Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Feszesítés otthon?

Mivel nyáron sokkal inkább szem előtt van dekoltázsunk is, így nem árt, ha még többet gondoskodunk állapotáról. Ugyanis nem csak az arcbőrünk ápolása fontos, hanem egész testünké, és nem mindegy, mennyit törődünk kebleinkkel, főleg a nyári strandszezonban, amikor fürdőruháink és lenge öltözetünk is többet mutat meg belőlük, mint általában.

A mellek közti rész ráadásul akár az alvás következtében, akár egy rosszul választott melltartó miatt is igen hamar ráncosodik, ami nem éppen szép látvány. Ezen felül a melleink bőréről is érdemes kicsit gondoskodnunk, hogy feszes maradjon, így talán kicsit kitolhatjuk az idő múlásának jeleit is.

Ami elengedhetetlen, hogy minden nap figyeljünk a megfelelő mennyiségű folyadékbevitelre, hiszen ez az egyik alapköve annak, ha gondoskodni szeretnénk bőrünk állapotáról. Tovább segíthetjük viszont kebleink bőrének feszesítését például egy könnyű pakolással.

Reszeljünk le egy almát, keverjünk hozzá egy kis tejszínt, majd vigyük fel a masszánkat egész dekoltázsunkra és melleinkre egyaránt. 15-20 perc elteltével mossuk le, és élvezzük bőrünk puhaságát, simaságát. Szintén fantasztikus eredményt érhetünk el, ha egy kis túrót keverünk össze mézzel, és ezt masszírozzuk dekoltázsunkba. A túró nyugtató hatású, nyári leégés esetén tökéletes a bőrre, a méz pedig hidratál és feszesít. A felvitt pakolásra tegyünk nejlont, hogy ne száradjon be, majd 20 perc után le is moshatjuk magunkról. Az eredmény ebben az esetben is gyönyörű bőr lesz.

Ahelyett tehát, hogy rejtegetjük dekoltázsunkat állapota miatt, inkább kicsit foglalkozzunk vele, és higgyük el, nem csak a bőrünknek tesznek jót az ilyen otthoni praktikák, hanem lelkünk is felfrissül a szebb eredménytől. Persze vannak, akik nem csupán ilyen indokból nem szeretnek fürdőruhát hordani. Sajnos nagyon sokan elégedetlenek melleikkel, mégsem tesznek semmit azért, hogy szépnek érezhesség magukat.

A legtöbb esetben amiatt félnek a palsztikai beavatkozásoktól, mert tartanak a mű eredménytől, illetve az áraktól. Az EstheticHungary Klinika amellett, hogy olyan implantátumokkal dolgozik, melyek mind méretben, mind pedig formában tökéletesen illeszkednek a páciensek saját adottságaihoz, az anyagi részében is nagy segítséget nyújt most mindenkinek. A természetesen szép eredmény mellett tehát, aki július 31.-ig jelentkezik mellnagyobbításra, az kihagyhatatlan kedvezményprogramban is részesül.

 

Látogasson el honlapunkra a kedvezmény részleteiért:

> A kedvezményprogram részletei

> Nézze meg eredményeinket! - Mellnagyobbítás előtte-utána képek

Konzultációs időpontfoglalás: 06 (30) 552 0940

Görögdinnyés csoda

A hölgyeknek valahogy a génjükbe van kódolva, hogy imádják a különböző kozmetikumokat, kencéket, melyek segítségével nem csak finom illat lengi őket körül, hanem próbálják minden részüket szebbé, puhábbá, fiatalabbá varázsolni. Most egy olyan arcpakolást ismerhetünk meg, melyet mindenki elkészíthet otthon is.

A görögdinnye mindenféle szempontból a nyár igazi slágere. Nagy víztartalma miatt rengetegen szeretik folyadékpótlóként is fogyasztani, emellett frissítő és persze finom is, a jól behűtött dinnye. A lédús gyümölcs ráadásul tele van jótékony ásványi anyagokkal, hiszen gazdag kálciumban, vasban, nátriumban és foszforban is. De nem csak akkor teszünk jót magunkkal, ha megesszük.

Pépesítsünk össze egy szeletnyi, kimagozott dinnye húsát egy villa segítségével, majd keverjük össze 2 evőkanál mézzel alaposan. Ezt a masszát vigyük fel arcunkra, és várjuk meg, amíg az megszárad már rajtunk. Ezután lanygos vízzel öblítsük le kencénket, és gyönyörködjünk a pozitív változásban.

Ettől a pakolástól ugyanis szinte egyből láthatóan élettel telik meg arcbőrünk. A sok ásványi anyag mellett ugyanis a nagy víztartalom igazán jól hidratál, és felfrissíti fakó, megfáradt bőrünket. Ezt a maszkot akkor is célszerű alkalmazni, amikor kicsit megfog minket a nap, ugyanis nyugtató hatásának köszönhetően bőrünk jobban fogja érezni majd magát.

Ha nem ápoljuk megfelelően arcbőrünket, sajnos nagyon hamar rányomja majd bélyegét az idő múlása és az életmódunk is. A ráncok hamar megjelennek, majd egyre inkább mélyülnek, teret nyerve így egész arcunkon.

Azt pedig nyugodtan kijelenthetjük, hogy az öregedés jeleivel senki nincs kibékülve. Esztétikus és szép megoldást nyújt minden esetben a szálbehúzásos arcfiatalítás, mely olyan folyamatokat indít be a bőrünkben, melyek természetes fiatalodást okoznak. Ráadásul a hatás fokozatosan alakul ki, és sokáig megmarad, így nem kell attól tartanunk, hogy csak ideig-óráig kaptunk megoldást ráncainkra.

A pakolások persze ezek után is csak jót tehetnek bőrünkkel, és minket is felfrissítenek, nem csak külsőleg, hanem lelkileg egyaránt. A görögdinnye pedig mára azért is tökéletes választás, mert – a nevével ellentétben – magyar színekkel rendelkezik, ez tehát már adott az esti szurkoláshoz!

 

Bővebben az EstheticHungary Klinikán végzett szálbehúzásos arcfiatalításról:

EstheticHungary Klinika
www.esthetichungary.hu

Vigyázzunk arcbőrünkre!

Végre itt a jó idő, és már egyre többet lehetünk kint a szabad levegőn. A nők többsége köztudott, hogy mennyire szeret napozni, ez valahogy együtt jár a gyengébbik nem sajátos tulajdonságaival. De aki nem annyira szívesen fekszik ki a forró napsugarak alá, sok esetben teszi mégis, hiszen a lebarnult bőr nagyon szép és persze egészséges is.

Viszont csak egy határon belül az. Hiszen, ha túl sokat tartózkodunk napon, vagy pont abban az időszakban szeretnénk egy kis színt szerezni magunknak, amelytől mindenki óvva int minket, akkor bizony inkább káros hatásokkal kell számolnunk.

Ugyanúgy, ahogy a szoláriummal, a sima napozással is nagyon óvatosan és mértékkel kell bánni. A leégett bőr ugyanis nem csak ronda, hanem fájdalmas is tud lenni, ezen felül pedig nyomokat hagyhat a túlzott napozás.

Mivel bőrünk ilyenkor nagyon kiszárad, és leégés esetén sérül is, ezért sajnos maradandó hatásokkal számolhatunk. Arcunk ráncosodása felgyorsulhat, és olyan mélyebb redők is keletkezhetnek, melyeket már akkor hiába kenegetünk bármilyen hidratáló kozmetikummal.

Nagyon fontos, hogy csak abban az időszakban menjünk tehát napra, amikor a napsugarak nem a legerősebben égetnek, ezen felül elhagyhatatlan a napkrém használata is, végül ne felejtsük el a napozás után letisztított bőrünk ápolását sem, legyen az akár egy testápoló, vagy valamilyen otthoni pakolás. Ezen felül pedig igyunk rengeteg vizet, hiszen a kiszáradt bőrt belülről is segíteni kell, hogy visszanyerje és megtartsa egészséges állapotát.

Természetesen a ráncosodás millió más okból kifolyólag is megindulhat korábban. Többek között beszélhetünk a helytelen életmódról, rossz táplálkozásról, túlzott alkoholfogyasztásról vagy éppen a túl kevés alvásról. Az biztos viszont, hogy a mértéktelen napozás is ott van a leggyakoribb okok között, és sokan csak később veszik észre, mit is tettek bőrükkel az évek során.

Bármi is okozza őket, a mély ráncok képesek olyannyira rányomni bélyegüket arcunkra, hogy akár több évvel is idősebbnek nézhetünk ki. Ez pedig igazán romboló hatással lehet ránk. A szálbehúzásos arcfiatalítás viszont minden esetben segítséget nyújthat, hogy arcunk újra üde és fiatal lehessen. A behúzott szálak folyamatos felszívódásával ugyanis olyan saját bőrregenerációs folyamatok indulnak meg, melyek hosszú távon garantálják a ráncok távolmaradását.

 

Bővebben az EstheticHungary Klinikán végzett szálbehúzásos arcfiatalításról:

EstheticHungary Klinika
www.esthetichungary.hu

Ajkaink leégése ellen

Akármennyire is imádjuk a strandszezont, nem lehet elégszer elmondani, mennyire veszélyesek tudnak lenni a napsugarak, főként délidőben. A leégés ellen nem csak azért kell tennünk, mert rondán fog kinézni a végeredmény, ha nem figyelünk oda, hanem azért is, mert nagy károkat tud okozni. Ahogy egész testünk, bizony a szánk is nagyon hamar le tud égni, csak ilyenkor még nehezebb dolgunk van a helyreállítással.

Az ajkak bőrfelülete ugyanis nagyon vékony, sebezhető és érzékeny. Éppen ezért tudja hamar megadni magát a napsugaraknak, és éppen ezért kell megelőznünk a leégését. Ráadásul az ajkainkban nincsenek faggyúmirigyek, így még nagyobb gond lesz a hidratálással. A legjobb, amit tehetünk, hogy megelőzzük a bajt.

Az egyik legegyszerűbb módszer erre a sima naptej alkalmazása. Amikor arcunkat bekenjük vele, ne hagyjuk ki szánkat, jó vastagon jusson ajkainknak is belőle. Ezen felül lehet kapni olyan ajakbalzsamokat és szájfényeket, melyek napvédő faktort is tartalmaznak. Vigyázzunk, ha szájfényünkben nincs nap elleni védelem, akkor inkább árt az alkalmazása!

Ha már megtörtént a baj, az nagyon fájdalmas tud lenni az ajkak tekintetében. Ilyenkor használjunk tápláló, E-vitaminos ajakbalzsamot, és ügyeljünk rá, hogy ezek után árnyékban töltsük az időnket, amennyire csak lehet. Ahogy bőrünket, ajkainkat is öregíti a túlzott napozás, tehát jobb megelőzni a leégést.

Mivel szánk központi része arcunknak, ezért nem mindegy, hogy milyen állapotban van, hogy néz ki és mennyit törődünk vele. A kiszáradt, piros, leégett vagy cserepes ajkak nagyon visszataszítóak tudnak lenni. Persze nem csak ebből az irányból megközelíthető ajkaink kinézete. Van, aki mindent megtesz a szép szájért, mégsem tud megelégedni vele sosem. Ez akkor fordulhat elő, ha vékony, keskeny ajkakkal áldott meg a sors valakit, és ebbe nem tud beletörődni. Nem is kell! A PermaLip ajakimplantátum segítségével olyan gyönyörű, telt és természetesnek ható szánk lehet, melyről mindig is álmodtunk. A beavatkozás hosszú távú, így utána tényleg csak azzal kell foglalkoznunk, hogy ajkaink külsejét megfelelően ápoljuk a tökéletes összhatás érdekében, télen-nyáron.

 

Tudjon meg többet a PermaLip ajakimplantátumról és az EstheticHungary Klinikáról:

http://esthetichungary.hu/

Óvatosan a napsugarakkal!

Nyakunkon a nyár, ami azt jelenti, hogy egyre többet merészkedünk ki otthonunkból, különböző programokkal dúsítjuk napjainkat, amikor csak tehetjük. A nagy meleg beköszöntével pedig előszeretettel megyünk strandolni, napozni, élvezni a nyári forróságot. Nem lehet azonban elégszer hangsúlyozni, hogy mennyire óvatosnak kell lennünk napfürdőzéskor.

Nem véletlenül halljuk már nagyon sok helyről, hogy a napsugarak káros hatásúak, ha nem figyelünk oda, hogy mikor és mennyit tartózkodunk a tűző napon. Bőrünket nézve délelőtt 11 és délután 15 óra között egyáltalán nem ajánlatos süttetnünk magunkat, és az ezen kívül eső időszakokban is fontos, hogy számunkra megfelelő napolajat, krémeket, naptejet használjunk. Természetesen ezek után is elengedhetetlen, hogy ápoljuk bőrünket még testápolóval is, hiszen akármilyen szép a barna bőr, könnyen kiszáradhat napozás után.

Amennyiben óvatlanok vagyunk, és leégünk, nagyon fontos, hogy minél jobban segítsük bőrünket a regenerálódásban. Ehhez nem csak külső krémek alkalmazására lesz szükségünk, hanem belső folyadékpótlásra is.

Ugyanúgy, mint a szolárium, a napsugarak is szárítják bőrünket. Ha valaki túl sokat tartózkodik megfelelő gondoskodás nélkül a napon, annak sajnos hamar következményei lesznek. Arcunk öregedése sokkal jobban felgyorsul ilyenkor, és a ráncok a szárazságtól feltűnően elmélyülnek. Amennyiben óvatlanok vagyunk, úgy visszafordíthatatlan lesz bőrünk állagának romlása.

A ráncosodás persze nagyon sok tényezőtől elindulhat, de a felelőtlen napozás csak gyorsítja ezt a folyamatot. Ha valaki nem óvatos, és nem ésszerű keretek között barnul, az hamarosan elégedetlen lesz tükörképével. Persze más okok miatt is kialakulhat olyan mértékű ráncosodás, ami zavaró.

Akár az idősödéssel járó, természetes redőkről beszélünk, akár valami más okozta ráncokról, a szálbehúzásos arcfiatalítás minden esetben tökéletes megoldást jelenthet, ha újra sima, ránctalan arcbőrt szeretnénk. Az eljárást követően természetes regenerálódási folyamatok indulnak be, melyek akár két éven keresztül biztosítják arcbőrünk üdeségét, fiatalságát.

 

Bővebben az EstheticHungary Klinikán végzett szálbehúzásos arcfiatalításról:

EstheticHungary Klinika
www.esthetichungary.hu

Lájkolj és kövess minket!


EstheticHungary Klinika

Google+

HairHungary

EstheticHungary - Szépészeti Blog

blogavatar

Mindig megalkuvás nélkül keressük a lehető legjobb megoldást pácienseink számára. Meggyőződésünk, hogy csak a legjobb és legoptimálisabb eredmény az amire törekedhetünk. Plasztikai és esztétikai beavatkozások a legújabb módszerekkel.