A nyár közeledtével nagyon sokan úgy gondolják, hogy először felvisznek magukra egy alapszínt szolárium segítségével, majd napozáskor már nem lesz problémájuk a leégéssel, hanem egyszerűen kifeküdhetnek a napozóágyra, minden gond nélkül. Az alapgondolat nem rossz, azonban a túlzásba vitt szolárium következményeivel is számolnunk kell.

A fent említett gondolat általában olyan emberek fejéből pattan ki, akik télen is használják a szolárium adta kényeztetést, sőt, az egyik legfontosabb dolognak tartják kinézetükben, hogy barnák legyenek télen-nyáron. A gond csak az, hogy hiába esztétikus valaki barna bőrrel, hiszen az mindenkinek jól áll, sajnos ennek az életmódnak előbb utóbb olyan velejárói lesznek, melyre valószínűleg nem számít a barnulás szenvedéllyel megáldott egyén.

Ugyanis a túl sok szolárium ugyanúgy, ahogyan a túl sok napozás, kiszárítja a bőrt, és ráncossá, öreggé teszi azt, akármennyire is figyelünk arra, hogy elegendő krémmel próbáljuk ezt meggátolni. Aki tényleg szenvedélyesen űzi a barnulást, annak már fiatalon olyan ráncai lesznek, amelyek egyébként csak sokkal később jelennének meg.

A mély redők nagyon csúnyák tudnak lenni, és éveket idősítenek arcunkon. És legtöbb esetben mikor ez észrevehetővé válik, akkor már nem tudjuk visszafordítani a ráncosodásunkat. Ilyenkor, és más olyan helyzetekben, amikor a túlzott ráncosodás zavar minket, bizony el kell gondolkoznunk azon, hogyan lépjünk fel ellene.

Az EstheticHungary Klinikán többféle szépészeti eljárás közül választhat az, akinek idegesítő és túlságosan szembetűnő ráncaival sokkal idősebbnek tűnik az arca, mint szeretné. Ez nem csak a külvilág számára fontos, hanem saját magunknak is, hiszen ha öregebbnek nézünk ki, az nem segít önbizalmunkon, és nem fogjuk jól érezni magunkat a bőrünkben. A botox injekció, az arcfeltöltések, a szemhéjplasztika mind segíteni tud ezen, attól függően, hogy személyre szabva kinek mi felel meg a legjobban problémájának megsegítésére.  

 

Ismerje meg jobban a különböző szépészeti beavatkozásokat az EstheticHungary Klinikán:

http://esthetichungary.hu/