Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Arcfeltöltések

Sokszor szó volt már róla, hogy az emberek többségének az egyik legnagyobb gondja az öregedéssel, hogy ez egy igen látványos folyamat, főként az arcra nézve. A ráncok folyamatosan gyarapodnak és mélyülnek, ezzel együtt pedig esélytelenné válik korunk letagadása.

A botox injekciós eljárást már megismertük előző cikkekben, ahol a homlok és a két szemöldök közti rész ráncaira leltünk megoldásra, azonban van egy másik eljárás is öregedő arcunk visszafiatalítására. A beavatkozás nagyon hasonlít a botox kezelésre, mivel ezt is injekcióval végzik, azonban kicsit más a végeredmény eléréséhez használt művelet.

Ebben az esetben ugyanis a legmodernebb feltöltő anyagokat használják arra, hogy az évek során kialakult gravitációs ráncok és redők alatti hiányt megszűntessék. Mivel a bőr alatti szövetek térfogata csökken az idő múlásával, a szövetek alátámasztás nélkül maradnak, így megereszkednek. Ezt a hiányt töltik fel a kötőszövetek alapállományával megegyező, sejtmentes hyaluron savat tartalmazó anyaggal, melyet a bőr alá fecskendeznek be. Az injektálás után a bőr kisimul, a ráncok pedig eltűnnek. A beadás után az anyag néhány hónap elteltével felszívódik, viszont ezt az eljárást nyugodtan meg lehet ismételni, újrafiatalítva arcunkat.

Ezt az módszert főként az orr és az ajak körüli részen alkalmazzák, valamint az arc középső részén. A beavatkozás után arcunk kisimult és ránc nélküli lesz. Persze ahhoz, hogy minden az elképzeléseknek megfelelően történjen, és azt az eredményt kapjuk, amit szeretnénk, az arcfeltöltés előtt is, mint minden más plasztikai beavatkozás előtt, személyes konzultációkra van szükség.

Az EsheticHungary Klinikán minden felmerülő kérdésünkre választ kaphatunk az ilyen konzultációk során, és nyugodt szívvel tudjuk így rábízni magunkat a plasztikai sebészre. Az arcfeltöltés után pedig egy üde, több évvel fiatalabbnak látszó arc fog visszamosolyogni ránk a tükörből.

 

Keresse fel az EstheticHungary Klinikát, és ismerje meg a fiatalító szolgáltatásokat:

http://esthetichungary.hu/

Bosszantó asszimetria

Akkor beszélünk mellasszimetriáról, amikor a két mell közti különbség már ránézésre is zavaró. A két mell eltérhet méretében egymástól, valamint formában is különbözőek lehetnek, emellett pedig a mellbimbó elhelyezkedése és nagysága között is lehetnek nagyfokú eltérések. Sok esetben ezek a tényezők összességében eltérnek, mely igencsak bosszantó, és az önbecsülésre is rossz hatással lehet.

A nagymértékű eltérés a két mell között esztétikailag zavaró, és sok nő bizony szégyelli megmutatni magát miattuk, ezért ez kihathat a párkapcsolatra is. Azok a hölgyek, akik ezzel a problémával élnek együtt, sokkal zárkózottabbak lehetnek, és önbizalmuk sem elegendő. Ezen felül gondokat okozhat az öltözködésben is, akár már a kényelmes melltartó kiválasztásánál is akadályba ütközhetünk.

Ezt az asszimetriát egyébként okozhatja rossz testtartás, esetleg nagyobb mértékű gerincferdülés vagy a mellkas deformitása. Jelentős eltérés esetén ahhoz, hogy mind testileg, mind pedig lelkileg rendbe hozzuk magunkat, érdemes elgondolkoznunk plasztikai beavatkozás igénybevételén.

A mellplasztikának több ágazata van, melyek mind segíthetnek a különbségek kiküszöbölésében, teljesen egyénre szabva. Mivel mindenkinek más a problémája, és sosincs két ugyanolyan eltérés, ezért fontos, hogy személyes konzultációkon minden lehetőséget és felmerülő kétséget rágjunk át a plasztikai sebésszel. Mivel a műtéti beavatkozások változatosak, ezért többféle megoldás közül tudjuk kiválasztani, melyikre van pontosan szükségünk ahhoz, hogy a megálmodott külsővel térhessünk majd haza. Megoldás lehet problémánkra különböző méretű és alakú implantátumok beültetése, mellfelvarrás, mellbimbó-korrekció illetve ezek kombinált alkalmazása. Az EstheticHungary Klinikán mindegyik eljárás igénylehető, és az egyéni konzultációk során átbeszélt részletek után biztosak lehetünk abban, hogy búcsúzhatunk a kínos asszemetriától.

 

Tudjon meg többet az EstheticHungary által kínált különböző mellplasztikai beavatkozásokról:

http://esthetichungary.hu/

Kínzó önbizalomhiány

Akár férfiakról, akár nőkről beszélünk, szinte mindenkinek, egytől egyig van valami problémája saját külsejével. Ez valamilyen szinten normális, és kezelhető egy-egy trükk, szép ruha vagy új frizura segítségével, sokszor az is elég, ha néha kapunk egy-egy bókot, azonban sokaknál olyan mértékben van jelen az önbizalomhiány, hogy az kóros depresszióhoz is vezethet.

Ha engedjük elhatalmasodni azt az érzést, hogy nem vagyunk szépek, ez és az a részlet sem jó külsőnkön, sokszor szorongás és kisebbségi komplexus lehet úrrá rajtunk. Ez egy nagyon veszélyes folyamat, hiszen ha hagyjuk elmélyülni, akár még betegessé is válhat. Aki teljesen elveszíti önbizalmát, annak sajnos az önbecsülése is el fog tűnni.

Ahhoz, hogy ezt a folyamatot megfordítsuk, sikerélményekre van szükségünk, és arra, hogy ha belenézünk a tükörbe, akkor ne elkeseredjünk, hanem inkább tetsszen az, amit látunk. Elsősorban lelkileg kell helyreraknia magát az embernek, de természetesen léteznek olyan megoldások külsőnk megváltoztatására, amelyek nagymértékben hozzásegíthetnek, hogy úgy nézzünk ki, ahogy szeretnénk. Mindenkinek megvannak a maga elképzelései, hogy min lenne jó, ha változtatni tudna. Viszont sokakban nem merül fel az a kézenfekvő megoldás, hogy manapság szinte mindent formáltathatunk magunkon.

Ha az öregedés kínzó jeleit szeretnénk eltűntetni, segítségünkre lehet egy szemhéjplasztikai beavatkozás, vagy a ráncok kisimítására alkalmazott botox kezelés, esetleg az idők során megereszkedett mellek felvarrása. Amennyiben az alak, vagy a méret ad okot némi önbizalomhiányra, a hölgyeknek a mellnagyobbítás jelentheti a megoldást. Természetesen minden ilyen beavatkozás mellett csak hosszas mérlegelés után szabad dönteni, és először lelkileg kell helyreállítani a rendet, hogy utána a várt külső megszerzésével csak még kiegyensúlyozottabbak és megelégedettebbek lehessünk.

Ismerje meg az EstheticHungary Klinika által nyújtott szolgáltatásokat:

http://esthetichungary.hu/

Fiatalodás mellfelvarrással

Nagyon kevés nő elégedett teljesen a melleivel, és sokszor nem is az a probléma, hogy nagyobbakat szeretnének, hanem egyszerűen az, hogy az idő múlásával a bőr és a mirigyállomány is megereszkedik, így egyfajta lógás alakul ki. Ez nem csak esztétikailag zavaró, hanem bizony öregedésre is utal, amit nagyon nehéz elfogadni.

Az idősödéssel ez viszont teljesen kikerülhetetlen, főleg, ha ehhez hozzájön még az is, hogy időközben gyermekvállalás is történt, mely szintén befolyásolja a mellek öregedési folyamatait. Természetes, ha ezek után olyan külsőt szeretnénk, mint ami régen volt, és erre a mellfelvarrás a legjobb megoldás.

A beavatkozás során a megereszkedéssel keletkezett bőrfelesleget eltávolítják, valamint az emlő állományát formálják. Ha valaki emellett még nagyobb melleket is szeretne, össze lehet kötni a két eljárást, de nem feltétlenül szükséges a korrekció során implantátum alkalmazása.

Ahhoz, hogy a legmegfelelőbb eredményt kapjuk, szükség van személyes konzultációra minden ilyen beavatkozás előtt. Ilyenkor a lehetőségek mérlegelését és a páciens saját kívánságait is össze kell hangolni. A mellfelvarrás után kebleink teltebbek és formásabbak lesznek, valamint a műtét során olyan tényezőt is megváltoztattathatunk, mint a mellek közti asszimetria, ami szintén nagyon sok nőt zavar már fiatalabb korban is, az idő múlásával pedig ez is egyre nagyobb mértékben csorbít a kialakított önképen.

Ahhoz tehát, hogy melleink újra fiatalosan nézzenek ki, és a megereszkedés helyét a feszesség vegye át, nem feltétlen szükséges idegen anyag behelyezése. Implantátumot csak abban az esetben használnak, ha a páciensnek ez kifejezetten igénye, vagy ha a tökéletes eredményhez ez elengedhetetlen. 

 

Keresse fel az EstheticHungary Klinikát, és ismerje meg a mellplasztikai szolgáltatásokat:

http://esthetichungary.hu/

Még a fejfájásra is jó!

Nem is gondolnánk, hogy némely szépészeti eljárásnak olyan hatásai is vannak, melyek az egészségünk szempontjából igen sokat tudnak segíteni. Ilyen megközelítésből talán senki meg sem fontolja, hogy elvégeztessen magán valamilyen esztétikai beavatkozást, pedig sok esetben orvosolná gondunkat, amivel talán már hosszú ideje küzdünk különböző gyógyszerekkel.

Ilyen például a folyamatosan visszatérő fejfájás, mely nagyon sok embert érint manapság. Ezt ugyanis okozhatja a túlzott izomtónusok kialakulása a homlok környékén. Az izomtónus nem más, mint az izmok vérrel telt, feszes állapota, ami a rendszeres, folyamatos mozgatások hatására alakul ki az izmokat beidegző, mozgató idegsejtek fokozott aktivizálása által. Ez tulajdonképpen a mimikánk szünet nélküli alkalmazása és az érzelmeink folyamatos kifejezése a homlok izmainak használatával.

Az ilyen módon kialakuló fejfájást megszüntetheti egy botox kezelés, melynek során botulinum toxinnal bénítják le átmenetileg a homlok és a két szemöldök közti részen található izmokat. A beavatkozás hatására a dinamikus ráncok megszűnnek, a bőr teljesen kisimul és járulékos hatásként a túlzott izomtónusoknak köszönhető fejfájás is megszűnik.

Ez a szépészeti eljárás tehát nem csupán arra alkalmas, hogy visszanyerjük fiatalságunkat, ezzel együtt növeljük önbizalmunkat, és szívesen nézzünk tükörbe, ahonnan egy üde, kisimult arc néz majd vissza ránk, hanem olyan kellemetlenséget is megoldhatunk vele pluszként, mint a kínzó fejfájás.

Amennyiben többet szeretne tudni erről az esztétikai beavatkozásról, keresse fel az EstheticHungary Klinikát, ahol minden csütörtökön egy nyílt nappal várják a kedves pácienseket. Ezen az ingyenes konzultáción mindent megtudhatunk a botox kezelésről, és minden felmerülő kérdésünkre választ kaphatunk. A „botox buli” zárásaként pedig különleges kedvezményt vehet igénybe az, aki szeretné kipróbálni ezt a fantasztikus fiatalítást.

Jelentkezzen az ingyenes konzultációra, és tudjon meg többet a botox kezelésről:

EstheticHungary Klinika
www.esthetichungary.hu

Lájkolj és kövess minket!


EstheticHungary Klinika

Google+

HairHungary

EstheticHungary - Szépészeti Blog

blogavatar

Mindig megalkuvás nélkül keressük a lehető legjobb megoldást pácienseink számára. Meggyőződésünk, hogy csak a legjobb és legoptimálisabb eredmény az amire törekedhetünk. Plasztikai és esztétikai beavatkozások a legújabb módszerekkel.