Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Plasztikai sebész adrenalin mámorban

Az EstheticHungary klinikán még egy hónapig egészen biztosan lehet jelentkezni a mellnagyobbítás kedvezményprogramra, ahol egy szerencsés nyertes nem mindennapi ajándékot is kap. A hazai klinika végre elérhető áron kínálja a mellplasztikai szolgáltatásokat, ami gyakorta túlárazott formában érhetőek el csupán.

A beavatkozásokat végző plasztikai sebész Dr Vancsó Péter azt is kipróbálta, hogy milyen ajándékban részesül egy szerencsés nyertes, aki döntésével megerősíti, hogy a nők természetes ékszerét igenis érdemes olyanná varázsolni, mellyel maradéktalanul elégedettek lehetünk.

esthetichungary mellnagyobbítás mellplasztika dr. vancsó péter kerényi ádám drift

A klinika szakorvosa kizárólag a világ egyik legmegbízhatóbb német Polytech implantátummal dolgozik, melyekre a gyártó élettartam garanciát vállal! Személyre szóló exkluzív tanúsítványt és garancialevelet is kap minden páciens a beültetett implantátumokról és természetesen minden konzultáció és kontrollvizsgálat ingyenes!

A nem mindennapi kedvezményes lehetőség mellé tejszínhabként egy fantasztikus élményt is bezsebelhetünk ha szerencsések vagyunk, amit maga a plasztikai sebész is kellően letesztelt Kerényi Ádám kétszeres EB és OB drift versenyző utasaként.

Hogy milyen volt? Beszéljen helyettünk az erről készült video:

> További információk a mellnagyobbítás kedvezményprogramról

EstheticHungary Klinika
www.esthetichungary.hu
 

Félelem a hegektől

Az öregedés előbb vagy utóbb mindenkit utolér. Az egész testünk olyan változásokon megy át, melyeket megállítani nem nagyon tudunk. Mindenkinél beindul a ráncosodás, sok helyen bőrünk megereszkedik. Sokan döntenek amellett ilyenkor, hogy elvégeztetnek magukon szépészeti beavatkozásokat, viszont néhányan nem merik ezeket igényelni, mert tartanak tőlük.

Sok ember attól fél, hogy ugyan a plasztikai műtétek után minden utálatos rész megszépül rajtuk, azonban a legtöbb beavatkozás hegekkel járhat, és azok viszont nem mutatnak majd jól külsőjükön. Ha valaki ilyen félelmek miatt nem akar belevágni egy esztétikai eljárásba, vagy bármi más kétség gyötri, mindenképpen el kell mennie személyes konzultációra, hiszen ott minden kérdésére választ kaphat, és megtudhatja azt is, hogy az általa választott beavatkozás milyen hegekkel járhat, mennyire fog az látszódni, és mennyi a felépülési idő az eljárás után.

Ha valaki ezekkel a dolgokkal tisztában van, akkor el fognak tűnni félelmei, és nem lesz már akadálya annak, hogy kés vagy tű alá feküdjön. Az összes plasztikai műtétet ugyanis úgy tervezik már meg, hogy azok minél kevesebb heggel járjanak, és amelyek meg is maradnának, azok is szinte láthatatlanok, hiszen direkt olyan helyen ejtik meg a metszéseket, hogy a gyógyulást követően észrevehetetlenek legyenek.

A tűvel végzett beavatkozások pedig egyáltalán nem járnak sebekkel, így ilyen esetekben fel sem kell, hogy merüljön bennünk ez a kétely. Nyugodtan belevághatunk tehát a fiatalodásba, ugyanis mindegyik eljárásnak az a lényege, hogy a páciens minden igényét figyelembe véve sokkal szebben, fiatalabban és a kért eredményhez leginkább hűen távozzon.

Az EstheticHungary Klinikán minden szépészeti beavatkozást egy vagy akár több személyes konzultáció is megelőz pont azért, hogy minden kétséget eloszlatva, és minden apró részletet átbeszélve tudjon dönteni mindenki saját külsejének sorsáról.

 

Keresse fel az EstheticHungary Klinikát, és ismerje meg a fiatalító szolgáltatásokat:

http://esthetichungary.hu/

Teljes fiatalodás

Az idő vasfogát a lehető legjobban sajnos arcunk tükrözi, pont azon testrészünk, melyet mindenki lát, és amit nem is tudunk elrejteni kicsit sem. Arcunk központi része egyben a testbeszédünknek, mimikáinkkal rengeteg dolgot ki tudunk fejezni még szavak nélkül is, és pont ez a végzete orcánknak, hiszen a ráncok ettől csak egyre inkább mélyülnek az idő múlásával.


Az öregedés egyik legfeltűnőbb jele a homlokráncok mélyedése, valamint a két szemöldök közti részen kialakuló barázda. Ezen felül a szem környékén megjelenő szarkalábak, egyre nagyobb táskák, és a szinte már szemgolyónkra csüngő felső szemhéjunk szintén azt mutatják, hogy az idő egyre inkább eljár felettünk. Végül, de nem utolsó sorban megjelennek az orr és a száj körüli ráncok is, melyekre hamarosan már nem lesz elég a különböző ránctalanító kencék használata.

Ha valaki kisimult, üde arcot szeretne ismét magáénak tudni, akkor most már több különböző, elérhető megoldás közül választhat a plasztikai sebészet terén. A felső és alsó szemhéjplasztika megszűnteti a lógó szemhéjat és a duzzadt, mély táskákat, valamint a fránya szarkalábaknak is búcsút inthetünk. A botoxos kezelés segítségével eltűnhetnek homlokráncaink, és nem lesz többé komornak tűnő tekintetünk sem. A különböző helyeken elvégzett arcfeltöltésnek köszönhetően pedig minden más irritáló ránctól és redőtől megválhatunk.

Az EstheticHungary Klinikán minden fent említett eljárás elérhető, és mindenki kiválaszthatja azt, amelyik számára a legfontosabb és legszükségesebb. A beavatkozásokat minden esetben személyes ingyenes konzultációk előzik meg éppen azért, hogy a páciens elmondhassa saját elképzeléseit, hogy azokat összecsiszolva az adott lehetőségekkel aztán a legjobb eredményt kaphassuk. Bármelyik kezelésre is van szükségünk, az biztos, hogy a beavatkozás után éveket tagadhatunk majd le.

 

Ismerje meg az EstheticHungary Klinika által nyújtott arcfiatalító szolgáltatásokat:

http://esthetichungary.hu/

Alsó szemhéjplasztika

A szem központi része arcunknak, nem csak érzelmeket fejezünk ki vele, de ez az a testrészünk, mellyel felvesszük az első kontaktot más emberekkel. Beszélgetés közben egymás szemébe nézünk, és sokszor sajnos olyan dolgokat is elárul rólunk a szemünk, amit nem is szeretnénk.

Ilyen például a fáradtság, a kialvatlanság, valamint sok esetben a lelki állapotunk által hagyott nyomok – például sírás miatti duzzadtság - összképe, melyek mind tükröződnek szemünkön. A szem alatti rész különösen árulkodó jeleket mutathat a fent említett negatívumokról, hiszen bedagadhat, és mély táskák alakulhatnak ki.

Ez természetesen magától az öregedéstől is létrejöhet, nem kell hozzá a felsorolt tényezők egyike sem, azok csak még jobban gyorsítják ezt a folyamatot, és sajnos mára már egyre fiatalabb korban egyre idősebb szem néz vissza ránk a tükörből. A duzzadt táskák mellett pedig előjönnek azok a fránya szarkalábak is, melyeket mindenki utál észrevenni magán.

Az alsó szemhéjplasztika során a kialakult táskák és bőrfeleslegek megszüntetése a cél, melyet helyi érzéstelenítéssel végeznek. Ahhoz, hogy a legtökéletesebben érjük el a kívánt kinézetet, szükség van egy vagy két személyes konzultációs alkalomra, melynek során el tudjuk mondani saját igényeinket, és minden kételyünkre vagy kérdésünkre választ kaphatunk.

Aki ilyen beavatkozáson esik túl, az biztos lehet abban, hogy éveket fiatalodik, és teljesen más lesz még az arckifejezése is. A szem alatti rész most már biztosan nem fog árulkodni sem a korunkról, sem az életünk más gondjairól, ami valljuk be, manapság már sajnos mindenkit érint. Ha még tökéletesebb végeredményt szeretnénk kapni, akkor elvégeztethetjük magunkon a felső szemhéjplasztikát is, mely a felső szemhéj csüggését orvosolja. A két beavatkozás együtt csodákra képes, és tényleg egy sokkal fiatalabb tekintetet nyerhetünk.

 

Tudjon meg többet az EstheticHungary által kínált különböző arcfiatalító beavatkozásokról:

http://esthetichungary.hu/

Botox? Buli!

Ugyan a plasztikai sebészet minden ágazata egyre elterjedtebb, és egyre szélesebb célközönséggel rendelkezik, mégis nagyon sokan ódzkodnak tőle, illetve nem is gondolnak rá, mint megoldásra, mert vagy félelem, vagy ellenérzet van bennük a sok sztereotípia miatt.

 Természetes, hogy amit nem ismerünk jól, attól tartunk, illetve az is, hogy mindaddig nem is vágyunk megismerkedni bármivel, amíg valamilyen pozitív véleményt nem hallunk róla, esetleg találkozunk valamilyen pozitív eredménnyel is.

Éppen ezért találta ki az EstheticHungary Klinika csapata, hogy az egyik plasztikai eljárásról, méghozzá a botox injekciós kezelésről minden csütörtökön tart egy ingyenes, nyílt, személyes konzultációt, melyre minden érdeklődőt várnak, aki többet szeretne tudni erről a fiatalító eljárásról.

Ezeken az alkalmakon nem csak azt tudhatjuk meg, hogy mi a menete ennek a kezelésnek, illetve, hogy milyen eredményt várhatunk tőle, hanem minden felmerülő kérdésünkre is választ kaphatunk. Ezen kívül, ha valaki amellett dönt, hogy szeretne magán egy ilyen botox injekciózást végrehajtatni, akkor egy különleges kedvezményben is része lehet. Ugyanis a konzultáció résztvevői igencsak kedvező áron igényelhetik ezt a beavatkozást, amennyiben még aznap „tű alá fekszenek”.

A fiatalodás mára már nem csak egy álom. A kívánt kinézetet elérhetjük ugyanis, egyszerűen kíváncsinak és nyitottnak kell csak lennünk azokra a megoldásokra, melyek kézenfekvő segítséget nyújtanak. A botox injekció eltűnteti a mindenki által ki nem állhatott homlokráncokat, illetve a két szemöldök közti mély barázdát is. Ezzel akár éveket tagadhatunk le, és búcsút inthetünk az öregedés ezen részének egy jó darabig. Érdemes tehát ellátogatni a „Botox buliként” elnevezett nyílt napokra, hiszen lehetséges, hogy nem csak elméletben játszunk el a gondolattal, milyen lehet ráncok nélkül, hanem az estét követően akár megfiatalodva térhetünk haza.

 

Jelentkezzen a „Botox bulira”, és tudjon meg többet a kezelésről és a kedvezményről:

EstheticHungary Klinika
www.esthetichungary.hu

Lájkolj és kövess minket!


EstheticHungary Klinika

Google+

HairHungary

EstheticHungary - Szépészeti Blog

blogavatar

Mindig megalkuvás nélkül keressük a lehető legjobb megoldást pácienseink számára. Meggyőződésünk, hogy csak a legjobb és legoptimálisabb eredmény az amire törekedhetünk. Plasztikai és esztétikai beavatkozások a legújabb módszerekkel.