Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Vastagabb ajkak

Az ajakvastagítás mára már egy nagyon elterjedt szépészeti beavatkozás, viszont még mindig mindenki elsőre az injekciós megoldásra gondol. Pedig van már egy sokkal újabb, és tökéletesebb megoldás arra, ha valaki igéző, vastagabb szájjal szeretne megjelenni. A PermaLip implantátum nem csak biztonságos, hanem tartós is.

A PermaLip egy olyan tartós szilikon implantátum, amelyet egy rövid ambuláns műtét során helyeznek be az ajkakba. A műtétet helyi érzéstelenítéssel végzik. A beültetett implantátumot bármikor el lehet távolítani, ha meggondolná magát a páciens, azonban ha az eljárást követően meglátja az eredményt, aligha lesz erre szükség.

Mivel a beültetett implantátum nem szívódik fel a beinjektált anyaggal szemben, így egy ténylegesen tartós megoldásról beszélünk. Ezáltal semmiféle ismétlésre sem kell sort keríteni, ellentétben az injekciós feltöltésekkel, melyek során ez mindig szükséges volt. Mindenképpen kényelmesebb és jobb megoldás tehát az ajakimplantátum mellett döntetni.

A beavatkozást természetesen itt is személyes konzultáció előzi meg, ahol a plasztikai sebész segítségével ki tudjuk választani a méretében és alakjában is megfelelő, szánkhoz leginkább illő implantátumot. Ezzel a lépéssel pedig biztosítjuk, hogy a végeredmény amellett, hogy teltebb és vastagabb ajkakat jelent, a lehető legtermészetesebben fog hatni. Búcsút inthetünk tehát a „kacsaszájnak” csúfolt, megnagyobbított ajkaknak, hiszen egy tökéletesen formás, esztétikus, természetes szájat fogunk kapni.

Az EstheticHungary Klinikán most bevezető áron juthatnak hozzá ehhez a forradalmian új megoldáshoz azok, akik ezt az eljárást szeretnék választani. A pácienseknek módjuk van arra, hogy csak a felső vagy csak az alsó ajkukat vastagítsák, de természetesen a kettőt egy lépésben is kérhetik. Az eredmény mindenképpen olyan lesz, amilyet elképzeltünk magunknak.

Bővebben a Klinikáról, és a PermaLip ajakvastagításról:

EstheticHungary Klinika
www.esthetichungary.hu

Babavállalás előtt

A hölgyek körében egyre elterjedtebb az, hogy akár esztétikai, akár egészségügyi okok miatt meg szeretnék csináltatni melleiket. Nagyon sokat dob ugyanis az önértékelésünkön, ezzel együtt az általános hangulatunkon, a lelki világunkon, ha úgy nézhetünk ki, ahogy azt álmainkban elképzeljük. És valljuk be, a mellek azon testrészek közé tartoznak, melyekkel a legtöbben nincsenek megelégedve.

Azonban egy mellnagyobbító vagy esetleg csak formázó műtét előtt számot kell vetnünk minden körülménnyel, hogy az eredmény a lehető legszebb legyen. Az egyik nagy kérdés akkor merül fel, ha a páciens épp gyermekvállalás előtt áll. Ugyanis ha valaki biztos abban, hogy babát szeretne, és abban is biztos, hogy melleit plasztikáztatni akarja, érdemes elgondolkodni azon, hogy a kettőt hogyan hangolja össze.

A beültetett implantátum ugyan semmilyen problémát vagy nehézséget nem okoz a szoptatáskor, viszont ha tudunk várni még a beavatkozásra, akkor a legjobb döntés az, ha csak szülés, illetve a szoptatási időszak után vágunk bele a műtétbe. Ugyanis a terhesség ideje alatt, majd a szülés utáni szoptatás szakaszában a női emlők mind méretükben, mind pedig alakjukban is nagymértékben megváltozhatnak. Éppen ezért számos esetben előfordul az is, hogy aki korábban nem akart mellkorrekciót végrehajtatni magán, az is ehhez a megoldáshoz fordul, vagy aki már implantátummal rendelkezik, szükséges szintén egy korrekciós beavatkozás ezen időszak után.

Testünkben rengeteg változás megy át, amikor teherbe esünk, és kihordunk egy kisbabát. Ezért mindenképpen javasolt a mellplasztika mellett csak a szoptatást követően döntenünk. Így nem csak az eredeti elképzeléseinket tudjuk megvalósítani ezzel, hanem a babavállalással járó változásokat is vissza tudjuk állítani. A személyes konzultáció, mint minden szépészeti beavatkozás előtt, itt is elengedhetetlen, melynek segítségével a legjobb döntést fogjuk tudni meghozni majd.

 

Tudjon meg többet a mellplasztikáról és az EstheticHungary Klinika többi szolgáltatásáról:

http://esthetichungary.hu/

Mindent a szemnek

A szem a lélek tükre. Ezt a kifejezést nem véletlenül ismeri mindenki, hiszen nagy igazságon alapul. Szemünkkel vesszük fel ugyanis az első kontaktot más emberekkel, és a legtöbb érzelmet, hangulatot is szemünkkel tudjuk kifejezni, sokszor akaratlanul is. Amikor a szemünk táskás, fáradt és fénytelen, az bizony elárulhatja, milyen életmódot is folytatunk.

A természetes öregedés mellett sajnos ma már nagyon sokat ronthat a kinézetünk helyzetén az, hogy hogyan élünk. A helytelen táplálkozás, a sok stressz, a dohányzás, az alkohol és főként a kevés alvás igen rá tudja nyomni a bélyegét szervezetünkre. Ha valaki a fent említett negatív dolgokból akár csak egyet is túlzásba visz, már rosszat jelent, viszont ki kell jelenteni, hogy sajnos a legtöbb esetben szinte mind előfordul életünkben, és nem is keveset.

Ezek együttvéve pedig felgyorsítják az idő múlását, méghozzá úgy, hogy mélyítik ráncainkat, bőrünk, hajunk egészségtelen, fénytelen lesz, és bizony az egyik első és legszembetűnőbb változás arcunkon megy át. A szemünk környéke ebből a szempontból igen kényes rész, hiszen a felső szemhéjnál a csüggés, alsó szemhéjnál pedig az egyre duzzadó táskák alakulnak ki, nem beszélve a szem környéki ráncokról, szarkalábakról.

Ha újra fiatal tekintetet szeretnénk, ma már létezik rá megoldás, mely gyorsan és olyan formában oldja meg szem környéki gondjainkat, amilyenben mi szeretnénk. A felső szemhéjplasztika ugyanis megszűnteti a felső szemhéj zavaró csüngését, az alsó szemhéjplasztika pedig eltűnteti a csúnya táskákat. Van, akinek már az egyik is nagy segítséget jelenthet, de ha mindkét beavatkozást elvégeztetjük magunkon, teljesen biztos az, hogy egy új, évekkel fiatalabb szempár néz majd a világra, egy sokkal üdébb és szintén fiatalabb lelket tükrözve.

Az EstheticHungary Klinikán mindkét eljárás elérhető, így mindenki a saját igényeinek megfelelően tud dönteni, melyiket szeretné elvégeztetni magán. A döntésben természetesen segítenek a beavatkozások előtti személyes konzultációk, ahol minden kétségünkre és kérdésünkre választ kaphatunk.

Ismerje meg jobban az EstheticHungary Klinika által nyújtott szemhéjplasztikai szolgáltatásokat:

http://esthetichungary.hu/

Gyönyörű ajkak

A nőiesség egyik legszebb és legnagyobb ékköve a női ajak. Minél teltebbek az ajkaink, annál érzékibb látványt nyújtunk, és köztudott, hogy a férfiak körében is nagy elismertségnek örvend a vastag száj. Persze ez nem mindenkinek adatik meg, sokan születnek vékony ajkakkal, ami lehet annyira zavaró, hogy ezen változtatni szeretnének.

Az ajakfeltöltés mára már egy nagyon ismert és sokak által használt esztétikai beavatkozás. A celebek körében rengetegen döntöttek már ezen eljárás mellett, és bizony egyre többen csináltatnak teltebb ajkakat azok is, akik nem tűnnek fel nap, mint nap a képernyőn vagy a címlapokon.

Azonban az ajakfeltöltéssel szemben van egy olyan eljárás, ami végleges megoldást nyújt. Ez a PermaLip tartós ajakimplantátum, melynek segítségével nem kell rendszeresen töltetni ajkainkat. Az implantátum kerek átmérője biztosítja a gyönyörű formát, és szánk mozgatása közben egy külső személő észre sem veszi, hogy nem természetes teltséggel áll szemben. Az ajkak nőiesen érzékiek lesznek, és a száj környéki ráncok is megszűnnek.

Az implantátum emellett bármikor eltávolítható, de ha valaki ezt az eljárást választja, az biztos lehet benne, hogy nem akar majd megválni tőle. A gyönyörű, formás, telt ajkak ugyanis vonzzák a tekintetet és az elismerést. Mivel az implantátum különböző átmérőben és hosszúságban is kapható, mindig a páciens szájához igazítva választják ki a megfelelőt ahhoz, hogy minél természetesebb és kulturáltabb összhatást kapjunk.

Ez a forradalmian új ajaknövelő eljárás májustól elérhető már az EstheticHungary Klinikán is. Érdemes felkeresni tehát a Klinikát, és többet megtudva erről a beavatkozásról, annak menetéről, és az implantátumról nem lesz kérdés, hogy aki teltebb ajkakat szeretne, emellett fog dönteni.

 

Keresse fel az EstheticHungary Klinikát, hogy többet megtudhasson a PermaLip-ről:

http://esthetichungary.hu/

Nem csak nőknek!

Ha kimondjuk a szót, hogy plasztikai műtét, akkor mindenkinek szinte egyből csak hölgyek jutnak eszébe, hiszen a mellnagyobbítást, a mellfelvarrást és a többi ránctalanító beavatkozást általában csak nőkhöz kötjük. Pedig manapság már egyre több férfi dönt a fiatalító eljárások alkalmazása mellett, persze itt nem a mellplasztikára kell elsősorban gondolnunk, bár ilyet is hallhattunk már nemrég a celebvilágban.

A férfiak nem is hinnénk, hogy mennyire hiúak, sokszor több időt képesek eltölteni a tükör előtt, vagy az öltözködéssel, mint nőnemű társaik. Persze általában ezt rejtve teszik, ezért nem is képzelnénk róluk, hogy mennyire nincsenek megelégedve sok esetben ők sem a külsejükkel.

Az öregedés ugyanúgy eléri őket is, mint a hölgyeket, a fránya ráncokat ők sem tudják takarni, kisimítani és a zsírpárnák is ugyanolyan könnyen rakódnak már minden testrészükre, mint nálunk, lányoknál.

Nagyon kevesen vannak azonban köztük, akik eljátszanak a gondolattal, hogy fiatalító eljárás segítségét kérjék. Ahogy ránctalanító krémet is csak nagyon kevesen alkalmaznak, vagy csak úgy, hogy titokban, úgy bele sem gondolnak, hogy a ránctalanító eljárások, a zsírleszívás, és egyéb plasztikai beavatkozások bizony az ők gondját is megoldhatnák.

A sztárvilágban azonban egyre gyakrabban hallani, hogy bizony az erősebb nem is képviselteti magát a plasztikai sebészeknél. Félre kell tehát tenni az olyan sztereotípiákat, hogy a szépészeti beavatkozások nem a férfiaknak valók, és bele kell vágni, ha már nem tetszik az, amit a tükörben látunk. Az EstheticHungary Klinikán nem csak a hölgyek, de az úriemberek is kedvükre válogathatnak azon eljárások közül, melyek segítségével majd éveket tagadhatnak le, és nem csak lelkükben lesznek fiatalok ezután.

 

Bővebben a Klinikáról, és a szépészeti eljárásokról:

EstheticHungary Klinika
www.esthetichungary.hu

Lájkolj és kövess minket!


EstheticHungary Klinika

Google+

HairHungary

EstheticHungary - Szépészeti Blog

blogavatar

Mindig megalkuvás nélkül keressük a lehető legjobb megoldást pácienseink számára. Meggyőződésünk, hogy csak a legjobb és legoptimálisabb eredmény az amire törekedhetünk. Plasztikai és esztétikai beavatkozások a legújabb módszerekkel.