Amikor nap, mint nap készülődünk és tükörbe nézünk, nem biztos, hogy észrevesszük a kisebb változásokat. Viszont vannak olyan apró jelek, melyek akármilyen ritkán is fordulnak elő, bizony szembesítenek minket a valósággal, amit lehet, hogy nem is akartunk volna még felfedezni.

Ilyen például a szem ráncosodása, mely az idő múlásával egyre feltűnőbb lesz, viszont a napi változásokat nem igazán vehetjük észre. Elég egy rossz smink viszont ahhoz, hogy akár egy fényképen visszanézve magunkat elképedjünk, milyen mély redők is húzódnak a szemeink környékén.

A szemhéjcsüngés szintén egy olyan változás, mely csak nagyon lassan következik be, és csak néhány apróság segítségével látjuk, ha egyre rosszabb lesz. Észrevehetjük a szemhéjunk fokozottabb lógását szintén a sminkelés tekintetében, hiszen a duzzadt, csüngő, felső szemhéj bizony meg tudja keseríteni arcunk kifestésének menetét, egyre inkább nehezebb lesz egy jó sminket összedobnunk, és bizony a felvitt festéket is befolyásolja a szemhéjunk, ami azt jelenti, hogy egy kis idő után inkább le kéne törölni az egészet.

A pattanások ugyan főként a tinédzserek életét nehezítik meg, de néha előfordul bizony, hogy felnőtt, vagy akár idősebb korban is előjön egy-kettő. Ilyenkor pedig a legképtelenebb helyeken kell szembesülnünk velük, ahogy például a felső szemhéjon is. Egy kis púderrel el is tudnánk tűntetni a fránya csúnyaságot, azonban, ha a szemhéjunk a normálisnál nagyobb mértében megereszkedett, akkor egy piciny pattanás hatására képes a duzzadt bőrfelület szinte teljesen rálógni szemünkre.

Nem csak feltűnő és ronda, hanem bizony nagyon kellemetlen is a fent említett szituáció, hiszen napokon keresztül kisebb a látóterünk, és sehogy sem tudjuk eltűntetni a rajtunk éktelenkedő pattanást, hiszen egy egész nagy szemhéjduzzanat alakul ki miatta. Ez teljesen tisztán mutatja, hogy szemhéjunkkal eleve probléma van, amivel nem árt foglalkozni, hiszen nagymértékű szemhéjcsüngés esetén sajnos a látásunk is romolhat.

Az EstheticHungary Klinika szolgáltatásai között megtalálhatjuk a felső szemhéjplasztikát is, melynek segítségével a fent említett gondok egytől-egyig megoldódnak. Nem csak megszűnik a szemhéjunk csüngése, hanem sokkal fiatalosabb lesz tekintetünk, emellett pedig a sminkelés is újra könnyed lehet.

 

 > A szemhéjplasztikáról bővebben

> Előtte-utána képek

Konzultációs időpontfoglalás: 06 (30) 552 0940