Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Feszesítés otthon?

Mivel nyáron sokkal inkább szem előtt van dekoltázsunk is, így nem árt, ha még többet gondoskodunk állapotáról. Ugyanis nem csak az arcbőrünk ápolása fontos, hanem egész testünké, és nem mindegy, mennyit törődünk kebleinkkel, főleg a nyári strandszezonban, amikor fürdőruháink és lenge öltözetünk is többet mutat meg belőlük, mint általában.

A mellek közti rész ráadásul akár az alvás következtében, akár egy rosszul választott melltartó miatt is igen hamar ráncosodik, ami nem éppen szép látvány. Ezen felül a melleink bőréről is érdemes kicsit gondoskodnunk, hogy feszes maradjon, így talán kicsit kitolhatjuk az idő múlásának jeleit is.

Ami elengedhetetlen, hogy minden nap figyeljünk a megfelelő mennyiségű folyadékbevitelre, hiszen ez az egyik alapköve annak, ha gondoskodni szeretnénk bőrünk állapotáról. Tovább segíthetjük viszont kebleink bőrének feszesítését például egy könnyű pakolással.

Reszeljünk le egy almát, keverjünk hozzá egy kis tejszínt, majd vigyük fel a masszánkat egész dekoltázsunkra és melleinkre egyaránt. 15-20 perc elteltével mossuk le, és élvezzük bőrünk puhaságát, simaságát. Szintén fantasztikus eredményt érhetünk el, ha egy kis túrót keverünk össze mézzel, és ezt masszírozzuk dekoltázsunkba. A túró nyugtató hatású, nyári leégés esetén tökéletes a bőrre, a méz pedig hidratál és feszesít. A felvitt pakolásra tegyünk nejlont, hogy ne száradjon be, majd 20 perc után le is moshatjuk magunkról. Az eredmény ebben az esetben is gyönyörű bőr lesz.

Ahelyett tehát, hogy rejtegetjük dekoltázsunkat állapota miatt, inkább kicsit foglalkozzunk vele, és higgyük el, nem csak a bőrünknek tesznek jót az ilyen otthoni praktikák, hanem lelkünk is felfrissül a szebb eredménytől. Persze vannak, akik nem csupán ilyen indokból nem szeretnek fürdőruhát hordani. Sajnos nagyon sokan elégedetlenek melleikkel, mégsem tesznek semmit azért, hogy szépnek érezhesség magukat.

A legtöbb esetben amiatt félnek a palsztikai beavatkozásoktól, mert tartanak a mű eredménytől, illetve az áraktól. Az EstheticHungary Klinika amellett, hogy olyan implantátumokkal dolgozik, melyek mind méretben, mind pedig formában tökéletesen illeszkednek a páciensek saját adottságaihoz, az anyagi részében is nagy segítséget nyújt most mindenkinek. A természetesen szép eredmény mellett tehát, aki július 31.-ig jelentkezik mellnagyobbításra, az kihagyhatatlan kedvezményprogramban is részesül.

 

Látogasson el honlapunkra a kedvezmény részleteiért:

> A kedvezményprogram részletei

> Nézze meg eredményeinket! - Mellnagyobbítás előtte-utána képek

Konzultációs időpontfoglalás: 06 (30) 552 0940

Görögdinnyés csoda

A hölgyeknek valahogy a génjükbe van kódolva, hogy imádják a különböző kozmetikumokat, kencéket, melyek segítségével nem csak finom illat lengi őket körül, hanem próbálják minden részüket szebbé, puhábbá, fiatalabbá varázsolni. Most egy olyan arcpakolást ismerhetünk meg, melyet mindenki elkészíthet otthon is.

A görögdinnye mindenféle szempontból a nyár igazi slágere. Nagy víztartalma miatt rengetegen szeretik folyadékpótlóként is fogyasztani, emellett frissítő és persze finom is, a jól behűtött dinnye. A lédús gyümölcs ráadásul tele van jótékony ásványi anyagokkal, hiszen gazdag kálciumban, vasban, nátriumban és foszforban is. De nem csak akkor teszünk jót magunkkal, ha megesszük.

Pépesítsünk össze egy szeletnyi, kimagozott dinnye húsát egy villa segítségével, majd keverjük össze 2 evőkanál mézzel alaposan. Ezt a masszát vigyük fel arcunkra, és várjuk meg, amíg az megszárad már rajtunk. Ezután lanygos vízzel öblítsük le kencénket, és gyönyörködjünk a pozitív változásban.

Ettől a pakolástól ugyanis szinte egyből láthatóan élettel telik meg arcbőrünk. A sok ásványi anyag mellett ugyanis a nagy víztartalom igazán jól hidratál, és felfrissíti fakó, megfáradt bőrünket. Ezt a maszkot akkor is célszerű alkalmazni, amikor kicsit megfog minket a nap, ugyanis nyugtató hatásának köszönhetően bőrünk jobban fogja érezni majd magát.

Ha nem ápoljuk megfelelően arcbőrünket, sajnos nagyon hamar rányomja majd bélyegét az idő múlása és az életmódunk is. A ráncok hamar megjelennek, majd egyre inkább mélyülnek, teret nyerve így egész arcunkon.

Azt pedig nyugodtan kijelenthetjük, hogy az öregedés jeleivel senki nincs kibékülve. Esztétikus és szép megoldást nyújt minden esetben a szálbehúzásos arcfiatalítás, mely olyan folyamatokat indít be a bőrünkben, melyek természetes fiatalodást okoznak. Ráadásul a hatás fokozatosan alakul ki, és sokáig megmarad, így nem kell attól tartanunk, hogy csak ideig-óráig kaptunk megoldást ráncainkra.

A pakolások persze ezek után is csak jót tehetnek bőrünkkel, és minket is felfrissítenek, nem csak külsőleg, hanem lelkileg egyaránt. A görögdinnye pedig mára azért is tökéletes választás, mert – a nevével ellentétben – magyar színekkel rendelkezik, ez tehát már adott az esti szurkoláshoz!

 

Bővebben az EstheticHungary Klinikán végzett szálbehúzásos arcfiatalításról:

EstheticHungary Klinika
www.esthetichungary.hu

Vigyázzunk arcbőrünkre!

Végre itt a jó idő, és már egyre többet lehetünk kint a szabad levegőn. A nők többsége köztudott, hogy mennyire szeret napozni, ez valahogy együtt jár a gyengébbik nem sajátos tulajdonságaival. De aki nem annyira szívesen fekszik ki a forró napsugarak alá, sok esetben teszi mégis, hiszen a lebarnult bőr nagyon szép és persze egészséges is.

Viszont csak egy határon belül az. Hiszen, ha túl sokat tartózkodunk napon, vagy pont abban az időszakban szeretnénk egy kis színt szerezni magunknak, amelytől mindenki óvva int minket, akkor bizony inkább káros hatásokkal kell számolnunk.

Ugyanúgy, ahogy a szoláriummal, a sima napozással is nagyon óvatosan és mértékkel kell bánni. A leégett bőr ugyanis nem csak ronda, hanem fájdalmas is tud lenni, ezen felül pedig nyomokat hagyhat a túlzott napozás.

Mivel bőrünk ilyenkor nagyon kiszárad, és leégés esetén sérül is, ezért sajnos maradandó hatásokkal számolhatunk. Arcunk ráncosodása felgyorsulhat, és olyan mélyebb redők is keletkezhetnek, melyeket már akkor hiába kenegetünk bármilyen hidratáló kozmetikummal.

Nagyon fontos, hogy csak abban az időszakban menjünk tehát napra, amikor a napsugarak nem a legerősebben égetnek, ezen felül elhagyhatatlan a napkrém használata is, végül ne felejtsük el a napozás után letisztított bőrünk ápolását sem, legyen az akár egy testápoló, vagy valamilyen otthoni pakolás. Ezen felül pedig igyunk rengeteg vizet, hiszen a kiszáradt bőrt belülről is segíteni kell, hogy visszanyerje és megtartsa egészséges állapotát.

Természetesen a ráncosodás millió más okból kifolyólag is megindulhat korábban. Többek között beszélhetünk a helytelen életmódról, rossz táplálkozásról, túlzott alkoholfogyasztásról vagy éppen a túl kevés alvásról. Az biztos viszont, hogy a mértéktelen napozás is ott van a leggyakoribb okok között, és sokan csak később veszik észre, mit is tettek bőrükkel az évek során.

Bármi is okozza őket, a mély ráncok képesek olyannyira rányomni bélyegüket arcunkra, hogy akár több évvel is idősebbnek nézhetünk ki. Ez pedig igazán romboló hatással lehet ránk. A szálbehúzásos arcfiatalítás viszont minden esetben segítséget nyújthat, hogy arcunk újra üde és fiatal lehessen. A behúzott szálak folyamatos felszívódásával ugyanis olyan saját bőrregenerációs folyamatok indulnak meg, melyek hosszú távon garantálják a ráncok távolmaradását.

 

Bővebben az EstheticHungary Klinikán végzett szálbehúzásos arcfiatalításról:

EstheticHungary Klinika
www.esthetichungary.hu

Mézédes délutánok

Ahogy egyre jobban hűvösödnek a nappalok, és hosszabbodnak a sötét órák, mindenkinek előkerülnek otthon azok a kellékek, melyek melegebbé, szebbé és persze meghittebbé varázsolják a hideg mindennapokat. Egy forró tea, egy kis fahéjillat vagy a méz csábítása mindenkit feldobhat egy hosszú, átfázós nap után.

A méz azonban túlságosan is sokoldalú ahhoz, hogy csak a teánkat tegyük vele édesebbé! Persze a fogyasztása is rendkívül egészséges, ennek ellenére most olyan külső alkalmazását ismerhetjük meg, mely előnyös lehet mindazok számára, akik szeretik kényeztetni arcbőrüket.

Attól függően, hogy éppen zsírosabb vagy szárazabb a bőrünk, más-más összetevőkkel kell kiegészíteni a méz csodás hatását. Ha a zsírosabb típushoz tartozunk, akkor egy mokkáskanálnyi élesztővel és pici tejszínnel összekeverve varázsol nekünk ápolt arcbőrt, ha viszont inkább szárazabb a kelleténél bőrünk, akkor magas zsírtartalmú tejfölt adjunk a mézhez, és azt vigyük fel arcunkra.

A leggyorsabb használathoz azonban nem kell tennünk semmi mást, csak magát a mézet felvinnünk vékonyan bőrünkre. Mint az összes többi lehetőségnél, ennél is langyos vízzel kell leöblíteni arcunkat. Ne ijedjünk meg, serkentő hatása miatt okozhat egy kis pirosodást, de ez hamar el fog tűnni. Helyében puha, bársonyos bőr marad majd.

De mit érnek az ilyen csodaszerek, ha már elkezdtek uralkodni rajtunk a makacsabbnál makacsabb ráncok? Sajnos az idősödés jeleit maximum hátráltatni tudjuk, de amint átveszik a hatalmat, akkor már hiába kenegetjük bármivel arcunkat.

Az arc ráncosodásának eltűntetésére a szálbehúzásos arcfiatalítás a legjobb és legeredményesebb megoldás. Nem csak éveket fogunk fiatalodni hatására, hanem mindezt teljesen természetes módon kaphatjuk meg, hiszen a behúzott szálak folyamatos felszívódásukkal saját bőrregenerációs folyamatokat indítanak el. Ráadásul az eredmény tartós, és hosszú időn keresztül tényleg csak kedvtelésből kell majd törődnünk azzal, hogy mivel kényeztessük arcbőrünket.  

 

Bővebben az arcfiatalításról és az EstheticHungary Klinikáról:

EstheticHungary Klinika
www.esthetichungary.hu

Tengeri só bőrünkre

Nemrég beszéltünk arról egy korábbi cikkünkben, hogy a tengervíz mennyire pozitívan hat bőrünkre sótartalma miatt. Nem is csoda, hogy a nyaralásról visszatérve olyanok lehetünk, mint akit kicseréltek, és ez természetesen külsőnkre és belsőnkre egyaránt igaz. Nehéz is visszarázódni az itthoni hétköznapokba, de egy-két praktikával kicsit otthonunkba is varázsolhatunk a jótékony tengerparti világból.

Ahhoz, hogy ne tudjon ismét nagyon gyorsan úrrá lenni rajtunk a mindennapi stressz, elegendő esténként egy kis gyertyafény, lágy zene, vagy lophatunk nosztalgikus hangulatot itthon is elkészíthető, a nyaraláson fogyasztott ételek becsempészésével étrendünkbe. És természetesen külsőnkkel sem árt foglalkozni, hiszen, ha elhanyagoljuk a részleteket, akkor nagy nyomot tud hagyni rajtunk az itthoni fogaskerék.

Nem kell beletörődnünk abba ugyanis, hogy a nyaraláson olyan szépen kitisztult, regenerálódott arcbőr hamar feledésbe merüljön. Ehelyett otthoni praktikákkal tudjuk kicsit megőrizni fiatalosságát, üdeségét. Egy kanál tengeri sót keverjünk bele egy pohárnyi langyos vízbe, majd mossuk le vele arcunkat kis vattakorongok segítségével. Ha ezt többször is megismételjük a héten, puha, friss és bársonyos lesz arcbőrünk.

Az ilyen fortélyokkal kissé késleltetni tudjuk az öregedés kellemetlen jeleit. Természetesen örökké nem lehet behúzni az idő kézifékét, és előbb vagy utóbb mindenkinél látványos lesz a ráncosodás, azonban rajtunk áll, hogy ez mennyire következik be hamar. Viszont, ha már elindult, akkor sajnos egyre jobban mélyülni fognak az arc redői, így más megoldás után kell néznünk, ha nem akarunk ebbe egyszerűen beletörődni.

A szálbehúzásos arcfiatalítás tökéletesen szép, sima és ránctalan arcbőrt biztosít, méghozzá hosszútávon. Az eljárás bőrünk saját regenerációját indítja el, így természetesen üde és fiatal lesz az arcunk. Segítségével újra olyan lehet arcbőrünk, mint korábban a friss tenger vízétől, belopva ezzel mindennapjainkba a legjobb emlékek és régebbi, fiatalosabb külsőnk adta elégedettségünk halmazát.  

 

Bővebben az arcfiatalításról és az EstheticHungary Klinikáról:

EstheticHungary Klinika
www.esthetichungary.hu

Lájkolj és kövess minket!


EstheticHungary Klinika

Google+

HairHungary

EstheticHungary - Szépészeti Blog

blogavatar

Mindig megalkuvás nélkül keressük a lehető legjobb megoldást pácienseink számára. Meggyőződésünk, hogy csak a legjobb és legoptimálisabb eredmény az amire törekedhetünk. Plasztikai és esztétikai beavatkozások a legújabb módszerekkel.