Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Botox? Buli!

Ugyan a plasztikai sebészet minden ágazata egyre elterjedtebb, és egyre szélesebb célközönséggel rendelkezik, mégis nagyon sokan ódzkodnak tőle, illetve nem is gondolnak rá, mint megoldásra, mert vagy félelem, vagy ellenérzet van bennük a sok sztereotípia miatt.

 Természetes, hogy amit nem ismerünk jól, attól tartunk, illetve az is, hogy mindaddig nem is vágyunk megismerkedni bármivel, amíg valamilyen pozitív véleményt nem hallunk róla, esetleg találkozunk valamilyen pozitív eredménnyel is.

Éppen ezért találta ki az EstheticHungary Klinika csapata, hogy az egyik plasztikai eljárásról, méghozzá a botox injekciós kezelésről minden csütörtökön tart egy ingyenes, nyílt, személyes konzultációt, melyre minden érdeklődőt várnak, aki többet szeretne tudni erről a fiatalító eljárásról.

Ezeken az alkalmakon nem csak azt tudhatjuk meg, hogy mi a menete ennek a kezelésnek, illetve, hogy milyen eredményt várhatunk tőle, hanem minden felmerülő kérdésünkre is választ kaphatunk. Ezen kívül, ha valaki amellett dönt, hogy szeretne magán egy ilyen botox injekciózást végrehajtatni, akkor egy különleges kedvezményben is része lehet. Ugyanis a konzultáció résztvevői igencsak kedvező áron igényelhetik ezt a beavatkozást, amennyiben még aznap „tű alá fekszenek”.

A fiatalodás mára már nem csak egy álom. A kívánt kinézetet elérhetjük ugyanis, egyszerűen kíváncsinak és nyitottnak kell csak lennünk azokra a megoldásokra, melyek kézenfekvő segítséget nyújtanak. A botox injekció eltűnteti a mindenki által ki nem állhatott homlokráncokat, illetve a két szemöldök közti mély barázdát is. Ezzel akár éveket tagadhatunk le, és búcsút inthetünk az öregedés ezen részének egy jó darabig. Érdemes tehát ellátogatni a „Botox buliként” elnevezett nyílt napokra, hiszen lehetséges, hogy nem csak elméletben játszunk el a gondolattal, milyen lehet ráncok nélkül, hanem az estét követően akár megfiatalodva térhetünk haza.

 

Jelentkezzen a „Botox bulira”, és tudjon meg többet a kezelésről és a kedvezményről:

EstheticHungary Klinika
www.esthetichungary.hu

Még a fejfájásra is jó!

Nem is gondolnánk, hogy némely szépészeti eljárásnak olyan hatásai is vannak, melyek az egészségünk szempontjából igen sokat tudnak segíteni. Ilyen megközelítésből talán senki meg sem fontolja, hogy elvégeztessen magán valamilyen esztétikai beavatkozást, pedig sok esetben orvosolná gondunkat, amivel talán már hosszú ideje küzdünk különböző gyógyszerekkel.

Ilyen például a folyamatosan visszatérő fejfájás, mely nagyon sok embert érint manapság. Ezt ugyanis okozhatja a túlzott izomtónusok kialakulása a homlok környékén. Az izomtónus nem más, mint az izmok vérrel telt, feszes állapota, ami a rendszeres, folyamatos mozgatások hatására alakul ki az izmokat beidegző, mozgató idegsejtek fokozott aktivizálása által. Ez tulajdonképpen a mimikánk szünet nélküli alkalmazása és az érzelmeink folyamatos kifejezése a homlok izmainak használatával.

Az ilyen módon kialakuló fejfájást megszüntetheti egy botox kezelés, melynek során botulinum toxinnal bénítják le átmenetileg a homlok és a két szemöldök közti részen található izmokat. A beavatkozás hatására a dinamikus ráncok megszűnnek, a bőr teljesen kisimul és járulékos hatásként a túlzott izomtónusoknak köszönhető fejfájás is megszűnik.

Ez a szépészeti eljárás tehát nem csupán arra alkalmas, hogy visszanyerjük fiatalságunkat, ezzel együtt növeljük önbizalmunkat, és szívesen nézzünk tükörbe, ahonnan egy üde, kisimult arc néz majd vissza ránk, hanem olyan kellemetlenséget is megoldhatunk vele pluszként, mint a kínzó fejfájás.

Amennyiben többet szeretne tudni erről az esztétikai beavatkozásról, keresse fel az EstheticHungary Klinikát, ahol minden csütörtökön egy nyílt nappal várják a kedves pácienseket. Ezen az ingyenes konzultáción mindent megtudhatunk a botox kezelésről, és minden felmerülő kérdésünkre választ kaphatunk. A „botox buli” zárásaként pedig különleges kedvezményt vehet igénybe az, aki szeretné kipróbálni ezt a fantasztikus fiatalítást.

Jelentkezzen az ingyenes konzultációra, és tudjon meg többet a botox kezelésről:

EstheticHungary Klinika
www.esthetichungary.hu

Félelem a botox-tól

Amikor meghalljuk a „botox” szót, valószínűleg a legtöbb emberben feljön egy olyan kép, melyet kialakítottunk az évek során látott és hallott hírek és előítéletek alapján. Sokan ellenérzéssel fordulnak a témához, pedig ha jobban megismerkednének a kezelés nyújtotta előnyökkel, akkor többen döntenének amellett, hogy kipróbálják azt.

Az egyik legdühítőbb és legfeltűnőbb jele az öregedésnek a dinamikus ráncok kialakulása. Ezek az idő folyamatos múlásával egyre mélyebbek lesznek, hiszen arcizmainkkal folyamatosan kommunikálunk, érzelmeket, hangulatokat, gondolatokat fejezünk ki velük, és a folyamatos használatuktól természetes, hogy ezek a ráncok egyre látványosabbak lesznek arcunkon. A botox injekció segítségével ezek a dinamikus ráncok eltűntethetők.

A kezelés során a befecskendezett anyag átmenetileg lebénítja az izmokat, mely következtében a bőr kisimul arcunkon. És ez az a pont, amitől a legtöbben félnek, hogy egy ilyen injekció után a lebénult izmokat nem fogják tudni használni a továbbiakban. De mivel ez csak egy átmeneti hatás, ettől természetesen nem kell tartani.

Ahhoz, hogy még kevésbé féljünk egy ilyen beavatkozástól, nagy segítséget nyújt a kezelést megelőző személyes konzultáció, melynek során minden felmerülő kételyre és kérdésre választ kap az injekciózást végző plasztikai sebésztől a páciens. Nagyon fontos, hogy egy ilyen döntés előtt mindent tisztán lássunk, és csak akkor vágjunk bele, ha már a félelem apró szikrája sincs bennünk.

Ehhez segítséget nyújthat az EstheticHungary Klinika által szervezett, és minden csütörtökön megrendezésre kerülő „Botox buli”, ahol minden érdeklődő részletes tájékoztatást kap a kezelésről, majd ezek után egy igen különleges kedvezményt is igénybe vehetnek. 

 

Tudjon meg többet a botox kezelésről, és jelentkezzen csütörtöki programunkra:

EstheticHungary Klinika
www.esthetichungary.hu

Lájkolj és kövess minket!


EstheticHungary Klinika

Google+

HairHungary

EstheticHungary - Szépészeti Blog

blogavatar

Mindig megalkuvás nélkül keressük a lehető legjobb megoldást pácienseink számára. Meggyőződésünk, hogy csak a legjobb és legoptimálisabb eredmény az amire törekedhetünk. Plasztikai és esztétikai beavatkozások a legújabb módszerekkel.