Amikor meghalljuk a „botox” szót, valószínűleg a legtöbb emberben feljön egy olyan kép, melyet kialakítottunk az évek során látott és hallott hírek és előítéletek alapján. Sokan ellenérzéssel fordulnak a témához, pedig ha jobban megismerkednének a kezelés nyújtotta előnyökkel, akkor többen döntenének amellett, hogy kipróbálják azt.

Az egyik legdühítőbb és legfeltűnőbb jele az öregedésnek a dinamikus ráncok kialakulása. Ezek az idő folyamatos múlásával egyre mélyebbek lesznek, hiszen arcizmainkkal folyamatosan kommunikálunk, érzelmeket, hangulatokat, gondolatokat fejezünk ki velük, és a folyamatos használatuktól természetes, hogy ezek a ráncok egyre látványosabbak lesznek arcunkon. A botox injekció segítségével ezek a dinamikus ráncok eltűntethetők.

A kezelés során a befecskendezett anyag átmenetileg lebénítja az izmokat, mely következtében a bőr kisimul arcunkon. És ez az a pont, amitől a legtöbben félnek, hogy egy ilyen injekció után a lebénult izmokat nem fogják tudni használni a továbbiakban. De mivel ez csak egy átmeneti hatás, ettől természetesen nem kell tartani.

Ahhoz, hogy még kevésbé féljünk egy ilyen beavatkozástól, nagy segítséget nyújt a kezelést megelőző személyes konzultáció, melynek során minden felmerülő kételyre és kérdésre választ kap az injekciózást végző plasztikai sebésztől a páciens. Nagyon fontos, hogy egy ilyen döntés előtt mindent tisztán lássunk, és csak akkor vágjunk bele, ha már a félelem apró szikrája sincs bennünk.

Ehhez segítséget nyújthat az EstheticHungary Klinika által szervezett, és minden csütörtökön megrendezésre kerülő „Botox buli”, ahol minden érdeklődő részletes tájékoztatást kap a kezelésről, majd ezek után egy igen különleges kedvezményt is igénybe vehetnek. 

 

Tudjon meg többet a botox kezelésről, és jelentkezzen csütörtöki programunkra:

EstheticHungary Klinika
www.esthetichungary.hu