Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Segítség a döntésben

Kétféle viselkedés van azt figyelembe véve, hogyan áll hozzá valaki egy plasztikai beavatkozáshoz, illetve maga a döntés meghozatalához, hogy mit szeretne magán formáltatni. Az egyik, aki teljesen bizonytalan, és semmit nem tud pontosan, mit hogyan is szeretne, a másik, aki teljesen biztos a dolgában, néha még túlságosan is, vagyis sokszor jobban tudja – legalábbis szerinte -, hogy mi kell neki, mint a plasztikai sebész.

Mindkét esetben elengedhetetlen az, hogy józan ész segítségével, a hozzáértő személy ajánlásaival történjenek a döntéshozatalok, ugyanis másképp nem kapunk olyan eredményt, amilyenre vágyunk. Aki túl bizonytalan, abból ki kell ölni a kétségeket, aki viszont túl biztos a dolgában, segíteni kell, hogy ésszerűen válasszon.

A személyes konzultációk éppen ezért elengedhetetlenek ahhoz, hogy a tökéletes megoldást válasszuk. Nem csak kérdéseinkre kapunk válaszokat, kizárva ezzel minden kétségünket, de pontosan tudni fogjuk, mi történik a beavatkozások során, és mire lehet számítanunk.

Ha valaki csak annyit tud például, hogy túl idősnek látja az arcát, de nem tudja, pontosan mit szeretne változtatni, annak a plasztikai sebész tudja ajánlani a szemhéjkorrekciókat, a botoxos kezelést, vagy más egyéb eljárást. Ha viszont valaki azt szeretné például, hogy implantátumot helyezzenek be ajkaiba, vagy melleibe, annak olyan iránymutatást fog adni a sebész, hogy az adottságaihoz megfelelően válassza majd ki mind a formát, mind pedig a méretet.

Az EstheticHungary Klinikán minden egyes beavatkozást megelőz legalább egy, de akár több személyes konzultáció is éppen azért, hogy ne csak a páciens minden igényének feleljen meg az eredmény, hanem a természetesség és az esztétikum minden kritériumának is. Azok, akik valamilyen esztétikai eljárás mellett döntenek, teljesen biztosak így a műtétet megelőzően abban, hogy mit is szeretnének.

 

Ismerje meg jobban a különböző szépészeti beavatkozásokat, és az EstheticHungary Klinikát:

http://esthetichungary.hu/

Élettel teli ajkak

Akár használunk rúzst, akár nem, egy biztos, hogy a női ajkak meghatározzák az egész arc szerkezetét, fontos szerepet töltenek be a mimikában és sokszor olyan érzelmeket is kifejeznek, melyeket nem is biztos, hogy tulajdonosuk szeretne.

A mosoly, a biggyesztett száj, a csókküldés és még nagyon sok más kifejezés, melyet ajkainkkal teszünk, igen nagymértékben meghatározzák egész stílusunkat, kinézetünket. Egy biztos, ha egy gyönyörű, élettel teli száj húzódik csábos mosolyra, annak nehezen lehet ellenállni.

Éppen ezért ha egy nőnek szép, formás, vastag ajkai vannak, bizony könnyen le tudja venni a másik nemet a lábairól. Nincs olyan hölgy, akinek nem állna jól a vastag száj, és nem adna sokkal puhább és ugyanakkor erőteljesebb kisugárzást arcának.

Persze nem mindenki születik telt ajkakkal, éppen ezért találták ki azt a természetességre törekvő eljárást, mellyel mindenkinek olyan szája lehet, amilyet megálmodott magának, a saját formáknak megfelelően. A PermaLip ajakimplantátummal gyönyörű, élettel teli, dús ajkaink lehetnek, és mindezt olyan kivitelezésben, ami nem rugaszkodik el a valóságtól, még csak közelébe sem érve annak, amit inkább nevetségesnek, mint szépnek látnánk. Mivel az implantátumok különböző méretben és alakban biztosítják, hogy az egyéni paramétereknek megfelelő legyen az eredmény, biztosak lehetünk abban, hogy nem fogjuk megbánni, ha emellett a beavatkozás mellett döntünk.

Az EstheticHungary Klinikán ráadásul bevezető áron juthatnak a páciensek az ajakvastagításhoz. Attól függően, kinek milyen igényei vannak, lehet választani csak alsó vagy csak felső ajakplasztikát, de ha valaki mindegyiket meg szeretné csináltatni, arra is van lehetősége. Az eljárás után nem csak szép eredményt kapunk, hanem egy állandó megoldást is, hiszen az eddigi injektálós ajakfeltöltéssel szemben ennél a beavatkozásnál nem kell mindig visszajárni újra töltetni az ajkakat.

 

Tudjon meg többet a Klinikáról, és a PermaLip ajakvastagításról:

EstheticHungary Klinika
www.esthetichungary.hu

Fiatalon is utolérhet

Az öregedés egy természetes folyamat, amely előbb vagy utóbb mindenkit utolér. Persze mindenki nagyon jól ismeri a velejáróit, mint például az őszülés, a haj ritkulása, a ráncok szaporodása és mélyülése, valamint a különböző testrészek és főként a bőr megereszkedése.

Ha valaki már túl van a sokadik x-en, az könnyebben elfogadja ezeket, és együtt él velük, de sokan amíg tehetik, vissza akarják fordítani az idő kerekét, és ha csak néhány évet le tudnak tagadni, már elégedettebbek magukkal. De mi van akkor, ha valamilyen oknál fogva hamarabb jelennek meg egyes gondok a kelleténél? Aki fiatalabb korában észlel magán változásokat, annak sokkal nehezebb azokat elfogadnia. De miért is kellene elfogadni? Hiszen nem csak az idősek tehetnek lépéseket a fiatalodás felé, hanem bizony a zsenge korúak is dönthetnek úgy, hogy megőrzik fiatalságukat egyes beavatkozások segítségével.

A mai rohanó világban bizony mindenki életében jelen van a stressz, ami okozhat olyan nem várt és hirtelen eredményeket, melyekkel sokkal öregebbnek és túlhajszoltabbnak tűnünk. Ezen felül ott van még a genetika, mely ellen sajnos nem tudunk küzdeni, így ha olyan dolgokat örököltünk, mint például a csüggő szemhéj idő előtti kialakulása, akkor bizony már csak biztos megoldást kereshetünk a problémánkra.

Az esztétikai műtétek éppen ezért nem csak idősödő és fiatalodni vágyó páciensek számára jelentik az egyetlen utat a kívánt külsőhöz. Egyre több fiatal is fordul ezekhez a beavatkozásokhoz, hogy külsejét karban tartsa, és egyúttal önbizalmát növelje azzal, hogy a kívánt kinézetet eléri.

Legyen szó a szemhéjakról, az arc területéről, a mellek vagy épp a száj nagyságáról és formájáról, mind-mind olyan kényes és fontos rész, melyeknél ha nem stimmel valami, bizony be tudja árnyékolni az ember életét és közérzetét.

Az EstheticHungary Klinikán rengeteg fiatalító, illetve fiatalságot megtartó kezelés és beavatkozás között választhat mindenki. Egy biztos, a végeredménnyel mindenki elégedett lesz, és újra üde érzéssel nézhet majd a tükörbe.

 

Keresse fel az EstheticHungary Klinikát, hogy többet megtudhasson a különböző esztétikai eljárásokról:

http://esthetichungary.hu/

Bőrünk nyáron

Végre itt a nyári meleg, megkezdődött a strandszezon, és egyre többet töltünk kint a levegőn, partokon, vizek mellett. Aki előszeretettel fekszik ki a napra, annak viszont tisztában kell lennie azzal, hogy ez milyen hatással is van a szervezetre.

Persze mindenhol hallani, hogy délelőtt 11 és délután 2 között ne nagyon tartózkodjunk a napon, hiszen a magas UV-sugárzás nagyon veszélyes, ezért a legtöbben ezt már be is tartják, viszont tudnunk kell azt is, hogy a többi időszakban eltöltött idővel is nagyon kell vigyáznunk.

Szervezetünkre a napfény nagyon jó hatással van, hiszen a D-vitamint innen tudjuk beszerezni, és tárolni, viszont csak akkor egészséges, ha mértékkel napozunk. Ha valaki nagyon sok időt fekszik kint a napon, az könnyen napszúrást kaphat, és a bőr sem biztos, hogy hálás lesz ezért a programért. Persze szép a barna bőr, azonban ha túlzásba visszük, akkor könnyen leéghetünk. A bőrünk a napfénytől kiszárad, és ha ezt tetőzzük még a klóros vízzel is a strandokon, akkor még inkább szomjassá válik. Nagyon fontos, hogy ilyenkor hidratáljuk megfelelően, esténként kenjük be, illetve még a napozás előtt és alatt is többször tegyünk rá védőrétegként napkrémet vagy napolajat.

Ha valaki nem törődik megfelelően bőrének hidratálásával, és túl sok időt tölt a napsugarak kereszttüzében, az bizony előbb vagy utóbb súlyos és látható következményekkel járhat. Az egyik legbiztosabb út ez ugyanis a korai ráncosodáshoz, a bőr kiszáradásához és öregedéséhez. Sokkal hamarabb tűnnek idősnek azok, akik felelőtlenül hódolnak barnulási szenvedélyüknek.

A mélyülő ráncok ellen a különböző fiatalító és ránctalanító krémek nagyon hamar feladják a küzdelmet. Akit zavarnak az öregedés jelei, több esztétikai beavatkozás között is választhat attól függően, hogy pontosan mi a problémája. A szemhéjplasztikai eljárások, a botox kezelés és az arcfeltöltések is szóba jöhetnek, ha valaki le szeretne tagadni több évet, vagy a felelőtlensége miatti károkat el szeretné tűntetni.  

 

Ismerje meg jobban a különböző szépészeti beavatkozásokat, és az EstheticHungary Klinikát:

http://esthetichungary.hu/

Agyonplasztikázva

Sajnos nagyon gyakran futunk szembe olyan képekkel a médiában, hogy szinte meg is ijedünk tőlük. Nagyon sok sztár ugyanis olyan esztelenül plasztikáztatja magát, hogy a végeredmény valóban rémisztő. A baj ezzel csak az, hogy emiatt sokan általánosítanak, és a szépészeti beavatkozásokat azonosítják ezekkel a kinézetekkel.

Nagyon sokan nincsenek megelégedve magukkal, legyen szó akár csak egy-egy testrész méretéről, alakjáról, vagy csak az öregedési folyamatok okozta ráncokról és elváltozásokról. Emellett pedig meg kell említenünk azt is, hogy néhányan egy-egy betegségből vagy annak mellékhatásaiból fakadóan szorulnának rá olyan esztétikai beavatkozásra, melyeket nem mernek meglépni.

A bizonytalanság egyik fő oka az, amit a televízióban és újságokban látunk. Ugyanis rengeteg celeb műtteti magát olyan szinten, hogy az már normálisnak nem mondható. Aki csak ezt látja, az valószínűleg nem fog semmilyen beavatkozást elvégeztetni magán, sőt, esélyes, hogy meg sem fordul a fejében még csak a gondolata sem.

Pedig ha valaki nem elégedett magával, esetleg szinte teljesen elvesztette önbizalmát, akkor érdemes lenne megfontolnia egy-egy plasztikai eljárás beiktatását. Ugyanis ha a beavatkozásokat ésszerű keretek között végzik, akkor az eredmény mesés lesz. Mind a fiatalító eljárások, mind az olyan műtétek előtt, mint a mellnagyobbítás, vagy az ajakimplantátum behelyezése, szükség van személyes konzultációkra. Az EstheticHungary Klinikán minimum egy, de akár több ilyen alkalmat is tartanak azelőtt, hogy bármibe belefognának. Ezzel biztosítják azt, hogy az eredmény nem csak a páciens minden igényének feleljen meg, hanem minél inkább természetes legyen, a saját adottságokhoz igazodva.

Ha egy plasztikai beavatkozást abban a szellemben végeznek el, hogy a kapott összkép minél esztétikusabb és valóság hűbb legyen, akkor mindenképpen elégedetten leszünk, és olyan külsővel fogunk távozni, amilyet szerettünk volna, nem pedig a rettegett kinézettel, amit nap mint nap látunk az ésszerű határokat túllépő sztárok körében.

 

Ismerje meg jobban a különböző szépészeti beavatkozásokat, és az EstheticHungary Klinikát:

http://esthetichungary.hu/

Lájkolj és kövess minket!


EstheticHungary Klinika

Google+

HairHungary

EstheticHungary - Szépészeti Blog

blogavatar

Mindig megalkuvás nélkül keressük a lehető legjobb megoldást pácienseink számára. Meggyőződésünk, hogy csak a legjobb és legoptimálisabb eredmény az amire törekedhetünk. Plasztikai és esztétikai beavatkozások a legújabb módszerekkel.