Nemrég beszéltünk arról egy korábbi cikkünkben, hogy a tengervíz mennyire pozitívan hat bőrünkre sótartalma miatt. Nem is csoda, hogy a nyaralásról visszatérve olyanok lehetünk, mint akit kicseréltek, és ez természetesen külsőnkre és belsőnkre egyaránt igaz. Nehéz is visszarázódni az itthoni hétköznapokba, de egy-két praktikával kicsit otthonunkba is varázsolhatunk a jótékony tengerparti világból.

Ahhoz, hogy ne tudjon ismét nagyon gyorsan úrrá lenni rajtunk a mindennapi stressz, elegendő esténként egy kis gyertyafény, lágy zene, vagy lophatunk nosztalgikus hangulatot itthon is elkészíthető, a nyaraláson fogyasztott ételek becsempészésével étrendünkbe. És természetesen külsőnkkel sem árt foglalkozni, hiszen, ha elhanyagoljuk a részleteket, akkor nagy nyomot tud hagyni rajtunk az itthoni fogaskerék.

Nem kell beletörődnünk abba ugyanis, hogy a nyaraláson olyan szépen kitisztult, regenerálódott arcbőr hamar feledésbe merüljön. Ehelyett otthoni praktikákkal tudjuk kicsit megőrizni fiatalosságát, üdeségét. Egy kanál tengeri sót keverjünk bele egy pohárnyi langyos vízbe, majd mossuk le vele arcunkat kis vattakorongok segítségével. Ha ezt többször is megismételjük a héten, puha, friss és bársonyos lesz arcbőrünk.

Az ilyen fortélyokkal kissé késleltetni tudjuk az öregedés kellemetlen jeleit. Természetesen örökké nem lehet behúzni az idő kézifékét, és előbb vagy utóbb mindenkinél látványos lesz a ráncosodás, azonban rajtunk áll, hogy ez mennyire következik be hamar. Viszont, ha már elindult, akkor sajnos egyre jobban mélyülni fognak az arc redői, így más megoldás után kell néznünk, ha nem akarunk ebbe egyszerűen beletörődni.

A szálbehúzásos arcfiatalítás tökéletesen szép, sima és ránctalan arcbőrt biztosít, méghozzá hosszútávon. Az eljárás bőrünk saját regenerációját indítja el, így természetesen üde és fiatal lesz az arcunk. Segítségével újra olyan lehet arcbőrünk, mint korábban a friss tenger vízétől, belopva ezzel mindennapjainkba a legjobb emlékek és régebbi, fiatalosabb külsőnk adta elégedettségünk halmazát.  

 

Bővebben az arcfiatalításról és az EstheticHungary Klinikáról:

EstheticHungary Klinika
www.esthetichungary.hu