Mivel nyáron sokkal inkább szem előtt van dekoltázsunk is, így nem árt, ha még többet gondoskodunk állapotáról. Ugyanis nem csak az arcbőrünk ápolása fontos, hanem egész testünké, és nem mindegy, mennyit törődünk kebleinkkel, főleg a nyári strandszezonban, amikor fürdőruháink és lenge öltözetünk is többet mutat meg belőlük, mint általában.

A mellek közti rész ráadásul akár az alvás következtében, akár egy rosszul választott melltartó miatt is igen hamar ráncosodik, ami nem éppen szép látvány. Ezen felül a melleink bőréről is érdemes kicsit gondoskodnunk, hogy feszes maradjon, így talán kicsit kitolhatjuk az idő múlásának jeleit is.

Ami elengedhetetlen, hogy minden nap figyeljünk a megfelelő mennyiségű folyadékbevitelre, hiszen ez az egyik alapköve annak, ha gondoskodni szeretnénk bőrünk állapotáról. Tovább segíthetjük viszont kebleink bőrének feszesítését például egy könnyű pakolással.

Reszeljünk le egy almát, keverjünk hozzá egy kis tejszínt, majd vigyük fel a masszánkat egész dekoltázsunkra és melleinkre egyaránt. 15-20 perc elteltével mossuk le, és élvezzük bőrünk puhaságát, simaságát. Szintén fantasztikus eredményt érhetünk el, ha egy kis túrót keverünk össze mézzel, és ezt masszírozzuk dekoltázsunkba. A túró nyugtató hatású, nyári leégés esetén tökéletes a bőrre, a méz pedig hidratál és feszesít. A felvitt pakolásra tegyünk nejlont, hogy ne száradjon be, majd 20 perc után le is moshatjuk magunkról. Az eredmény ebben az esetben is gyönyörű bőr lesz.

Ahelyett tehát, hogy rejtegetjük dekoltázsunkat állapota miatt, inkább kicsit foglalkozzunk vele, és higgyük el, nem csak a bőrünknek tesznek jót az ilyen otthoni praktikák, hanem lelkünk is felfrissül a szebb eredménytől. Persze vannak, akik nem csupán ilyen indokból nem szeretnek fürdőruhát hordani. Sajnos nagyon sokan elégedetlenek melleikkel, mégsem tesznek semmit azért, hogy szépnek érezhesség magukat.

A legtöbb esetben amiatt félnek a palsztikai beavatkozásoktól, mert tartanak a mű eredménytől, illetve az áraktól. Az EstheticHungary Klinika amellett, hogy olyan implantátumokkal dolgozik, melyek mind méretben, mind pedig formában tökéletesen illeszkednek a páciensek saját adottságaihoz, az anyagi részében is nagy segítséget nyújt most mindenkinek. A természetesen szép eredmény mellett tehát, aki július 31.-ig jelentkezik mellnagyobbításra, az kihagyhatatlan kedvezményprogramban is részesül.

 

Látogasson el honlapunkra a kedvezmény részleteiért:

> A kedvezményprogram részletei

> Nézze meg eredményeinket! - Mellnagyobbítás előtte-utána képek

Konzultációs időpontfoglalás: 06 (30) 552 0940