Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Kefires arcpakolások

A kefir egy olyan finomság, mely kimondottan egészséges szervezetünknek. Amellett, hogy könnyed lágyságával, frissítő ízével feldobja a napunkat, bizony nem csak akkor jeleskedik pozitív hatásokkal, amikor elfogyasztjuk. Most megismerhetünk néhány arcpakolást, melyeknek alapját a kefir képezi.

Amennyiben zsírosabb a bőrünk, jót tesz neki, ha egy pohár kefirhez almát reszelünk. Ugyancsak jó hatással van a zsírosodó bőrre, ha citromot facsarunk kefirünkhöz. Mindkét esetben hagyjuk hatni a pakolást egy bő negyed órát, majd langyos vízzel öblítsük le.

Ha mézet keverünk össze egy kis pohárnyi kefirrel, az nem csak puhítja arcbőrünket, hanem az apróbb ráncokat is képes kisimítani. Érzékeny bőrünket pedig megnyugtatja, ha sűrű krémet keverünk ki kefirből és zablisztből, majd ezt felkenve hagyjuk megszáradni arcunkon. Ezt követően meleg vizes vattával, körkörös mozdulatokkal mossuk le finoman kencénket.

Egy érettebb körte megpucolt húsát nyomjunk pépessé, és keverjünk bele kefirt úgy, hogy a massza könnyen felvihető legyen arcbőrünkre. Ezzel a pakolással amellett, hogy a körte hatóanyagai összehúzzák bőrünket, azt is elérjük, hogy az elhalt hámsejtektől arcunk megszabadul, megtisztul.

Mivel mindenkinek más a bőrtípusa, ezért nagyon személyfüggő az is, kinek mi segít arca ápolásában. Egy dolog azonban mindenkit érint előbb vagy utóbb, ez pedig nem más, mint a ráncosodás. Természetesen ebben a témában is vannak szerencsésebbek, akiknek rugalmas bőrük némi odafigyeléssel sokáig húzza ráncok nélkül, de egyszer mindenkit elérnek az idősödés kellemetlen velejárói.

Akár elfogadható időben, akár korábban jelennek meg a mélyülő redők, senki nem szereti felfedezni az egyre jobban látszódó ráncokat magán. Nem kell azonban beletörődnünk ebbe az állapotba, hiszen több esztétikai eljárás is segítséget nyújthat az öregedés visszafordításában. Az arcunk tekintetében az egyik legtökéletesebb megoldást a szálbehúzásos arcfiatalítás jelenti, hiszen itt a bőrünk saját regenerációját indítják be, emellett pedig igencsak hosszú távú eredményt is ad.

 

Bővebben az EstheticHungary Klinikán végzett szálbehúzásos arcfiatalításról:

EstheticHungary Klinika
www.esthetichungary.hu

Tavaszi arcpakolás

Az évszakok váltakozásával azt is figyelembe kell vennünk, hogy más-más igénye van szervezetünknek is. Arcbőrünk szintén egy ilyen részlet, és nem mindegy, hogyan és mivel ápoljuk az egyes évszakok alatt. Mivel a tavasz a megújulást jelenti, bizony arcunkat is frissíteni, hidratálni kell.

A következő arcpakolás az egyik legjobb hidratálást jelenti arcbőrünknek, és felkészíti az évszakváltás velejáróira. Emellett nagyon egyszerűen elkészíthető, hiszen a hozzávalók szinte mindenki konyhájában fellelhetőek.

Verjünk fel egy tojásfehérjét habbá, majd óvatosan adagoljunk hozzá egy kis doboznyi natúr joghurtot. Ehhez keverjünk még pár csepp citromlét és egy evőkanálnyi mézet. A kapott masszát egyenletesen vigyük fel arcunkra, a szemünket kihagyva, majd hagyjuk rajta legalább 20 percig. Ezután langyos vízzel öblítsük le, és élvezzük arcunk puha ragyogását.

Ez az arcpakolás minden bőrtípusra jó, hiszen nincs sem szárító, sem pedig zsírosító hatása, egyszerűen csak hidratálja bőrünket, és pont annyi nedvességet juttat bele, amennyire annak szüksége van.

Megfelelő ápolás mellett arcbőrünk szép lesz, üde és fiatal. Ám ha nem szánunk rá elegendő időt, akkor sajnos hamar meglátszik minden káros hatás rajta. Rossz életmód mellett pedig már idejekorán előjönnek az olyan problémák, mint például a magas fokú ráncosodás. Természetesen ez az öregedési folyamat nyilvánvaló velejárója is lehet, azonban senkinek nem mindegy, hogy milyen korban érik utol a mély ráncok.

Amennyiben valaki fiatalodni szeretne, arra már sajnos nem elég egy-két otthoni kence alkalmazása. A leggyorsabb, leghatásosabb és legtermészetesebb eredményt a szálbehúzásos arcfiatalítás adhatja meg. Az eljárást helyi érzéstelenítéssel végzik, és már azonnal érzékelhető a jótékony hatása, mely aztán hónapokon keresztül teljesedik ki, és akár két évig is fiatalon tarthatja arcbőrünket.

Mind a ráncokkal küzdő fiatalok, mind pedig az öregedést megállítani kívánó, lelkükben kortalan idősebbek számára tökéletes megoldás a szálbehúzás, hiszen a rugalmas, üde arcbőr egész lényünket felfrissíti.

 

Bővebben az EstheticHungary Klinikán végzett szálbehúzásos arcfiatalításról:

EstheticHungary Klinika
www.esthetichungary.hu

Lájkolj és kövess minket!


EstheticHungary Klinika

Google+

HairHungary

EstheticHungary - Szépészeti Blog

blogavatar

Mindig megalkuvás nélkül keressük a lehető legjobb megoldást pácienseink számára. Meggyőződésünk, hogy csak a legjobb és legoptimálisabb eredmény az amire törekedhetünk. Plasztikai és esztétikai beavatkozások a legújabb módszerekkel.