Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Ajak-alakok

Van, akinek keskeny, van, akinek vastag, van, akinek kicsi és van, akinek nagy, de mégis milyen titkokat rejthet az ember szájának formája? Nem is hinnénk, de bizony sok dolgot elárul rólunk az, hogy milyen alakú ajkakkal rendelkezünk.

A vastag, széles ajkak viselője általában szenvedélyes, kezdeményező, és amit el akar érni, azt el is éri. Élvezi az életet, a szabadságot és a függetlenséget. A telt, viszont kicsi ajkak romantikus jellemre utalnak, érzelmi világuk gazdag és széles. Akiknek a felső ajkuk vastagabb, igen domináns személyek, akik folyton sikerre és elismerésre vágynak. Ezen kívül magabiztosak és kitartóak, amibe belekezdenek, mindképp véghezviszik. Akiknek viszont az alsó ajka vastagabb, azok titokzatosak, egyediek és egy kissé különcök is, legyen szó a divatról vagy bármi másról. A szűk, viszont egyben széles ajkak arról árulkodnak, hogy viselőjük egy realista személy, aki két lábbal él a földön, sok esetben szinte megközelíthetetlenek, és szeretnek mindent maguk intézni. A szűk és egyben kicsi ajkakkal rendelkezők igazán kalandvágyóak és optimisták. Keresik a kihívásokat, és sokszor spontán döntéseket hoznak.

A fenti leírások általában igazak, azonban nem kőbe vésett eredmények. Természetesen nem mindenkire illik rá mindez, és sokan nincsenek is megelégedve ajkaikkal. Nem véletlenül akarnak többen vastagabb szájat, teltebb ajkakat. Az viszont bizonyos, hogy ha valaki olyanra formáltatja száját, amilyenre mindig is vágyott, annak kisugárzása is meg fog változni, és talán éppen olyan lesz személyiségileg is, amilyen mindig is szeretett volna lenni. Ugyanis ha meg vagyunk elégedve kinézetünkkel, akkor megnő önbizalmunk is, és sokkal jobban fogjuk érezni magunkat bőrünkben.

A PermaLip ajakimplantátum lehetőséget ad mindenkinek arra, hogy olyan méretbeli és formabeli változtatást igényeljen, ami az egyéniségének és elképzeléseinek a legmegfelelőbb. Ezen felül a beavatkozás után egy természetes és esztétikus végeredményt kapunk, ami szintén növelni fogja szépségünket.

 

Forrás: http://www.eletforma.hu/test-es-lelek/a_szad_formaja_a_szexualitasodrol_is_arulkodikteszteld/

Keresse fel az EstheticHungary Klinikát, hogy többet megtudhasson a PermaLip-ről:

http://esthetichungary.hu/

Előtte – utána

Nagyon sok olyan reklámmal találkozhatunk nap, mint nap, ahol manipulálni próbálnak minket különböző képekkel, fotókkal, és úgy akarnak egy-egy terméket eladni, hogy elhitetik velünk sokszor a csodát is. Az ilyen képeknek nem szabad bedőlnünk, viszont természetesen létezik a másik oldal is, amikor viszont a fotók segíthetnek meghozni döntéseket.

Ha tudunk különbséget tenni az átverések és a valódi eredmények között, akkor nem kell félnünk, biztosan jól fogunk dönteni. Persze ahhoz nem csak a képek kellenek, hanem maga az elhatározás is, hogy tulajdonképpen mit is várunk el, milyen eredményeket szeretnénk.

Az EstheticHungary Klinikán több plasztikai műtét és esztétikai beavatkozás közül tud választani az, aki nem elégedett magával és külsejével. Lehet szó az öregedés jeleiről, vagy csak valamely részünkről, melynek formájával vagy épp nagyságával nem tudunk kibékülni, az biztos, hogy itt megoldásra fogunk tudni lelni.

Az ilyen beavatkozásokról azonban sokan azt gondolják, hogy a végeredmény túl mű, mesterkélt és a valóságtól nagyon elrugaszkodó lesz. A probléma az, hogy hiába egyre elterjedtebbek ezek az eljárások, még mindig nem ismerjük őket pontosan, részletesen, és csak arra tudunk hagyatkozni, amit hallani vagy látni lehet például a médiában. Az igazság az, hogy ha egy plasztikai beavatkozást professzionálisan hajtanak végre, akkor az annyira természetesnek és esztétikusnak hat, hogy eszünkbe se jutna, hogy itt történt bármilyen beavatkozás.

Azonban ha valaki bizonytalan, akkor természetes, hogy fél a végeredménytől, illetve magától az eljárásoktól. Ilyenkor viszont tényleg jól jönnek azok a bizonyos „előtte – utána” fényképek, amelyeken látható, hogy milyen szép és esztétikus tud lenni az eredmény. Legyen szó arcunk fiatalításáról, melleink korrigálásáról és/vagy nagyobbításáról, ajkaink formálásáról stb., egy biztos, hogy ha pozitív képet látunk magunk előtt, akkor sokkal könnyebben vágunk majd bele saját magunk alakításába. Ezt egyébként a személyes konzultációk még inkább serkentik, így aki kés vagy tű alá fekszik, az már biztos lehet a dolgában.

 

Bővebben a különböző szépészeti beavatkozásokról, és az EstheticHungary Klinikáról:

http://esthetichungary.hu/

Hirtelen fogyás

Sokan szenvednek a túlsúlytól, Magyarországon a felnőtt lakosság 60 %-a túlsúlyos, 27 %-a pedig elhízott, ami sajnos egy nagyon rossz arány. Nem csak az étkezés miatt magasak ezek az adatok, hanem az életvitel, a kevés mozgás és a sok stressz is képes tenni rá egy lapáttal.

Az elhízás nem csak esztétikailag jelent problémát, hanem bizony az egészségünkre nézve is nagyon veszélyes dolgokat eredményezhet. A magas koleszterin- vagy épp vércukor szint komoly betegségekhez is vezethet. E mellet pedig előfordulhat olyan is, hogy épp egy betegség okozza az elhízást, ilyen lehet például a nem helyesen működő pajzsmirigy, vagy hormonális problémák.

Az elhízást nem könnyű megállítani, és főként tenni ellene nagyon nehéz. Rengeteget kell azért elkövetni, hogy valaki le tudjon fogyni, és azt meg tudja tartani. Sokszor elég az életmódváltás, ami már magában egy nagyon komoly erőfeszítést igényel, de természetesen sok esetben kellenek hozzá gyógyszeres kezelések vagy egyéb más beavatkozások.

Amikor azonban sikerül leadni a sok-sok kilót magunkról, akkor szembe kerülünk egy olyan problémával, ami főleg esztétikailag zavaró, méghozzá a megnyúlt bőrrel testünk több részén, de főképp azokon a részeken, ahol a legnagyobb zsírréteget tároltuk, vagyis a hasunkon.

Az EstheticHungary Klinikán végzett hasplasztikai beavatkozások során a hasfalon található megnyúlt, megereszkedett bőrréteget távolítják el úgy, hogy a hegek gyakorlatilag láthatatlanok lesznek, hiszen a fürdőruha vagy az alsónemű takarni fogja őket. Mivel egyéntől függ, hogy milyen mértékű beavatkozásra lesz szükség, így minden egyes műtétet személyes konzultáció előz meg, ahol minden részletet megtudhatunk. A végeredmény teljesen felemelő lesz, hiszen nem csak arra lehetünk büszkék, hogy sikerült legyőzni a hasunkon megtelepedő, fránya zsírrétegeket, hanem bőrünk sem fog emlékeztetni már arra minket, hogy milyen alakunk volt régen, és egy tökéletes, feszes has lesz a végeredmény.

 

Tudjon meg többet a Klinikáról, és a hasplasztikáról:

EstheticHungary Klinika
www.esthetichungary.hu

Agyonszolizva

A nyár közeledtével nagyon sokan úgy gondolják, hogy először felvisznek magukra egy alapszínt szolárium segítségével, majd napozáskor már nem lesz problémájuk a leégéssel, hanem egyszerűen kifeküdhetnek a napozóágyra, minden gond nélkül. Az alapgondolat nem rossz, azonban a túlzásba vitt szolárium következményeivel is számolnunk kell.

A fent említett gondolat általában olyan emberek fejéből pattan ki, akik télen is használják a szolárium adta kényeztetést, sőt, az egyik legfontosabb dolognak tartják kinézetükben, hogy barnák legyenek télen-nyáron. A gond csak az, hogy hiába esztétikus valaki barna bőrrel, hiszen az mindenkinek jól áll, sajnos ennek az életmódnak előbb utóbb olyan velejárói lesznek, melyre valószínűleg nem számít a barnulás szenvedéllyel megáldott egyén.

Ugyanis a túl sok szolárium ugyanúgy, ahogyan a túl sok napozás, kiszárítja a bőrt, és ráncossá, öreggé teszi azt, akármennyire is figyelünk arra, hogy elegendő krémmel próbáljuk ezt meggátolni. Aki tényleg szenvedélyesen űzi a barnulást, annak már fiatalon olyan ráncai lesznek, amelyek egyébként csak sokkal később jelennének meg.

A mély redők nagyon csúnyák tudnak lenni, és éveket idősítenek arcunkon. És legtöbb esetben mikor ez észrevehetővé válik, akkor már nem tudjuk visszafordítani a ráncosodásunkat. Ilyenkor, és más olyan helyzetekben, amikor a túlzott ráncosodás zavar minket, bizony el kell gondolkoznunk azon, hogyan lépjünk fel ellene.

Az EstheticHungary Klinikán többféle szépészeti eljárás közül választhat az, akinek idegesítő és túlságosan szembetűnő ráncaival sokkal idősebbnek tűnik az arca, mint szeretné. Ez nem csak a külvilág számára fontos, hanem saját magunknak is, hiszen ha öregebbnek nézünk ki, az nem segít önbizalmunkon, és nem fogjuk jól érezni magunkat a bőrünkben. A botox injekció, az arcfeltöltések, a szemhéjplasztika mind segíteni tud ezen, attól függően, hogy személyre szabva kinek mi felel meg a legjobban problémájának megsegítésére.  

 

Ismerje meg jobban a különböző szépészeti beavatkozásokat az EstheticHungary Klinikán:

http://esthetichungary.hu/

Tökéletes has

A lapos, feszes és izmos has nem csak minden nőnek az álma, hanem bizony a férfiaké is – főleg a nőkön. Mindenki szeretné elérni, hogy tökéletes hasa legyen, de sokszor nem elég az, amit meg tudunk tenni érte. Főleg nyáron, a bikini szezon ideje alatt vesszük észre, hogy mennyi problémánk is van ezzel a testrésszel, amit inkább takargatnánk, mint mutogatnánk.

A zsírleszívás természetesen nem válthatja ki a fogyókúrát, vagy a sport által elért eredményeket, nem is tudja. Ha valaki súlyfelesleggel rendelkezik, annak bizony neki kell állnia, és tennie kell ellene. Nagyon fontos a megfelelő étrend, és a kellő mennyiségű mozgás bevezetése életünkbe. A többi formálásról csak ezután eshet szó.

Ugyanis sok esetben akármennyire is fogyunk és alakulunk éppen olyanná, amilyenek lenni szeretnénk, sajnos vannak olyan kényes helyek – a deréktájon, a csípőnél és az alhason -, melyek akkor is makacs zsírréteggel rendelkeznek, ha mindent megteszünk azért, hogy megszűnjenek. Ilyenkor jöhet szóba a zsírleszívás, mely ezeken a területeken elvékonyítja a zsírréteget a bőr alatt, így korrigálva testkontúrjainkat.

Ezt a szépészeti eljárást minden esetben megelőz egy vagy két személyes konzultáció, hogy a beavatkozás menetével és a kezelési tervvel tisztában lehessünk, valamint minden felmerülő kérdésünkre választ kaphassunk a plasztikai sebésztől. Mivel minden ember felépítése más és más, ezért mindenkinél különbözik az, hogy honnan, melyik részekről és mennyit kell majd leszívni ahhoz, hogy egy esztétikus látványt kapjunk a végén.

Az eredmény nem csak tökéletes lesz, hanem olyan, amiről mindig is álmodtunk. Sokkal könnyebben fogunk bikinire vetkőzni, és boldogan fürödhetünk majd az elismerő tekintetek kereszttüzében, ezzel pedig önbizalmunk is jelentősen megnő.

Keresse fel az EstheticHungary Klinikát, hogy többet megtudhasson a zsírleszívásról:

http://esthetichungary.hu/

Lájkolj és kövess minket!


EstheticHungary Klinika

Google+

HairHungary

EstheticHungary - Szépészeti Blog

blogavatar

Mindig megalkuvás nélkül keressük a lehető legjobb megoldást pácienseink számára. Meggyőződésünk, hogy csak a legjobb és legoptimálisabb eredmény az amire törekedhetünk. Plasztikai és esztétikai beavatkozások a legújabb módszerekkel.