Amikor elmegyünk egy tengerparti nyaralásra, akkor azt elsősorban azért tesszük, hogy kikapcsolódjunk, elfelejtsük kicsit az otthoni hétköznapokat, ellazuljunk és esetleg szórakozzunk is egy kicsit. Már az nagyon sokat segít arcbőrünknek, ha egy kissé el tudjuk engedni a mindennapi stresszt és magunkra tudunk figyelni egy picit, de nem csak ez az egyetlen pozitív hatása egy ilyen nyaralásoknak.

A tengerben lévő só ugyanis csodákat képes művelni bőrünkkel, már pár nap alatt is. Hiszen hatására megindul a bőr saját regenerációja, visszaállítja a természetes pH értéket, ezen felül méregteleníti arcbőrünket, kitisztítja és lezárja a pólusokat, valamint nem engedi, hogy a nedvesség kipárologjon belőle. Éppen ezért azok számára is pozitív a hatása, akiknek zsírosabb a bőrük, illetve a szárazabb bőrrel rendelkezőknek is tökéletes. Arcunk sokkal üdébb lesz, egészségesebb, tisztább és kisimultabb.

Sajnos azonban, ahogy hazaérünk a nyaralásból, újra belevetjük magunkat a mindennapokba, és szépen lassan minden visszaáll a régi kerékvágásba, ami alól természetesen arcbőrünk sem kivétel. A mindennapi gondok, a pihenés sokszori hiánya és a folyamatos stressz pedig nagymértékben elősegítik az öregedést, főleg, ha nem egészítjük ki napi rutinunkat néha egy-egy pakolással.

A ráncosodás persze egy olyan természetes folyamat, ami mindenkinél megindul idővel, de az nem mindegy senkinek sem, hogy mikor. Ha idő előtt bekövetkezik a mély redők megjelenése, akkor az nagyon zavaró lehet, és persze sokan nem képesek beletörődni a ráncokba akkor sem, ha már elérkezett az idejük. Létezik azonban olyan megoldás, mely mindenki számára vissza tudja varázsolni az üde, fiatalos arcot.

A szálbehúzásos arcfiatalítás bárki számára ajánlott, aki ismét kisimultabb arcot szeretne látni a tükörben. Az eljárás során bőrünk alá behúzott szálak folyamatosan szívódnak fel, aminek hatására – mint, ahogy a tengeri só esetében is – a bőr saját regenerálódása indul be. Az eredmény így fokozatosan szebb lesz, és tartósan, akár két évig is fiatalítja majd arcunkat. Ha bőrünk üde és szép, akkor mi is jobban fogjuk érezni magunkat, kicserélten és fiatalosan, mint egy jó, pihentető nyaralás alatt.

 

Bővebben az arcfiatalításról és az EstheticHungary Klinikáról:

EstheticHungary Klinika
www.esthetichungary.hu