Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Döntsön most kebleiről!

A mellnagyobbítás lehetősége megfordul legalább egyszer minden olyan nő fejében, akikkel nem bánt bőkezűen a sors a dekoltázs tekintetében. Persze, másodszor mindig az anyagi vonzata lebeghet szemeink előtt, most azonban az EstheticHungary Klinika egy olyan lehetőséget kínál, mely azok számára is elérhetővé teszi a teltebb kebleket, akik eddig a pénztárcájukra hivatkozva nem merték meghozni a döntést.

Amennyiben jelentkezik ingyenes konzultációra október 30.-ig, akkor részese lehet annak a kedvezményprogramnak, melyet egyszerűen vétek kihagyni mindazoknak, akik mindig is nagyobb és formásabb mellekre vágytak. A reális, kifizethető ár mellett további segítséget jelenthet a kamatmentes részletfizetés lehetősége is, illetve a hosszabb lejáratú egészséghitel.

A gyönyörű dekoltázs tehát nem csak egy álom többé, hanem egy elérhető változás, mely igencsak fontos szerepet tölthet be mindazok életében, akik örök elégedetlenségben éltek eddig. A természetes és szép eredmény elérésének érdekében a beavatkozást ingyenes konzultációk előzik meg, ahol a plasztikai sebész segítségével választhatjuk ki a kívánt formát és méretet, saját adottságainknak megfelelően.

Mivel nem csak saját magunknak szeretnénk tetszeni, hanem természetesen a külvilágnak is, így nagyon fontos, hogy elégedettséget és testünkkel kialakult összhangot sugározzunk. Ha valaki nem érzi jól magát saját bőrében, az bizony keményen roncsolhat az önbecsülésen és az önbizalmon, nem beszélve arról, hogy zárkózottá, boldogtalanná teheti az illetőt.

Éppen ezért nagyon fontos, hogy álljunk ki álmaink mellett, és lépjünk rá a kinézetünket meghatározó elképzeléseink felé tartó, helyes útra. Nem véletlen, hogy az egyik leggyakoribb plasztikai beavatkozás a keblek átformálása, nagyobbítása, hiszen a női mellek kinézetünk alappillérei. Amint átesünk a beavatkozáson, csak úgy sugározni fog belőlünk az elégedettség, hiszen örömmel nézünk majd tükörbe, és szintén gondtalanul és élvezettel fogjuk válogatni magunknak a dekoltázsunkat kiemelő ruhadarabokat is. Ne habozzon tehát, döntsön most kebleiről, és részesüljön a különleges kedvezményben!  

 

EstheticHungary – Hivatásunk a szépség!
www.esthetichungary.hu

Konzultációs időpontfoglalás: 06 (30) 552 0940

Nézzen új szemmel a világra!

Életünket napról napra éljük, felnövünk, öregedünk, folyamatosan alakulunk át. A kisebb-nagyobb változásokat azonban igazán sosem vesszük észre. Ezt nagyon egyszerű akkor megérteni, ha például valakivel sokáig nem találkozunk. Hiszen, ha minden nap látjuk a másikat, akkor lehet, hogy fel sem tűnnek ezek a változások, azonban némi időkihagyással igazán nagy fordulatnak élünk meg dolgokat.

Így van ez például, amikor egy gyermek növekszik. Ha nap, mint nap látjuk, fel sem tűnik, hogy mennyivel nagyobb lett, csak azt vesszük észre, hogy megint kinőtte a holmiját. Azonban, ha sok idő telt el az utolsó találkozás óta, akkor bizony nagyon szembetűnő, hogy mekkorát nőtt, milyen más lett.

Az idősödés egy olyan természetes folyamat, melyet minden nap láthatunk a tükörben, mégsem vesszük észre, csak a ténylegesen nagyobb változásokat. A szemeink környéke az egyik legárulkodóbb terület arról, hogy eljár felettünk az idő. Azonban van egy olyan gond, mely a szemet illeti, ami nem biztos, hogy tipikus öregedési probléma. Ugyan okozhatja az idősödés a szemhéj csüngését, de sajnos lehet ez akár öröklött jellegű is.

A lógó szemhéjak pedig nem csak esztétikailag zavarhatnak minket, hanem sok esetben a látást is akadályozzák. Éppen ezért nagyon fontos, hogy ilyen esetekben szakértő segítséghez forduljunk. A felső szemhéjplasztika gyönyörűen oldja meg problémánkat, hiszen nem csak megszabadít minket a csüngő, zavaró szemhéjtól, hanem mindezt úgy teszi, hogy szemeink visszanyerik fiatalságukat.

A jót pedig könnyű megszokni, így pár hónap elteltével, amikor már csak rossz emlék marad a műtét előtti időszak, teljesen magától értetődő lesz, hogy fiatal, üde és persze gyönyörű szemekkel rendelkezünk. A beavatkozás előtti kinézetünkről pedig már csak a régi képek árulkodhatnak, melyekre ha ránézünk, szinte nem is fogjuk megismerni akkori önmagunkat, nem értjük majd, hogyan is láthattunk ki egyáltalán szemhéjaink mögül. Hiszen a szemhéjplasztika után ténylegesen új szemekkel nézünk a világra!

 

> A szemhéjplasztikáról bővebben

> Előtte-utána képek

Konzultációs időpontfoglalás: 06 (30) 552 0940

Csábító ajkak

Már igazán pici korunkban jön az első vágy arra, hogy sminkelhessük magunkat. Nagyon nagy szó, amikor anyukánk otthon megengedi, hogy viseljük a rúzsát, ezen talán minden kislány átesik egyszer. Aztán amikor felnövünk, és odaérünk, hogy ténylegesen használhatjuk ezeket a szépségcikkeket, sok esetben elkélne néhány tanács, hogyan is lesz a végeredmény tökéletes.

A rúzsozás lehet, hogy egyszerűnek tűnik, de korántsem az. Egész sminkelésünket tönkreteheti ugyanis egy rosszul kiválasztott szín, vagy egy ügyetlenül felvitt kontúr. Most megtudhatjuk, hogyan is lehet csábító ajkunk a rúzs segítségével.

Fontos, hogy nem csak a ruhánkhoz, hanem saját egyéniségünkhöz is passzoljon az a szín, amit kiválasztunk. Az erősebb színek nem mindenkinek állnak jól, de egyes esetekben vaddá tehetik viselőjüket.

Először a kontúrt vigyük fel, a száj formáját követve. Ne próbálkozzunk azzal, hogy kijjebb rajzoljuk meg a szánk szélét, mert az sajnos a visszájára is elsülhet, és ahelyett, hogy nagyobb ajkakat kölcsönözne, inkább röhejessé válik majd az összkép. Ezek után egy vastagabb ajakceruzát, vagy rúzst alkalmazzunk ahhoz, hogy a kontúrt kitöltsük. Nem szabad sem túl sokat, sem túl keveset használni, ezért egy ecset segítségével oszlassuk el egyenletesen a megfelelő mennyiséget. Erre aztán tehetünk egy kis púdert a tartósság eléréséhez, vagy szájfényt, attól függően, hogy matt vagy fényes felületet szeretnénk.

Természetesen a csábos ajakak nem csak a sminkeléstől lesznek olyanok, amilyennek megálmodjuk őket. Az ajkakat viselni is tudni kell. Aki azonban nem elégedett saját szájával, annak sajnos ez nem fog menni, és akármilyen szépen is festi ki ajkait, sosem lesz megfelelő számára a végeredmény. Akit nem áldott meg a sors dús, vastag ajkakkal, és ez örök elégedetlenségét eredményezi, annak olyan megoldás után kell néznie, mely ezt a helyzetet tartósan megváltoztatja.

A PermaLip ajakimplantátum lehetőséget ad erre mindenkinek, aki telt, szexi ajkakat szeretne, mindezt hosszú távon. Az implantátum segítségével gyönyörű, természetes hatású eredményt kapunk, melynek köszönhetően tényleg már csak azzal kell foglalkoznunk, hogyan rúzsozzuk ki megfelelően csábos ajkainkat.

 

Tudjon meg többet a PermaLip ajakimplantátumról és az EstheticHungary Klinikáról:

http://esthetichungary.hu/

Tengeri só bőrünkre

Nemrég beszéltünk arról egy korábbi cikkünkben, hogy a tengervíz mennyire pozitívan hat bőrünkre sótartalma miatt. Nem is csoda, hogy a nyaralásról visszatérve olyanok lehetünk, mint akit kicseréltek, és ez természetesen külsőnkre és belsőnkre egyaránt igaz. Nehéz is visszarázódni az itthoni hétköznapokba, de egy-két praktikával kicsit otthonunkba is varázsolhatunk a jótékony tengerparti világból.

Ahhoz, hogy ne tudjon ismét nagyon gyorsan úrrá lenni rajtunk a mindennapi stressz, elegendő esténként egy kis gyertyafény, lágy zene, vagy lophatunk nosztalgikus hangulatot itthon is elkészíthető, a nyaraláson fogyasztott ételek becsempészésével étrendünkbe. És természetesen külsőnkkel sem árt foglalkozni, hiszen, ha elhanyagoljuk a részleteket, akkor nagy nyomot tud hagyni rajtunk az itthoni fogaskerék.

Nem kell beletörődnünk abba ugyanis, hogy a nyaraláson olyan szépen kitisztult, regenerálódott arcbőr hamar feledésbe merüljön. Ehelyett otthoni praktikákkal tudjuk kicsit megőrizni fiatalosságát, üdeségét. Egy kanál tengeri sót keverjünk bele egy pohárnyi langyos vízbe, majd mossuk le vele arcunkat kis vattakorongok segítségével. Ha ezt többször is megismételjük a héten, puha, friss és bársonyos lesz arcbőrünk.

Az ilyen fortélyokkal kissé késleltetni tudjuk az öregedés kellemetlen jeleit. Természetesen örökké nem lehet behúzni az idő kézifékét, és előbb vagy utóbb mindenkinél látványos lesz a ráncosodás, azonban rajtunk áll, hogy ez mennyire következik be hamar. Viszont, ha már elindult, akkor sajnos egyre jobban mélyülni fognak az arc redői, így más megoldás után kell néznünk, ha nem akarunk ebbe egyszerűen beletörődni.

A szálbehúzásos arcfiatalítás tökéletesen szép, sima és ránctalan arcbőrt biztosít, méghozzá hosszútávon. Az eljárás bőrünk saját regenerációját indítja el, így természetesen üde és fiatal lesz az arcunk. Segítségével újra olyan lehet arcbőrünk, mint korábban a friss tenger vízétől, belopva ezzel mindennapjainkba a legjobb emlékek és régebbi, fiatalosabb külsőnk adta elégedettségünk halmazát.  

 

Bővebben az arcfiatalításról és az EstheticHungary Klinikáról:

EstheticHungary Klinika
www.esthetichungary.hu

Mellnagyobbítás elérhető áron

Most kihagyhatatlan árral várja az EstheticHungary Klinika minden olyan páciensét, aki szeretne nagyobb, mutatósabb melleket. És ki ne szeretne? A nők többsége nincs megelégedve emlőinek méretével, vagy formájával, éppen ezért most érdemes élni azzal a lehetőséggel, melyet a Klinika egészen október 30.-ig kínál fel.

A mellnagyobbítás az egyik leggyakoribb plasztikai beavatkozás, ami nem véletlen. Hiszen a női keblek nagymértékben hozzájárulnak a nőiességünkhöz, ezzel együtt kinézetünkhöz, megjelenésünkhöz és természetesen önbecsülésünkhöz, önbizalmunkhoz is. Ha valaki nem elégedett külsejének ezen részletével, sajnos nem tud tenni ellene. Itt nem lehet szó fogyásról, vagy hízásról, semmilyen edzésről vagy készítmények alkalmazásáról, hiszen ez egy adottság, melyen mi magunk nem tudunk változtatni.

A tökéletes megoldás mindenképpen a mellplasztika, melynek során olyan méretű és formájú implantátumot tudunk kiválasztani a plasztikai sebész segítségével, mely saját adottságainkat és álmainkat összevegyítve egy esztétikus és számunkra – na meg persze ezzel együtt a külvilág számára is – gyönyörű eredménnyel szolgál majd.

Természetesen, mint tudjuk, a plasztikai műtétek - beleértve a mellnagyobbítást is - sosem arról voltak ismertek, hogy olcsók lettek volna. Amennyiben mégis, akkor sajnos csalókkal vagy nem tökéletes körülményekkel kellett szembesülnie annak, aki spórolni szeretett volna saját testének átalakításánál. Pedig minden plasztikai beavatkozás magas színvonalú hozzáértést és persze műtői, steril környezetet igényel.

Az EstheticHungary Klinika mindezt most fantasztikus kedvezmény keretein belül nyújtja mindazoknak, akik nincsenek megelégedve dekoltázsukkal. Ráadásul ehhez társulhat még részletfizetési lehetőség, vagy akár olyan egészséghitel, mely mindenki számára kifizethetővé teszi az eljárást. Ne habozzon hát, ha nem elégedett külsejével, jelentkezzen október 30.-ig Klinikánk bármely elérhetőségén, hogy részesülhessen ebben a fergeteges kedvezményprogramban!

 

EstheticHungary – Hivatásunk a szépség!
www.esthetichungary.hu

Konzultációs időpontfoglalás: 06 (30) 552 0940

Lájkolj és kövess minket!


EstheticHungary Klinika

Google+

HairHungary

EstheticHungary - Szépészeti Blog

blogavatar

Mindig megalkuvás nélkül keressük a lehető legjobb megoldást pácienseink számára. Meggyőződésünk, hogy csak a legjobb és legoptimálisabb eredmény az amire törekedhetünk. Plasztikai és esztétikai beavatkozások a legújabb módszerekkel.