Nagyon kevés nő elégedett teljesen a melleivel, és sokszor nem is az a probléma, hogy nagyobbakat szeretnének, hanem egyszerűen az, hogy az idő múlásával a bőr és a mirigyállomány is megereszkedik, így egyfajta lógás alakul ki. Ez nem csak esztétikailag zavaró, hanem bizony öregedésre is utal, amit nagyon nehéz elfogadni.

Az idősödéssel ez viszont teljesen kikerülhetetlen, főleg, ha ehhez hozzájön még az is, hogy időközben gyermekvállalás is történt, mely szintén befolyásolja a mellek öregedési folyamatait. Természetes, ha ezek után olyan külsőt szeretnénk, mint ami régen volt, és erre a mellfelvarrás a legjobb megoldás.

A beavatkozás során a megereszkedéssel keletkezett bőrfelesleget eltávolítják, valamint az emlő állományát formálják. Ha valaki emellett még nagyobb melleket is szeretne, össze lehet kötni a két eljárást, de nem feltétlenül szükséges a korrekció során implantátum alkalmazása.

Ahhoz, hogy a legmegfelelőbb eredményt kapjuk, szükség van személyes konzultációra minden ilyen beavatkozás előtt. Ilyenkor a lehetőségek mérlegelését és a páciens saját kívánságait is össze kell hangolni. A mellfelvarrás után kebleink teltebbek és formásabbak lesznek, valamint a műtét során olyan tényezőt is megváltoztattathatunk, mint a mellek közti asszimetria, ami szintén nagyon sok nőt zavar már fiatalabb korban is, az idő múlásával pedig ez is egyre nagyobb mértékben csorbít a kialakított önképen.

Ahhoz tehát, hogy melleink újra fiatalosan nézzenek ki, és a megereszkedés helyét a feszesség vegye át, nem feltétlen szükséges idegen anyag behelyezése. Implantátumot csak abban az esetben használnak, ha a páciensnek ez kifejezetten igénye, vagy ha a tökéletes eredményhez ez elengedhetetlen. 

 

Keresse fel az EstheticHungary Klinikát, és ismerje meg a mellplasztikai szolgáltatásokat:

http://esthetichungary.hu/