Azt, hogy az idő eljár felettünk, leginkább és első ízben a ráncok kialakulása mutatja rajtunk. Lehet valaki a lelkében örök fiatal, a redők ellen egy idő után már a sok krém és kence használata sem lesz elég. Ezt a tényt viszont nagyon nehéz elfogadni, de létezik már olyan megoldás, melynek segítségével nem is kell.

A botox kezelés során azon területeken, ahol a legfeltűnőbb és egyben legdühítőbb ráncaink vannak, vagyis a homlok és a glabella – a két szemöldök közti rész – területein az úgynevezett botulinum toxinnal bénítják le átmenetileg az izmokat, melynek következtében megszűnnek a zavaró redők. Az eljárás maximum 20 percet vesz igénybe, viszont hatására szinte újjá fogunk születni. A ráncok eltűnése nem csak esztétikailag tesz majd szebbé bennünket, hanem ezzel együtt önbizalmunkat is visszahozza, és kívül-belül újra fiatalok lehetünk.

Ha nem elégedett homlokával, zavarják a mély ráncok, miattuk idősebbnek érzi magát, mint amennyi, vagy túl komorrá vált a redőktől arca, keresse fel az EstheticHungary Klinikáját. Itt nem csak kifogástalan szakértelemmel, csúcsminőségű készítményekkel, hanem hihetetlen kedvezményekkel is szembetalálhatjuk magunkat. A Klinika minden csütörtökön nyílt napot rendez, ahol 5 fős csoportoknak tart előadást a botox kezelésről Dr. Vancsó Péter plasztikai sebész, aki ezt követően minden felmerülő kérdésre választ ad, majd az ingyenes konzultáció után mindenki eldöntheti, szeretné-e a kezelést vagy sem. Amennyiben igen, akkor ezen a napon különleges kedvezménnyel, vagyis mindössze 50.000.- Ft-ért eshet át a fiatalító beavatkozáson a páciens, melynek hatása eltarthat 4-6 hónapig is. Aki tehát ellátogat ide, részt vesz a konzultáción és minden kérdésére és kétségére választ kapva úgy dönt, hogy kéri ezt a kezelést, az igen kedvező ár ellenében, évekkel fiatalabban távozhat majd a Klinikáról.

Jelentkezzen ingyenes, csütörtöki konzultációnkra, és tudjon meg többet a botox kezelésről:

EstheticHungary Klinika
www.esthetichungary.hu