Kétféle viselkedés van azt figyelembe véve, hogyan áll hozzá valaki egy plasztikai beavatkozáshoz, illetve maga a döntés meghozatalához, hogy mit szeretne magán formáltatni. Az egyik, aki teljesen bizonytalan, és semmit nem tud pontosan, mit hogyan is szeretne, a másik, aki teljesen biztos a dolgában, néha még túlságosan is, vagyis sokszor jobban tudja – legalábbis szerinte -, hogy mi kell neki, mint a plasztikai sebész.

Mindkét esetben elengedhetetlen az, hogy józan ész segítségével, a hozzáértő személy ajánlásaival történjenek a döntéshozatalok, ugyanis másképp nem kapunk olyan eredményt, amilyenre vágyunk. Aki túl bizonytalan, abból ki kell ölni a kétségeket, aki viszont túl biztos a dolgában, segíteni kell, hogy ésszerűen válasszon.

A személyes konzultációk éppen ezért elengedhetetlenek ahhoz, hogy a tökéletes megoldást válasszuk. Nem csak kérdéseinkre kapunk válaszokat, kizárva ezzel minden kétségünket, de pontosan tudni fogjuk, mi történik a beavatkozások során, és mire lehet számítanunk.

Ha valaki csak annyit tud például, hogy túl idősnek látja az arcát, de nem tudja, pontosan mit szeretne változtatni, annak a plasztikai sebész tudja ajánlani a szemhéjkorrekciókat, a botoxos kezelést, vagy más egyéb eljárást. Ha viszont valaki azt szeretné például, hogy implantátumot helyezzenek be ajkaiba, vagy melleibe, annak olyan iránymutatást fog adni a sebész, hogy az adottságaihoz megfelelően válassza majd ki mind a formát, mind pedig a méretet.

Az EstheticHungary Klinikán minden egyes beavatkozást megelőz legalább egy, de akár több személyes konzultáció is éppen azért, hogy ne csak a páciens minden igényének feleljen meg az eredmény, hanem a természetesség és az esztétikum minden kritériumának is. Azok, akik valamilyen esztétikai eljárás mellett döntenek, teljesen biztosak így a műtétet megelőzően abban, hogy mit is szeretnének.

 

Ismerje meg jobban a különböző szépészeti beavatkozásokat, és az EstheticHungary Klinikát:

http://esthetichungary.hu/