogy a vállpánt széthúzza azokat, a közép nyakpánt pedig középen emeli meg őket. Idén hódít a pántnélküli felsőrész, amit szintén nem viselhet mindenki, csak akinek feszes, szép tartásúak a mellei. Semmiképp sem szabad hazavinni tehát anélkül egy fürdőrucit, hogy előtte ne próbálnánk fel.

Persze előfordulhat, hogy azért nem találjuk meg a megfelelő bikinit, mert saját dekoltázsunkkal vagyunk elégedetlenek, és hiába tetszene egy-egy darab, felvéve látjuk, hogy nem hozzánk való. Aki elégedetlen mellei méretével és alakjával, annak sajnos a fürdőruhaszezon maga a rémálom.

Ahhoz, hogy jól érezzük magunkat a bőrünkben, és fürdődresszünkben, bizony meg kell hozni néha olyan döntéseket, melyek orvosolhatják addigi elégedetlenségünket. Hiszen ha nem vagyunk kibékülve magunkkal, akkor bizony másoknak sem fog tetszeni az, amit látnak. A mellplasztika lehetővé teszi valamennyiünknek, hogy olyan dekoltázsunk lehessen, amelyet szeretnénk majd inkább mutogatni, mint eltakarni.

Mivel mindenkinek más adottságai vannak, ezért az EstheticHungary Klinikán ingyenes, személyes konzultációk során választhatjuk ki - természetesen szakértő segítséggel -, hogy milyen méretű és alakú implantátumot szeretnénk. Az eredmény pedig magáért beszél majd. Nem csak magabiztosságot, hanem elismerő tekinteteket is érezni fogunk magunkon.

 

Bővebben a Klinikáról és a mellplasztikáról:

EstheticHungary Klinika
www.esthetichungary.hu