Az évszakok váltakozásával azt is figyelembe kell vennünk, hogy más-más igénye van szervezetünknek is. Arcbőrünk szintén egy ilyen részlet, és nem mindegy, hogyan és mivel ápoljuk az egyes évszakok alatt. Mivel a tavasz a megújulást jelenti, bizony arcunkat is frissíteni, hidratálni kell.

A következő arcpakolás az egyik legjobb hidratálást jelenti arcbőrünknek, és felkészíti az évszakváltás velejáróira. Emellett nagyon egyszerűen elkészíthető, hiszen a hozzávalók szinte mindenki konyhájában fellelhetőek.

Verjünk fel egy tojásfehérjét habbá, majd óvatosan adagoljunk hozzá egy kis doboznyi natúr joghurtot. Ehhez keverjünk még pár csepp citromlét és egy evőkanálnyi mézet. A kapott masszát egyenletesen vigyük fel arcunkra, a szemünket kihagyva, majd hagyjuk rajta legalább 20 percig. Ezután langyos vízzel öblítsük le, és élvezzük arcunk puha ragyogását.

Ez az arcpakolás minden bőrtípusra jó, hiszen nincs sem szárító, sem pedig zsírosító hatása, egyszerűen csak hidratálja bőrünket, és pont annyi nedvességet juttat bele, amennyire annak szüksége van.

Megfelelő ápolás mellett arcbőrünk szép lesz, üde és fiatal. Ám ha nem szánunk rá elegendő időt, akkor sajnos hamar meglátszik minden káros hatás rajta. Rossz életmód mellett pedig már idejekorán előjönnek az olyan problémák, mint például a magas fokú ráncosodás. Természetesen ez az öregedési folyamat nyilvánvaló velejárója is lehet, azonban senkinek nem mindegy, hogy milyen korban érik utol a mély ráncok.

Amennyiben valaki fiatalodni szeretne, arra már sajnos nem elég egy-két otthoni kence alkalmazása. A leggyorsabb, leghatásosabb és legtermészetesebb eredményt a szálbehúzásos arcfiatalítás adhatja meg. Az eljárást helyi érzéstelenítéssel végzik, és már azonnal érzékelhető a jótékony hatása, mely aztán hónapokon keresztül teljesedik ki, és akár két évig is fiatalon tarthatja arcbőrünket.

Mind a ráncokkal küzdő fiatalok, mind pedig az öregedést megállítani kívánó, lelkükben kortalan idősebbek számára tökéletes megoldás a szálbehúzás, hiszen a rugalmas, üde arcbőr egész lényünket felfrissíti.

 

Bővebben az EstheticHungary Klinikán végzett szálbehúzásos arcfiatalításról:

EstheticHungary Klinika
www.esthetichungary.hu