A mindennapok árnyai bizony szemeinken látszódnak meg a legjobban, és elég egy álmatlan éjszaka is ahhoz, hogy a sötét karikák sokáig megmaradjanak. Emellett számos oka lehet annak, ha reggel duzzadt, kialvatlan a szemünk, legyen szó akár stresszről, valamilyen gyulladásról, másnaposságról vagy éppen arról, hogy előző nap sírtunk.

Ezek a dolgok pedig egyszerűen kizárhatatlanok életünből, valami mindig van, ami nyomot hagy rajtunk. Furcsa, de egyszerű megoldás lehet egyes esetekben a fagyasztóból kikapott kiskanál, amit mindenkinek tartania kellene otthon.

Nem kell mást tennünk, mint 4 vagy 6 db kiskanalat a fagyasztónkba tennünk, és amikor szükség van rájuk, csak elő kell vennünk őket. Amennyiben nem tartós puffadásról van szó, egyszerűen sminkelés előtt vegyünk ki két kiskanalat, és addig tartsuk alső szemhéjunkon, amíg a kanalak át nem melegszenek. Ezt ismételjük el a többi kiskanállal is, amíg el nem fogynak, vagy úgy nem érezzük, hogy most már jobb a helyzet.

A sötét, mély karikák ezzel kicsit eltűnnek, a duzzadtság pedig visszahúzódik. Ez azonban csak olyan esetekben jelenthet megoldást, amikor átmeneti problémáról beszélünk, szemünk környékét illetően. Sajnos azt a fajta állapotot ez már nem tudja orvosolni, amikor az életmódunk és az idősödés miatt a táskák folyamatos jelenlétéről beszélünk.

Mivel ez nagyon zavaró, hiszen akár évekkel öregebbnek és folyton nyúzottnak nézhetünk ki miattuk, inkább olyan megoldást kell keresnünk, mely után aztán úgy érezhetjük magunkat, mint akit kicseréltek. Az alsó szemhéjplasztika segítségével ezt átélhetjük, hiszen az eljárás során nem csak a zavaró, duzzadt táskáktól szabadulunk meg, hanem a szemkörnyéki szarkalábak is eltűnnek majd.

Az EstheticHungary Klinikán mindenki személyre szabott megoldást kap. Az alsó szemhéjplasztikát sokszor végzik el a felső szemhéjplasztika mellett is, amely pedig a csüngő szemhéjtól szabadít meg minket. A lényeg, hogy a végeredmény egy fiatalos, üde tekintet lesz, melynek segítségével akár éveket letagadhatunk majd.

 

> A szemhéjplasztikáról bővebben

> Előtte-utána képek

Konzultációs időpontfoglalás: 06 (30) 552 0940