Nagyon sok olyan reklámmal találkozhatunk nap, mint nap, ahol manipulálni próbálnak minket különböző képekkel, fotókkal, és úgy akarnak egy-egy terméket eladni, hogy elhitetik velünk sokszor a csodát is. Az ilyen képeknek nem szabad bedőlnünk, viszont természetesen létezik a másik oldal is, amikor viszont a fotók segíthetnek meghozni döntéseket.

Ha tudunk különbséget tenni az átverések és a valódi eredmények között, akkor nem kell félnünk, biztosan jól fogunk dönteni. Persze ahhoz nem csak a képek kellenek, hanem maga az elhatározás is, hogy tulajdonképpen mit is várunk el, milyen eredményeket szeretnénk.

Az EstheticHungary Klinikán több plasztikai műtét és esztétikai beavatkozás közül tud választani az, aki nem elégedett magával és külsejével. Lehet szó az öregedés jeleiről, vagy csak valamely részünkről, melynek formájával vagy épp nagyságával nem tudunk kibékülni, az biztos, hogy itt megoldásra fogunk tudni lelni.

Az ilyen beavatkozásokról azonban sokan azt gondolják, hogy a végeredmény túl mű, mesterkélt és a valóságtól nagyon elrugaszkodó lesz. A probléma az, hogy hiába egyre elterjedtebbek ezek az eljárások, még mindig nem ismerjük őket pontosan, részletesen, és csak arra tudunk hagyatkozni, amit hallani vagy látni lehet például a médiában. Az igazság az, hogy ha egy plasztikai beavatkozást professzionálisan hajtanak végre, akkor az annyira természetesnek és esztétikusnak hat, hogy eszünkbe se jutna, hogy itt történt bármilyen beavatkozás.

Azonban ha valaki bizonytalan, akkor természetes, hogy fél a végeredménytől, illetve magától az eljárásoktól. Ilyenkor viszont tényleg jól jönnek azok a bizonyos „előtte – utána” fényképek, amelyeken látható, hogy milyen szép és esztétikus tud lenni az eredmény. Legyen szó arcunk fiatalításáról, melleink korrigálásáról és/vagy nagyobbításáról, ajkaink formálásáról stb., egy biztos, hogy ha pozitív képet látunk magunk előtt, akkor sokkal könnyebben vágunk majd bele saját magunk alakításába. Ezt egyébként a személyes konzultációk még inkább serkentik, így aki kés vagy tű alá fekszik, az már biztos lehet a dolgában.

 

Bővebben a különböző szépészeti beavatkozásokról, és az EstheticHungary Klinikáról:

http://esthetichungary.hu/