Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Feszesítés otthon?

Mivel nyáron sokkal inkább szem előtt van dekoltázsunk is, így nem árt, ha még többet gondoskodunk állapotáról. Ugyanis nem csak az arcbőrünk ápolása fontos, hanem egész testünké, és nem mindegy, mennyit törődünk kebleinkkel, főleg a nyári strandszezonban, amikor fürdőruháink és lenge öltözetünk is többet mutat meg belőlük, mint általában.

A mellek közti rész ráadásul akár az alvás következtében, akár egy rosszul választott melltartó miatt is igen hamar ráncosodik, ami nem éppen szép látvány. Ezen felül a melleink bőréről is érdemes kicsit gondoskodnunk, hogy feszes maradjon, így talán kicsit kitolhatjuk az idő múlásának jeleit is.

Ami elengedhetetlen, hogy minden nap figyeljünk a megfelelő mennyiségű folyadékbevitelre, hiszen ez az egyik alapköve annak, ha gondoskodni szeretnénk bőrünk állapotáról. Tovább segíthetjük viszont kebleink bőrének feszesítését például egy könnyű pakolással.

Reszeljünk le egy almát, keverjünk hozzá egy kis tejszínt, majd vigyük fel a masszánkat egész dekoltázsunkra és melleinkre egyaránt. 15-20 perc elteltével mossuk le, és élvezzük bőrünk puhaságát, simaságát. Szintén fantasztikus eredményt érhetünk el, ha egy kis túrót keverünk össze mézzel, és ezt masszírozzuk dekoltázsunkba. A túró nyugtató hatású, nyári leégés esetén tökéletes a bőrre, a méz pedig hidratál és feszesít. A felvitt pakolásra tegyünk nejlont, hogy ne száradjon be, majd 20 perc után le is moshatjuk magunkról. Az eredmény ebben az esetben is gyönyörű bőr lesz.

Ahelyett tehát, hogy rejtegetjük dekoltázsunkat állapota miatt, inkább kicsit foglalkozzunk vele, és higgyük el, nem csak a bőrünknek tesznek jót az ilyen otthoni praktikák, hanem lelkünk is felfrissül a szebb eredménytől. Persze vannak, akik nem csupán ilyen indokból nem szeretnek fürdőruhát hordani. Sajnos nagyon sokan elégedetlenek melleikkel, mégsem tesznek semmit azért, hogy szépnek érezhesség magukat.

A legtöbb esetben amiatt félnek a palsztikai beavatkozásoktól, mert tartanak a mű eredménytől, illetve az áraktól. Az EstheticHungary Klinika amellett, hogy olyan implantátumokkal dolgozik, melyek mind méretben, mind pedig formában tökéletesen illeszkednek a páciensek saját adottságaihoz, az anyagi részében is nagy segítséget nyújt most mindenkinek. A természetesen szép eredmény mellett tehát, aki július 31.-ig jelentkezik mellnagyobbításra, az kihagyhatatlan kedvezményprogramban is részesül.

 

Látogasson el honlapunkra a kedvezmény részleteiért:

> A kedvezményprogram részletei

> Nézze meg eredményeinket! - Mellnagyobbítás előtte-utána képek

Konzultációs időpontfoglalás: 06 (30) 552 0940

Kefires arcpakolások

A kefir egy olyan finomság, mely kimondottan egészséges szervezetünknek. Amellett, hogy könnyed lágyságával, frissítő ízével feldobja a napunkat, bizony nem csak akkor jeleskedik pozitív hatásokkal, amikor elfogyasztjuk. Most megismerhetünk néhány arcpakolást, melyeknek alapját a kefir képezi.

Amennyiben zsírosabb a bőrünk, jót tesz neki, ha egy pohár kefirhez almát reszelünk. Ugyancsak jó hatással van a zsírosodó bőrre, ha citromot facsarunk kefirünkhöz. Mindkét esetben hagyjuk hatni a pakolást egy bő negyed órát, majd langyos vízzel öblítsük le.

Ha mézet keverünk össze egy kis pohárnyi kefirrel, az nem csak puhítja arcbőrünket, hanem az apróbb ráncokat is képes kisimítani. Érzékeny bőrünket pedig megnyugtatja, ha sűrű krémet keverünk ki kefirből és zablisztből, majd ezt felkenve hagyjuk megszáradni arcunkon. Ezt követően meleg vizes vattával, körkörös mozdulatokkal mossuk le finoman kencénket.

Egy érettebb körte megpucolt húsát nyomjunk pépessé, és keverjünk bele kefirt úgy, hogy a massza könnyen felvihető legyen arcbőrünkre. Ezzel a pakolással amellett, hogy a körte hatóanyagai összehúzzák bőrünket, azt is elérjük, hogy az elhalt hámsejtektől arcunk megszabadul, megtisztul.

Mivel mindenkinek más a bőrtípusa, ezért nagyon személyfüggő az is, kinek mi segít arca ápolásában. Egy dolog azonban mindenkit érint előbb vagy utóbb, ez pedig nem más, mint a ráncosodás. Természetesen ebben a témában is vannak szerencsésebbek, akiknek rugalmas bőrük némi odafigyeléssel sokáig húzza ráncok nélkül, de egyszer mindenkit elérnek az idősödés kellemetlen velejárói.

Akár elfogadható időben, akár korábban jelennek meg a mélyülő redők, senki nem szereti felfedezni az egyre jobban látszódó ráncokat magán. Nem kell azonban beletörődnünk ebbe az állapotba, hiszen több esztétikai eljárás is segítséget nyújthat az öregedés visszafordításában. Az arcunk tekintetében az egyik legtökéletesebb megoldást a szálbehúzásos arcfiatalítás jelenti, hiszen itt a bőrünk saját regenerációját indítják be, emellett pedig igencsak hosszú távú eredményt is ad.

 

Bővebben az EstheticHungary Klinikán végzett szálbehúzásos arcfiatalításról:

EstheticHungary Klinika
www.esthetichungary.hu

Ecettel a ráncok ellen?

A ráncosodás nem mindig csak az idősödéssel együtt indul meg, sokszor sajnos már nagyon korán megjelennek arcunkon a zavaró redők. Ezt kiválthatja a helytelen életmód és a rossz táplálkozás, de persze beszélhetünk a mimikáról is, mely sokszor nagyon hamar eredményez eltüntethetetlen ráncokat.

A fiatal bőr persze még rugalmas, és sokszor elegendő egy kis rásegítés ahhoz, hogy arcbőrünk regenerálódjon és feszesebb maradjon. Igazán szép eredményt viszont csak akkor érhetünk el, ha az arcpakolások használata mellett megfelelő mennyiségű folyadékot és vitamint juttatunk szervezetünkbe, és persze nem szabad megfeledkezni egy kis alvásról sem. Ismerjünk meg most egy bőrfeszesítő mosakodót, mely a kellő gondoskodás mellett néha segítséget nyújt arcunk megújulásában.

Az ecetet már évszázadok óta alkalmazzák erre. Az egyik felhasználásához egy evőkanálnyi almaecetet keverjünk hozzá egy nagy pohár vízhez, majd arcmosás után öblítsük le vele arcbőrünket. A másik recept is nagyon könnyű, melyhez szintén egy nagy pohár vízre van szükségünk és egy negyedpohárnyi ecetre. A keveréket úgy vigyük fel arcunkra, hogy utána hagyjuk megszáradni, semmiképp se töröljük le. Mindkettő lehetőség alkalmazása után arcunk megtisztul és bőrünk feszesebb lesz.

Ezt egy ideig el lehet játszani, azonban sajnos hamar eljön az ideje annak, hogy az otthoni pakolások már nem tudják teljesen eltűntetni a redőket. Az idő kerekét ezzel csak késleltethetjük picit, de megállítani mi magunk nem tudjuk. Más viszont képes rá. Az EstheticHungary Klinikán több olyan eljárással is várják a fiatalodni vágyókat, melyek nem csak arcuk üdeségét varázsolják vissza, hanem bizony megállítják az öregedés folyamatát is egy időre.

A szálbehúzásos arcfiatalítás például akár két éven keresztül is feszesen és fiatalon tarja arcunkat, teszi mindezt úgy, hogy bőrünk saját regenerálódását használja ki. Nem érdemes beletörődnünk tehát az idősödés számunkra kellemetlen velejáróiba. Vegyük fel a kesztyűt, és győzzük le a ráncokat hozzáértő, ügyes kezek és tökéletesre fejlesztett esztétikai beavatkozások segítségével!

 EstheticHungary – Hivatásunk a szépség!
www.esthetichungary.hu

Lájkolj és kövess minket!


EstheticHungary Klinika

Google+

HairHungary

EstheticHungary - Szépészeti Blog

blogavatar

Mindig megalkuvás nélkül keressük a lehető legjobb megoldást pácienseink számára. Meggyőződésünk, hogy csak a legjobb és legoptimálisabb eredmény az amire törekedhetünk. Plasztikai és esztétikai beavatkozások a legújabb módszerekkel.