Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Repceolaj a ráncok ellen

Nagyon sok olyan kozmetikum roskadozik a drogériák polcain, melyek a ránctalanság csodáját, az öregedés megállítását és akár több év letagadását is ígérik. Sajnos azonban ezek a készítmények nem csak drágák, hanem bizony hatásukat sem fejtik ki úgy, olyan mértékben és annyi ideig, ahogyan azt mi szeretnénk.

Drága kozmetikumok helyett alkalmazzunk inkább olyan otthoni praktikákat, melyek amellett, hogy pénztárcánkat is megkímélik, természetes módon segítenek bőrünk egészségének megtartásában. Persze ez nem azt jelenti, hogy egy-egy ilyen arcpakolás képes teljesen megszűntetni a ráncosodás folyamatát, azonban a helyes életmód kiegészítéseként akár késleltetni is tudjuk vele az idő gyors múlását.

A repceolaj egy nagyon sokoldalú, növényi olaj, melyet akár több területen is felhasználhatunk. A HairHungary Klinika blogoldalán olvashatnak egy cikkünkben arról, hogy a hajápolásban is kitűnően helyt tud állni, de akár ránctalanító krémek helyett is alkalmazhatjuk.

Nem kell mást tennünk, mint pár csepp repceolajjal bekennünk arcunkat, főként a szemek környékén, a homlokunkon és persze azokon a részeken, ahol nagyon szükséges. Mivel ez serkenti a vérkeringést, segítségével a bőr rugalmasabb, puhább és sokkal üdébb lesz. Ezt az eljárást legalább hetente alkalmazzuk a kívánt eredmény érdekében. Akár testápolónk helyett is használhatjuk, és masszázsolajként is megállja a helyét, cserébe pedig biztosítja a puha, egészséges bőrt, akár egész testünkön.

Azonban, ahogy azt fent is írtuk, sajnos az ehhez hasonló módszerekkel maximum csak késleltetni tudjuk az öregedést. Teljesen kiküszöbölni azonban nem lehet, ráadásul sokszor nem csak az életmódunk, hanem akár a genetika is befolyásolhatja, hogy mikor és mennyire mélyen jelennek meg rajtunk a szarkalábak.

Annak, akit zavar a hamar bekövetkezett ráncosodás, vagy egyszerűen még sokáig fiatalosan szeretne kinézni, tökéletes megoldást jelenthet a finomszálas arcfiatalítás. Ez a technika ugyanis nem csak tartósan oldja meg a problémánkat, de olyan regenerációs folyamatokat indít be a bőrben, melyek gyönyörű, természetes eredményt garantálnak. Az EstheticHungary Klinika már sok páciensnek adta vissza fiatalságát a szálbehúzásos módszerrel, mely egyre kedveltebb és elterjedtebb a fiatalodni vágyók körében.

 

Bővebben az arcfiatalításról és az EstheticHungary Klinikáról:

EstheticHungary Klinika
www.esthetichungary.hu

Szebb mellek, kedvezményesen

Már csak október végéig tudja tartani megdöbbentően jó árait az EstheticHungary Klinika, mellnagyobbítási kedvezményprogramja keretében. Mindenki, aki új keblekről álmodik, egészen október 30.-ig jelentkezhet az ingyenes konzultációra, melynek során minden egyes részlet megbeszélésre kerül.

A kedvezményprogram több ponton is segítséget nyújthat azok számára, akiknek eddig csak az anyagiak jelentettek akadályt ahhoz, hogy melleiket szebbé, nagyobbá, esztétikusabbá varázsoltassák. Ugyanis a kamatmentes részletfizetés, illetve a választható, hosszabb lejáratú egészséghitel mellett most az áraink is elérhetőbbé teszik ezt a beavatkozást.

Mivel a nőiesség egyik legfontosabb eleméről van szó, természetes, hogy ha valaki nem elégedett a méretével, formájával, vagy épp tartásával, akkor az igencsak nagy önbizalomhiányt eredményezhet. Nem beszélve arról, hogy kritikus szemeink miatt nem is merünk hordani rengeteg olyan ruhát, mely előnytelennek tűnik dekoltázsunk szempontjából.

Az olyan apró trükkök, mint például a szivaccsal bélelt vagy a melleinket már néha túlságosan is megemelő melltartók alkalmazása, sajnos csak ideig-óráig hatásosak, hiszen hamar kényelmetlenné válnak, ráadásul, amikor lekerülnek rólunk, az nem csak saját magunknak okozhat csalódást.

Természetes, hogy mindenki vágyik az elismerő tekintetekre, és mint tudjuk, a férfiak többsége az összkép után elsők között mustrálja meg a női dekoltázst. Persze, ez csak külsőség, de nyugodtan bevallhatjuk, hogy bizony igenis sokat számít az első benyomás, a külső megjelenés és az, hogy kinek mi számít szépnek. Viszont ha mi, saját magunkat nem látjuk szépnek, illetve folyamatos elégedetlenséget érzünk, akkor az tükröződni fog egész kisugárzásunkon is.

Ne habozzunk hát, jelentkezzünk még időben erre a felülmúlhatatlan ajánlatra, és változtassuk meg életünket jó irányba! A mellplasztikai eljárás után ugyanis nem csak az implantátumoktól dagadhat majd a mellünk, hanem a feltöltődött önbizalmunktól is. Az biztos, hogy a kebleink miatt már nem lesz bennünk semmiféle szorongás vagy gátlás, és gyönyörűnek érezhetjük magunkat bármilyen ruhában, minden szituációban.

EstheticHungary – Hivatásunk a szépség!
www.esthetichungary.hu

Konzultációs időpontfoglalás: 06 (30) 552 0940

Lelkünk tükre, a szem

Bár tudományos vizsgálatok nem bizonyítják, hogy lenne bármi köze is a szemünk színének személyiségjegyeinkhez, azonban vannak olyan egybeesések, melyek mégiscsak szemet szúrnak. Statisztikák szerint pár tulajdonság mindenképp köthető egy-egy szemszínhez, de persze minden egyéniség más, így nem lehet általánosítani, mégis érdekes lehet ez a fajta csoportosítás is.

Az egyik leggyakoribb szemszín a barna. A barnaszeműek általában megbízhatóak, jószívűek és hűségesek. Emellett nagyobb az önbizalmuk és gyengédebbek is. A zöld szem ezzel ellentétben igencsak ritka, és főként a titokzatosság lehetne védjegyük. A kettő keveréke, amikor kissé zöldes széle van a barna szemnek. Akik ilyen tekintetet tudhatnak magukénak, azok általában nyitottak, barátságosak és szeretik a spontaneitást.

Szintén ritka szemszín a szürke és a fekete is. Előbbihez a bölcsesség és a szelídség társulhat, utóbbihoz pedig kiegyensúlyozottság és magas fokú felelősségtudat. Sokak kedvence a kék szem, annak ellenére, hogy bizony a kékszeműek sokszor nincsenek felvértezve túl nagy önbizalommal. Pedig különleges szépségikonok, és bizony a külvilág számára sokszor csábító a tekintetük.   

Természetesen ezek tényleg nem kőbe vésett társítások, azonban sokszor megfigyelhetjük, hogy valóban van némi alapja a fent leírtaknak. Azonban arról, hogy milyen színű a szemünk, egyáltalán nem tehetünk, és nem biztos, hogy a kategorizálás mindenkire igaz.

Ahogyan szemszínünkről sem tehetünk, sokszor azt sem tudjuk befolyásolni, hogy milyen a szemünk környékének állapota. Persze számtalan életmódbéli probléma van, melyek ellen többet is tehetnénk, de sokszor a genetika teszi csak a dolgát.

A gyönyörű tekintet pedig bizony nem csak a szemeink színétől függ, hanem attól is, hogy néz ki a környezete, hogyan sminkeljük magunkat, vagy éppen mi akadályoz meg minket a tökéletes sminkelésben. A szemhéj lógása bizony nagyon zavaró lehet, mind esztétikailag, mind pedig olyan hétköznapi tevékenységben, mint a sminkelés. Sokszor sajnos még a látásban is akadályoz, éppen ezért muszáj tennünk ellene.

A felső szemhéjplasztika tökéletesen oldja meg ezt a problémát, segítségével nem csak megszabadulhatunk a fölösleges, lógó résztől, hanem könnyebb lesz a sminkelés, és persze fiatalosabbá válik tekintetünk is.

 

> A szemhéjplasztikáról bővebben

> Előtte-utána képek

Konzultációs időpontfoglalás: 06 (30) 552 0940

Arányos arc

A külsőt nézve a legnagyobb gondokat az tudja eredményezni, ha valami nem arányos rajtunk. Legyen szó az öltözködésről, a sminkelésről, mindig fontos, hogy adottságainknak megfelelően takarjuk el azt, ami nem előnyös, illetve emeljük ki azt, ami viszont tökéletes. Persze vannak olyan részletek, melyekkel különösen ügyesen kell bánnunk, hiszen ha aránytalan rajtunk bármi is, az összkép nem lesz szép.

Az arc arányossága szintén egy olyan dolog, melynél az adottságainkat nem tudjuk megváltoztatni, csak játszhatunk a sminkeléssel, illetve például azzal, hogy milyenre szedjük szemöldökünket. Van azonban olyan probléma, melyen nem igazán segít a smink sem.

Normális esetben a száj másfélszer, vagy maximum kétszer olyan hosszú, mint a szemünk. Ellenkező esetben teljesen felbomolhat az arc esztétikája, akár hosszabb, akár sokkal keskenyebb az ajkunk.

De ilyen gondot okozhat például az is, ha szép, nagy szemek, esetleg ráadásul még karakteres orr mellé nagyon vékony, keskeny száj társul. Az összképet ez nagyon el tudja rontani, és a legnagyobb hiba ilyenkor, hogy azt próbálja kiemelni az illető, ami szép – jelen esetben a szemeket -, így a száj még inkább háttérbe szorul.

Sajnos a túl vékony ajkak annyira befolyásolják emellett arcunk egész megjelenését, hogy sok esetben viselőjük szigorú, vagy éppen kissé frigid arckifejezést tudhat magáénak még akkor is, ha egyáltalán nincs a háttérben ilyen tartalom. Ez bosszantó lehet, és a legtöbben természetesen vastagabb ajkakra vágynának, hogy hátrahagyhassák ezt az összhatást.

A PermaLip ajakimplantátum tökéletes megoldást jelenthet mindazoknak, akik teltebb ajkakat szeretnének. Az implantátum segítségével olyan esztétikus és természetes hatású szánk lehet, mely gyönyörűen passzol egész arcunk felépítéséhez. Nem lesznek ezek után túl nagyok a szemek, nem kap nagy hangsúlyt az orrunk sem, bármilyen formájú, hanem előtérbe kerülhetnek ajkaink is. Nem kell rejtegetnünk többé, hanem inkább kihangsúlyozhatjuk, és végre kisugárzásunk is mutatni fogja az elégedettséget. Nem csak mosolyunk lesz kimondhatatlanul szexi és gyönyörű, hanem arcunkon is az arányosság tökéletessége és szépsége fog tükröződni.  

 

Tudjon meg többet a PermaLip ajakimplantátumról és az EstheticHungary Klinikáról:

http://esthetichungary.hu/

Bőröregedés genetika miatt

Mint minden természetes folyamatot, a ráncosodást is lehet késleltetni, vagy éppen gyorsítani olyan életmódbéli szokásokkal, mint például a vitamin gazdag étrend vagy éppen a túl sok stressz, kevés alvás. Persze nem minden tényező függ tőlünk, ilyen például a genetika is. Ilyenkor bármennyire is küzdünk ellene, sajnos a mély redők előbb jelentkezhetnek, mint mi azt szeretnénk.

Ugyan rengeteg külső és belső tényező szabja meg azt, hogy mennyire adja be derekát szervezetünk és főként kinézetünk az idősödésnek, arról azonban nem tehetünk, hogy mit hordozunk génjeinkben. És bizony, sajnos a korai ráncosodás is örökölhető – voltaképpen anyai génekből -, méghozzá a bőrtípusunkkal egyetemben.

Az tehát, ha annak ellenére is makacs ráncok jelennek meg idejekorán rajtunk, hogy mindent elkövetünk ellenük - a legtöbb erre irányuló, életmódbéli szabály betartásával -, valószínűleg a génjeinknek köszönhető. Sokan el tudják fogadni, hogy a ráncosodás egyre inkább teret nyer arcukon, azonban valljuk be, mindenkinek az lenne az álma, hogy minél később legyen észrevehető rajta a korosodás folyamata.

Éppen ezért fejlesztették már olyan fokokra az esztétika kínálta lehetőségeket, mint amilyet a szálbehúzásos arcfiatalítás is képvisel. Ez a kiforrott technológia úgy adja vissza bőrünk fiatalságát, hogy saját bőrregenerációs folyamatokat indít be. Ugyanis, ahogy a bőr alá húzott finom szálak folyamatosan szívódnak fel, úgy aktivizálódnak ezáltal a bőr saját elemei, rugalmasságot és feszességet eredményezve.

A fiatal arc így hosszútávon lesz biztosított, és nem kell azon dühöngenünk, miért is mélyebbek egyre inkább az arcunkat tarkító redők vonalai. Ráadásul egyáltalán nem fognak ettől megváltozni arcvonásaink sem, egyszerűen csak kisimultnak fogunk tűnni, és jó pár évet letagadhatunk majd, vagy éppen így fogunk kinézni végre pont olyan idősnek, mint ahány évesek vagyunk.

A tökéletes és természetes eredményt adó eljárás megtalálható az EstheticHungary Klinika különböző plasztikai beavatkozásainak széles palettáján. A különleges arcfiatalítást Klinikánkon ingyenes konzultáció előzi meg minden esetben, hogy a szálak fajtája, valamint a behúzási technika és a kezelt terület pontos meghatározásra kerülhessenek a páciens adottságainak megfelelően. Az eredmény így biztosan el fogja nyerni nem csak a saját, hanem környezete tetszését is!

Bővebben az arcfiatalításról és az EstheticHungary Klinikáról:

EstheticHungary Klinika
www.esthetichungary.hu

Lájkolj és kövess minket!


EstheticHungary Klinika

Google+

HairHungary

EstheticHungary - Szépészeti Blog

blogavatar

Mindig megalkuvás nélkül keressük a lehető legjobb megoldást pácienseink számára. Meggyőződésünk, hogy csak a legjobb és legoptimálisabb eredmény az amire törekedhetünk. Plasztikai és esztétikai beavatkozások a legújabb módszerekkel.