Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Tavaszi arcpakolás

Az évszakok váltakozásával azt is figyelembe kell vennünk, hogy más-más igénye van szervezetünknek is. Arcbőrünk szintén egy ilyen részlet, és nem mindegy, hogyan és mivel ápoljuk az egyes évszakok alatt. Mivel a tavasz a megújulást jelenti, bizony arcunkat is frissíteni, hidratálni kell.

A következő arcpakolás az egyik legjobb hidratálást jelenti arcbőrünknek, és felkészíti az évszakváltás velejáróira. Emellett nagyon egyszerűen elkészíthető, hiszen a hozzávalók szinte mindenki konyhájában fellelhetőek.

Verjünk fel egy tojásfehérjét habbá, majd óvatosan adagoljunk hozzá egy kis doboznyi natúr joghurtot. Ehhez keverjünk még pár csepp citromlét és egy evőkanálnyi mézet. A kapott masszát egyenletesen vigyük fel arcunkra, a szemünket kihagyva, majd hagyjuk rajta legalább 20 percig. Ezután langyos vízzel öblítsük le, és élvezzük arcunk puha ragyogását.

Ez az arcpakolás minden bőrtípusra jó, hiszen nincs sem szárító, sem pedig zsírosító hatása, egyszerűen csak hidratálja bőrünket, és pont annyi nedvességet juttat bele, amennyire annak szüksége van.

Megfelelő ápolás mellett arcbőrünk szép lesz, üde és fiatal. Ám ha nem szánunk rá elegendő időt, akkor sajnos hamar meglátszik minden káros hatás rajta. Rossz életmód mellett pedig már idejekorán előjönnek az olyan problémák, mint például a magas fokú ráncosodás. Természetesen ez az öregedési folyamat nyilvánvaló velejárója is lehet, azonban senkinek nem mindegy, hogy milyen korban érik utol a mély ráncok.

Amennyiben valaki fiatalodni szeretne, arra már sajnos nem elég egy-két otthoni kence alkalmazása. A leggyorsabb, leghatásosabb és legtermészetesebb eredményt a szálbehúzásos arcfiatalítás adhatja meg. Az eljárást helyi érzéstelenítéssel végzik, és már azonnal érzékelhető a jótékony hatása, mely aztán hónapokon keresztül teljesedik ki, és akár két évig is fiatalon tarthatja arcbőrünket.

Mind a ráncokkal küzdő fiatalok, mind pedig az öregedést megállítani kívánó, lelkükben kortalan idősebbek számára tökéletes megoldás a szálbehúzás, hiszen a rugalmas, üde arcbőr egész lényünket felfrissíti.

 

Bővebben az EstheticHungary Klinikán végzett szálbehúzásos arcfiatalításról:

EstheticHungary Klinika
www.esthetichungary.hu

Házi arcmaszk

A téli hideg ronda dolgokat tud művelni az arcunk bőrével. A hideg szél, a fagyos levegő, a jeges eső mind szárítja és próbára teszi arcunk felületét. Ha nem törődünk vele, vagy nem óvjuk megfelelően, akkor sajnos piros, száraz foltok keletkeznek először, aztán a felső, sérült hámréteg akár ki is sebesedhet.

Nagyon sok praktika van bőrünk védelmére, kezdve az olyan krémek és kozmetikumok használatától a különböző arcpakolások alkalmazásáig, melyek segíthetnek. Ma egy olyan otthon elkészíthető maszkot fogunk megismerni, ami nem csak olcsó, de minden idegen kémiai anyagtól mentes, így még jobb hatással van bőrünkre.

A maszk elkészítéséhez semmi másra nincs szükségünk, mint egy tojás fehérjéjének a felverésére. Ezt vigyük fel arcunkra, egyenletesen szétoszlatva bőrünkön, majd legalább 30 percig hagyjuk fent rajta. Ezt követően öblítsük le langyos vízzel, és máris érezni fogjuk a különbséget bőrünkön. Ez a csodaszer ugyanis nem csak összehúzza a zsíros bőr pólusait, hanem egy természetes védőréteget von arcunk felületére, ezzel megóvva a téli hidegtől bőrünket.

Nagyon fontos tehát, hogy kellőképpen odafigyeljünk arcbőrünk ápolására, főleg ezekben a hideg hónapokban. Amennyiben ezt nem tesszük meg, azzal gyorsítjuk az idő kerekét, és a természetesnek vélt ráncosodás már idő előtt elérhet minket. Persze nem csak ettől a tényezőtől függ az, hogy kinek mikor kezdenek el mélyülni a redői, azonban nagyban hozzájárulhatunk a hanyagsággal ahhoz, hogy már fiatalon idősebbnek nézzünk ki.

Amennyiben hamarabb utolérnek valakit az öregedés csúfos jelei, tökéletes megoldást jelenthet a mindössze 45 perc alatt elvégezhető szálbehúzásos arcfiatalítás. Az eljárás során vékony szálakat húznak bőrünk alá, melyek felszívódás közben egy saját regenerációt indítanak be a bőrben, ezzel feszessé és üdévé téve arcunkat. A beavatkozás szinte egyből változást okoz, de tökéletes hatása körülbelül fél év alatt jelenik meg, és akár két éven keresztül tapasztalhatjuk a fiatalságot bőrünkön.

 

Ismerje meg jobban a szálbehúzásos arcfiatalítást és az EstheticHungary Klinikát:

http://esthetichungary.hu/

Lájkolj és kövess minket!


EstheticHungary Klinika

Google+

HairHungary

EstheticHungary - Szépészeti Blog

blogavatar

Mindig megalkuvás nélkül keressük a lehető legjobb megoldást pácienseink számára. Meggyőződésünk, hogy csak a legjobb és legoptimálisabb eredmény az amire törekedhetünk. Plasztikai és esztétikai beavatkozások a legújabb módszerekkel.