Sokszor szó volt már róla, hogy az emberek többségének az egyik legnagyobb gondja az öregedéssel, hogy ez egy igen látványos folyamat, főként az arcra nézve. A ráncok folyamatosan gyarapodnak és mélyülnek, ezzel együtt pedig esélytelenné válik korunk letagadása.

A botox injekciós eljárást már megismertük előző cikkekben, ahol a homlok és a két szemöldök közti rész ráncaira leltünk megoldásra, azonban van egy másik eljárás is öregedő arcunk visszafiatalítására. A beavatkozás nagyon hasonlít a botox kezelésre, mivel ezt is injekcióval végzik, azonban kicsit más a végeredmény eléréséhez használt művelet.

Ebben az esetben ugyanis a legmodernebb feltöltő anyagokat használják arra, hogy az évek során kialakult gravitációs ráncok és redők alatti hiányt megszűntessék. Mivel a bőr alatti szövetek térfogata csökken az idő múlásával, a szövetek alátámasztás nélkül maradnak, így megereszkednek. Ezt a hiányt töltik fel a kötőszövetek alapállományával megegyező, sejtmentes hyaluron savat tartalmazó anyaggal, melyet a bőr alá fecskendeznek be. Az injektálás után a bőr kisimul, a ráncok pedig eltűnnek. A beadás után az anyag néhány hónap elteltével felszívódik, viszont ezt az eljárást nyugodtan meg lehet ismételni, újrafiatalítva arcunkat.

Ezt az módszert főként az orr és az ajak körüli részen alkalmazzák, valamint az arc középső részén. A beavatkozás után arcunk kisimult és ránc nélküli lesz. Persze ahhoz, hogy minden az elképzeléseknek megfelelően történjen, és azt az eredményt kapjuk, amit szeretnénk, az arcfeltöltés előtt is, mint minden más plasztikai beavatkozás előtt, személyes konzultációkra van szükség.

Az EsheticHungary Klinikán minden felmerülő kérdésünkre választ kaphatunk az ilyen konzultációk során, és nyugodt szívvel tudjuk így rábízni magunkat a plasztikai sebészre. Az arcfeltöltés után pedig egy üde, több évvel fiatalabbnak látszó arc fog visszamosolyogni ránk a tükörből.

 

Keresse fel az EstheticHungary Klinikát, és ismerje meg a fiatalító szolgáltatásokat:

http://esthetichungary.hu/