A téli hideg ronda dolgokat tud művelni az arcunk bőrével. A hideg szél, a fagyos levegő, a jeges eső mind szárítja és próbára teszi arcunk felületét. Ha nem törődünk vele, vagy nem óvjuk megfelelően, akkor sajnos piros, száraz foltok keletkeznek először, aztán a felső, sérült hámréteg akár ki is sebesedhet.

Nagyon sok praktika van bőrünk védelmére, kezdve az olyan krémek és kozmetikumok használatától a különböző arcpakolások alkalmazásáig, melyek segíthetnek. Ma egy olyan otthon elkészíthető maszkot fogunk megismerni, ami nem csak olcsó, de minden idegen kémiai anyagtól mentes, így még jobb hatással van bőrünkre.

A maszk elkészítéséhez semmi másra nincs szükségünk, mint egy tojás fehérjéjének a felverésére. Ezt vigyük fel arcunkra, egyenletesen szétoszlatva bőrünkön, majd legalább 30 percig hagyjuk fent rajta. Ezt követően öblítsük le langyos vízzel, és máris érezni fogjuk a különbséget bőrünkön. Ez a csodaszer ugyanis nem csak összehúzza a zsíros bőr pólusait, hanem egy természetes védőréteget von arcunk felületére, ezzel megóvva a téli hidegtől bőrünket.

Nagyon fontos tehát, hogy kellőképpen odafigyeljünk arcbőrünk ápolására, főleg ezekben a hideg hónapokban. Amennyiben ezt nem tesszük meg, azzal gyorsítjuk az idő kerekét, és a természetesnek vélt ráncosodás már idő előtt elérhet minket. Persze nem csak ettől a tényezőtől függ az, hogy kinek mikor kezdenek el mélyülni a redői, azonban nagyban hozzájárulhatunk a hanyagsággal ahhoz, hogy már fiatalon idősebbnek nézzünk ki.

Amennyiben hamarabb utolérnek valakit az öregedés csúfos jelei, tökéletes megoldást jelenthet a mindössze 45 perc alatt elvégezhető szálbehúzásos arcfiatalítás. Az eljárás során vékony szálakat húznak bőrünk alá, melyek felszívódás közben egy saját regenerációt indítanak be a bőrben, ezzel feszessé és üdévé téve arcunkat. A beavatkozás szinte egyből változást okoz, de tökéletes hatása körülbelül fél év alatt jelenik meg, és akár két éven keresztül tapasztalhatjuk a fiatalságot bőrünkön.

 

Ismerje meg jobban a szálbehúzásos arcfiatalítást és az EstheticHungary Klinikát:

http://esthetichungary.hu/