Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Le az előítéletekkel!

Amikor a mellplasztikáról beszélünk, nagyon sokan rengeteg előítélettel fordulnak a témához. Ugyan nem véletlen, hogy az emberek többségében
kialakult egy sztereotípia a mellnagyobbításon átesett hölgyek tekintetében, ma már kicsit más, és kiszélesedett azon páciensek száma, akik emellett a beavatkozás mellett döntenek.

Régebben csak azok engedhették meg maguknak, akik tehetősebbek voltak, valamint olyanok csináltattak szép nagy melleket, akiknek erre szükségük volt a munkájukhoz – mint például modellek, táncosnők, színésznők stb. A legtöbb ilyen hölgyemény ráadásul vékony alakkal, és szinte mindig festett, szőke hajjal rendelkezett.

A „playboy-kinézet” mellett ma már sokkal nagyobb számban igényelnek mellplasztikai beavatkozást olyan nők, akik hétköznapi feleségek, esetleg családanyák, hiszen nem csak a férfiaknak akarnak tetszeni, hanem saját maguknak, és nem csak valamilyen munkának akarnak megfelelni, hanem visszanyerni vagy éppen megtöbbszörözni az önbizalmukat. Emellett nagyon sokan vannak, akiknek valamilyen egészségügyi okból kifolyólag szükséges egy ilyen mellnagyobbítási műtét.

Tehát mindenképpen ki kell zárnunk a régi előítéleteket, hiszen ez az eljárás ma már egy teljesen elfogadott dolog. Emellett nagyon fontos, hogy mindenkinek a saját alakjához illő formát és méretet kell választani, elkerülve így a szintén régen sokszor előforduló túlzásokat. Ehhez segítséget nyújt a személyes konzultáció, amikor minden felmerülő kérdésre választ kaphatunk, valamint kiválaszthatjuk a számunkra tökéletes implantátumot a plasztikai sebész segítségével. Ahhoz, hogy elégedettek legyünk, és azt a külsőt kapjuk, amelyet mi elképzeltünk magunknak, ez elengedhetetlen. Emellett az EstheticHungary Klinikáján még bődületes kedvezménnyel is találkozhatunk, így megéri ezt a szépészeti beavatkozást most igényelni.

 

Tudjon meg többet az EstheticHungary mellplasztikai akciójáról:

http://esthetichungary.hu/

Félelem a botox-tól

Amikor meghalljuk a „botox” szót, valószínűleg a legtöbb emberben feljön egy olyan kép, melyet kialakítottunk az évek során látott és hallott hírek és előítéletek alapján. Sokan ellenérzéssel fordulnak a témához, pedig ha jobban megismerkednének a kezelés nyújtotta előnyökkel, akkor többen döntenének amellett, hogy kipróbálják azt.

Az egyik legdühítőbb és legfeltűnőbb jele az öregedésnek a dinamikus ráncok kialakulása. Ezek az idő folyamatos múlásával egyre mélyebbek lesznek, hiszen arcizmainkkal folyamatosan kommunikálunk, érzelmeket, hangulatokat, gondolatokat fejezünk ki velük, és a folyamatos használatuktól természetes, hogy ezek a ráncok egyre látványosabbak lesznek arcunkon. A botox injekció segítségével ezek a dinamikus ráncok eltűntethetők.

A kezelés során a befecskendezett anyag átmenetileg lebénítja az izmokat, mely következtében a bőr kisimul arcunkon. És ez az a pont, amitől a legtöbben félnek, hogy egy ilyen injekció után a lebénult izmokat nem fogják tudni használni a továbbiakban. De mivel ez csak egy átmeneti hatás, ettől természetesen nem kell tartani.

Ahhoz, hogy még kevésbé féljünk egy ilyen beavatkozástól, nagy segítséget nyújt a kezelést megelőző személyes konzultáció, melynek során minden felmerülő kételyre és kérdésre választ kap az injekciózást végző plasztikai sebésztől a páciens. Nagyon fontos, hogy egy ilyen döntés előtt mindent tisztán lássunk, és csak akkor vágjunk bele, ha már a félelem apró szikrája sincs bennünk.

Ehhez segítséget nyújthat az EstheticHungary Klinika által szervezett, és minden csütörtökön megrendezésre kerülő „Botox buli”, ahol minden érdeklődő részletes tájékoztatást kap a kezelésről, majd ezek után egy igen különleges kedvezményt is igénybe vehetnek. 

 

Tudjon meg többet a botox kezelésről, és jelentkezzen csütörtöki programunkra:

EstheticHungary Klinika
www.esthetichungary.hu

Minőség, kedvező áron

Ha meghalljuk a plasztikai műtét kifejezést, mindenki egyből arra gondol, hogy van, aki megteheti, és van, aki nem. Mivel nagyon sokan gondolják úgy, hogy abba  a csoportba tartoznak, akik nem tehetik meg, el sem játszanak a gondolattal, hogy bármilyen beavatkozást elvégeztessenek magukon, még akkor sem, ha ez nem csupán esztétikai okokból lenne fontos.

A mellplasztika szinte minden nő fejében megfordul legalább egyszer, hiszen nem csak az elégedetlenség, hanem az idő múlásával egyéb okok, akár egészségügyi gondok miatt is jó lenne tenni valamit nőiességünk egyik legfontosabb részéért, hogy újra szépnek érezhessük magunkat, növeljük önbizalmunkat, esetleg elfelejthessünk egy betegséget, vagy csupán az idő kerekét visszaforgassuk. Viszont azt mindenki tudja, hogy egy ilyen beavatkozásnak bizony ára van, és valljuk be, az olcsóbb lehetőségeket ki is kerüljük, hiszen nem szeretnénk rossz minőséggel és kellemetlen utóhatásokkal találkozni.

mellnagyobbítás esthetichungary kedvezmény mellplasztika implantátum plasztikai műtét német minőség

Az Esthetichungary Klinikáján most egy nem mindennapi árral találhatja szembe magát az, aki elszánja magát egy mellplasztikai beavatkozásra. Ugyanis mérettől és formától függetlenül most minden mellnagyobbítási műtét 555.000.- Ft, ami nem csak a beavatkozást tartalmazza, hanem minden egyéb költséget is.

Az alacsony ártól nem kell megijedni, hiszen a Klinika csak és kizárólag minőségi implantátumokkal dolgozik, és szakértő kezek alá fekteti be a pácienseit. Az implantátumok német minőséget képviselnek, ezen kívül úgy fejlesztették ki őket, hogy fizikai tulajdonságaik a testszövetre hasonlítsanak. Ritka, de egyedüli ajánlat, amikor igazi minőséget kapunk, rettentő kedvező áron. Ezért ha valaki a mellnagyobbítás gondolatával játszik, érdemes most meghozni a döntést, melynek eredményeként nem csak a megálmodott külső biztosított, de anyagilag sem érezzük majd becsapva magunkat.

Keresse fel az EstheticHungary oldalát, és tudjon meg többet a mellplasztikai akcióról:

http://esthetichungary.hu/

Ráncok nélkül, fiatalosan

Azt, hogy az idő eljár felettünk, leginkább és első ízben a ráncok kialakulása mutatja rajtunk. Lehet valaki a lelkében örök fiatal, a redők ellen egy idő után már a sok krém és kence használata sem lesz elég. Ezt a tényt viszont nagyon nehéz elfogadni, de létezik már olyan megoldás, melynek segítségével nem is kell.

A botox kezelés során azon területeken, ahol a legfeltűnőbb és egyben legdühítőbb ráncaink vannak, vagyis a homlok és a glabella – a két szemöldök közti rész – területein az úgynevezett botulinum toxinnal bénítják le átmenetileg az izmokat, melynek következtében megszűnnek a zavaró redők. Az eljárás maximum 20 percet vesz igénybe, viszont hatására szinte újjá fogunk születni. A ráncok eltűnése nem csak esztétikailag tesz majd szebbé bennünket, hanem ezzel együtt önbizalmunkat is visszahozza, és kívül-belül újra fiatalok lehetünk.

Ha nem elégedett homlokával, zavarják a mély ráncok, miattuk idősebbnek érzi magát, mint amennyi, vagy túl komorrá vált a redőktől arca, keresse fel az EstheticHungary Klinikáját. Itt nem csak kifogástalan szakértelemmel, csúcsminőségű készítményekkel, hanem hihetetlen kedvezményekkel is szembetalálhatjuk magunkat. A Klinika minden csütörtökön nyílt napot rendez, ahol 5 fős csoportoknak tart előadást a botox kezelésről Dr. Vancsó Péter plasztikai sebész, aki ezt követően minden felmerülő kérdésre választ ad, majd az ingyenes konzultáció után mindenki eldöntheti, szeretné-e a kezelést vagy sem. Amennyiben igen, akkor ezen a napon különleges kedvezménnyel, vagyis mindössze 50.000.- Ft-ért eshet át a fiatalító beavatkozáson a páciens, melynek hatása eltarthat 4-6 hónapig is. Aki tehát ellátogat ide, részt vesz a konzultáción és minden kérdésére és kétségére választ kapva úgy dönt, hogy kéri ezt a kezelést, az igen kedvező ár ellenében, évekkel fiatalabban távozhat majd a Klinikáról.

Jelentkezzen ingyenes, csütörtöki konzultációnkra, és tudjon meg többet a botox kezelésről:

EstheticHungary Klinika
www.esthetichungary.hu

Felső szemhéjplasztika

Arcunk egyik legfontosabb és legkifejezőbb eleme a szemünk. Tekintetünkkel érzelmeket, gondolatokat is ki tudunk fejezni, és szemeink meghatározzák egész arcunk jellegét. Nem mindegy tehát az sem, hogyan bánunk a látószerveinket körülvevő részekkel, hiszen a ráncok például elsőként a szem körül jelentkeznek. A ráncos, megereszkedett szemhéjak nem túl vonzó külsőt adnak arcunknak, kialvatlannak és akár több évvel idősebbnek tűnhetünk tőlük.

Mivel a szemhéjak védik a szemgolyót a külső behatásokkal szemben, így a szem védőrendszerének is tekinthetjük őket. Viszont vannak olyan esetek, amikor nem tudják megfelelően végezni dolgukat, mert valami nem stimmel velük. Ilyen például a felső szemhéjnál a szemhéjcsüngés, amikor a felső szemhéj annyira lelóg, hogy nem is lehet miatta kinyitni teljesen a szemünket, és ez úgy néz ki, mintha folyamatosan álmosak lennénk. Ezt a betegséget a szemhéj lazasága eredményezi, vagy okozhatja izomgyengeség, gyulladás, sérülés, de akár veleszületett probléma is. Ha a lelógó szemhéj eltakarja a pupillát, akkor azzal a szemmel nagyon rosszul, vagy egyáltalán nem lát az illető. Ebben az esetben sokszor automatikusan felhúzzák az emberek a homlokukat, ami azt eredményezi, hogy a felső szemhéj is kicsit felhúzódik, így nem takarja el annyira a szemgolyókat. Ilyenkor viszont a homlokon alakulnak ki mély ráncok, és az arc ezen izmai szinte sosem pihennek.

Ez a jelenség nem csak a fent említett betegség által alakulhat ki, hanem bizony egy normális folyamat is előidézheti, méghozzá az öregedés. A szemhéjak bőre az idő múlásával meglazul, és a ráncosodás mellett a felső szemhéj egyre inkább lógni kezd. Ez nem csak esztétikailag zavarhatja az embert, hanem bizony befolyásolhatja a látást is.

Ezekre a kellemetlenségekre nyújt kitűnő megoldást a felső szemhéjplasztika, mely egy helyi érzéstelenítéssel végezhető eljárás. A beavatkozást követően nem csak a szemhéj körüli ráncok tűnnek el, hanem látásunk is javulhat, és mindenképpen egy fiatalosabb szempár néz majd vissza ránk a tükörből.

Ismerje meg jobban a felső szemhéjplasztikai eljárást és amennyiben Önt is érdekli, érdemes jelentkezni ingyenes konzultációra.

> További részletek

EstheticHungary Klinika
www.esthetichungary.hu

Lájkolj és kövess minket!


EstheticHungary Klinika

Google+

HairHungary

EstheticHungary - Szépészeti Blog

blogavatar

Mindig megalkuvás nélkül keressük a lehető legjobb megoldást pácienseink számára. Meggyőződésünk, hogy csak a legjobb és legoptimálisabb eredmény az amire törekedhetünk. Plasztikai és esztétikai beavatkozások a legújabb módszerekkel.