Már csak ezen a héten tudnak jelentkezni a mellnagyobbítási kedvezmény keretein belül arra, hogy csodás kebleket varázsoltassanak maguknak! Akiket csak az anyagiak tántorítottak el eddig a mellplasztikától - annak ellenére, hogy mindig is mutatósabb dekoltázsra vágytak -, azok számára itt az idő, hogy megvalósítsák álmaikat!

Az EstheticHungary Klinikán ugyanis október végével kifut az a fantasztikus kedvezményprogram, mely mindenki számára tökéletes megoldást jelent a mellnagyobbítás finanszírozását illetően. Nem szabad tehát késlekedni, hiszen ez egy olyan alkalom, melyet mindenkinek meg kell ragadnia, aki nagyobb és szebb kebleket szeretne.

És valljuk be, a legtöbb hölgy listáján az első helyek között szerepel a saját melleinek mérete vagy formája, ha az elégedetlenséget nézzük. Sokan már a saját adottságaikat sem szeretik ebben a tekintetben, jó páran pedig attól szenvednek, hogy az idősödés vagy éppen a gyermekvállalás után már nem tudnak kibékülni megváltozott melleikkel. A mellnagyobbítás mindenkinek személyre szabva oldja meg problémáját, hiszen nem csak több méret, hanem több forma között lehet választani.

A választásban pedig segít az EstheticHungary Klinika plasztikai sebésze még a beavatkozást megelőző, ingyenes és személyes konzultációk során, hogy a lehető legtökéletesebb és persze legtermészetesebb eredményt érhessük aztán el. A műtét után biztosak lehetünk abban, hogy olyan keblekkel büszkélkedhetünk majd, amilyenekről mindig is álmodtunk.

Mindezt pedig most olyan anyagi segítséggel kaphatjuk meg, ami mindenki számára elérhetővé teszi ezt a plasztikai eljárást. Nem csak az árak kecsegtetőek, ráadásul rejtett költségek nélkül, hanem emellett választhatunk kamatmentes részletfizetést, illetve dönthetünk hosszabb lejáratú, kedvező egészséghitel mellett is. Így mindenki ki tudja választani azt a konstrukciót, mely számra a legkedvezőbb.

Mindehhez nem kell mást tennünk, mint október 30.-ig jelentkeznünk a Klinika bármely elérhetőségén, és kérni egy időpontot az ingyenes konzultációnkra. Természetesen csak a jelentkezés kell, hogy megtörténjen októberben, a műtét időpontja mindenképp későbbre kerül majd.   

EstheticHungary – Hivatásunk a szépség!
www.esthetichungary.hu

Konzultációs időpontfoglalás: 06 (30) 552 0940