Akár használunk rúzst, akár nem, egy biztos, hogy a női ajkak meghatározzák az egész arc szerkezetét, fontos szerepet töltenek be a mimikában és sokszor olyan érzelmeket is kifejeznek, melyeket nem is biztos, hogy tulajdonosuk szeretne.

A mosoly, a biggyesztett száj, a csókküldés és még nagyon sok más kifejezés, melyet ajkainkkal teszünk, igen nagymértékben meghatározzák egész stílusunkat, kinézetünket. Egy biztos, ha egy gyönyörű, élettel teli száj húzódik csábos mosolyra, annak nehezen lehet ellenállni.

Éppen ezért ha egy nőnek szép, formás, vastag ajkai vannak, bizony könnyen le tudja venni a másik nemet a lábairól. Nincs olyan hölgy, akinek nem állna jól a vastag száj, és nem adna sokkal puhább és ugyanakkor erőteljesebb kisugárzást arcának.

Persze nem mindenki születik telt ajkakkal, éppen ezért találták ki azt a természetességre törekvő eljárást, mellyel mindenkinek olyan szája lehet, amilyet megálmodott magának, a saját formáknak megfelelően. A PermaLip ajakimplantátummal gyönyörű, élettel teli, dús ajkaink lehetnek, és mindezt olyan kivitelezésben, ami nem rugaszkodik el a valóságtól, még csak közelébe sem érve annak, amit inkább nevetségesnek, mint szépnek látnánk. Mivel az implantátumok különböző méretben és alakban biztosítják, hogy az egyéni paramétereknek megfelelő legyen az eredmény, biztosak lehetünk abban, hogy nem fogjuk megbánni, ha emellett a beavatkozás mellett döntünk.

Az EstheticHungary Klinikán ráadásul bevezető áron juthatnak a páciensek az ajakvastagításhoz. Attól függően, kinek milyen igényei vannak, lehet választani csak alsó vagy csak felső ajakplasztikát, de ha valaki mindegyiket meg szeretné csináltatni, arra is van lehetősége. Az eljárás után nem csak szép eredményt kapunk, hanem egy állandó megoldást is, hiszen az eddigi injektálós ajakfeltöltéssel szemben ennél a beavatkozásnál nem kell mindig visszajárni újra töltetni az ajkakat.

 

Tudjon meg többet a Klinikáról, és a PermaLip ajakvastagításról:

EstheticHungary Klinika
www.esthetichungary.hu