Életünket napról napra éljük, felnövünk, öregedünk, folyamatosan alakulunk át. A kisebb-nagyobb változásokat azonban igazán sosem vesszük észre. Ezt nagyon egyszerű akkor megérteni, ha például valakivel sokáig nem találkozunk. Hiszen, ha minden nap látjuk a másikat, akkor lehet, hogy fel sem tűnnek ezek a változások, azonban némi időkihagyással igazán nagy fordulatnak élünk meg dolgokat.

Így van ez például, amikor egy gyermek növekszik. Ha nap, mint nap látjuk, fel sem tűnik, hogy mennyivel nagyobb lett, csak azt vesszük észre, hogy megint kinőtte a holmiját. Azonban, ha sok idő telt el az utolsó találkozás óta, akkor bizony nagyon szembetűnő, hogy mekkorát nőtt, milyen más lett.

Az idősödés egy olyan természetes folyamat, melyet minden nap láthatunk a tükörben, mégsem vesszük észre, csak a ténylegesen nagyobb változásokat. A szemeink környéke az egyik legárulkodóbb terület arról, hogy eljár felettünk az idő. Azonban van egy olyan gond, mely a szemet illeti, ami nem biztos, hogy tipikus öregedési probléma. Ugyan okozhatja az idősödés a szemhéj csüngését, de sajnos lehet ez akár öröklött jellegű is.

A lógó szemhéjak pedig nem csak esztétikailag zavarhatnak minket, hanem sok esetben a látást is akadályozzák. Éppen ezért nagyon fontos, hogy ilyen esetekben szakértő segítséghez forduljunk. A felső szemhéjplasztika gyönyörűen oldja meg problémánkat, hiszen nem csak megszabadít minket a csüngő, zavaró szemhéjtól, hanem mindezt úgy teszi, hogy szemeink visszanyerik fiatalságukat.

A jót pedig könnyű megszokni, így pár hónap elteltével, amikor már csak rossz emlék marad a műtét előtti időszak, teljesen magától értetődő lesz, hogy fiatal, üde és persze gyönyörű szemekkel rendelkezünk. A beavatkozás előtti kinézetünkről pedig már csak a régi képek árulkodhatnak, melyekre ha ránézünk, szinte nem is fogjuk megismerni akkori önmagunkat, nem értjük majd, hogyan is láthattunk ki egyáltalán szemhéjaink mögül. Hiszen a szemhéjplasztika után ténylegesen új szemekkel nézünk a világra!

 

> A szemhéjplasztikáról bővebben

> Előtte-utána képek

Konzultációs időpontfoglalás: 06 (30) 552 0940