Ugyan a plasztikai sebészet minden ágazata egyre elterjedtebb, és egyre szélesebb célközönséggel rendelkezik, mégis nagyon sokan ódzkodnak tőle, illetve nem is gondolnak rá, mint megoldásra, mert vagy félelem, vagy ellenérzet van bennük a sok sztereotípia miatt.

 Természetes, hogy amit nem ismerünk jól, attól tartunk, illetve az is, hogy mindaddig nem is vágyunk megismerkedni bármivel, amíg valamilyen pozitív véleményt nem hallunk róla, esetleg találkozunk valamilyen pozitív eredménnyel is.

Éppen ezért találta ki az EstheticHungary Klinika csapata, hogy az egyik plasztikai eljárásról, méghozzá a botox injekciós kezelésről minden csütörtökön tart egy ingyenes, nyílt, személyes konzultációt, melyre minden érdeklődőt várnak, aki többet szeretne tudni erről a fiatalító eljárásról.

Ezeken az alkalmakon nem csak azt tudhatjuk meg, hogy mi a menete ennek a kezelésnek, illetve, hogy milyen eredményt várhatunk tőle, hanem minden felmerülő kérdésünkre is választ kaphatunk. Ezen kívül, ha valaki amellett dönt, hogy szeretne magán egy ilyen botox injekciózást végrehajtatni, akkor egy különleges kedvezményben is része lehet. Ugyanis a konzultáció résztvevői igencsak kedvező áron igényelhetik ezt a beavatkozást, amennyiben még aznap „tű alá fekszenek”.

A fiatalodás mára már nem csak egy álom. A kívánt kinézetet elérhetjük ugyanis, egyszerűen kíváncsinak és nyitottnak kell csak lennünk azokra a megoldásokra, melyek kézenfekvő segítséget nyújtanak. A botox injekció eltűnteti a mindenki által ki nem állhatott homlokráncokat, illetve a két szemöldök közti mély barázdát is. Ezzel akár éveket tagadhatunk le, és búcsút inthetünk az öregedés ezen részének egy jó darabig. Érdemes tehát ellátogatni a „Botox buliként” elnevezett nyílt napokra, hiszen lehetséges, hogy nem csak elméletben játszunk el a gondolattal, milyen lehet ráncok nélkül, hanem az estét követően akár megfiatalodva térhetünk haza.

 

Jelentkezzen a „Botox bulira”, és tudjon meg többet a kezelésről és a kedvezményről:

EstheticHungary Klinika
www.esthetichungary.hu